Huggins putoaa, kun vuorikiipeilijät kumartuivat Big 12 -turnauksesta vinossa tappiossa sijalle 6 Kansasille

– Kirjailija Daniel Woods

KANSAS CITY — Kilpailun avausvoitto 24-4, Kansas tuhosi Länsi-Virginian toiveet Cinderella-juoksusta Big 12 Championshipiin 87-63 konferenssiturnauksen neljännesfinaalissa.

Kansas johti yhdeksän pistettä ensimmäisten kuuden minuutin aikana Vuoden pelaajasta Ochai Agbajista, ja Kansas johti hallitsevaan 13-2-johtoon, ennen kuin Pauly Paulicap muutti sisään Länsi-Virginian kilpailun ensimmäiseen kenttämaaliin.

Seuraavan Jayhawksin 6-0-spurtin jälkeen Taz Sherman ajoi liikenteeseen ja kun hän ei tehnyt virhettä kiistanalaisessa laukauksessa, virallinen Doug Sirmons arvioi Shermanin tekniseksi virheeksi.

Muutamassa sekunnissa WVU:n päävalmentaja Bob Huggins oli keskikentällä ja väitteli parhaan maalintekijänsä puolustamiseksi. Sirmons maksoi Hugginsin parilla teknisellä virheellä ja vuorikiipeilijöiden päämies poistettiin kilpailusta 9:59 pelatakseen ensimmäisellä puoliajalla.

“Aion puolustaa kavereitani”, Huggins sanoi, “en ole koskaan puolustanut kavereitani. Se on mitä on.”

Jalen Wilson upotti 5/6 vapaaheitot teknisistä rikkeistä Kansasiin saadakseen tuon 24-4-edun, ja apupäävalmentaja Larry Harrison otti vuorikiipeilijäpenkin paikan.

Iltapäivänä, jolloin vuorikiipeilijöillä oli vaikeuksia laittaa palloa koriin, Malik Curry antoi jälleen kipinän ja teki neljä pelin korkeimmasta 19 pisteestään välittömästi teknisten asioiden jälkeen.

Kun aloituspistevartija Kedrian Johnson poimi parin nopeat rikkeet, Curry pakotettiin toimiin aikaisin.

“Kun minun aikani kutsutaan”, Curry sanoi. “Menen sisään ja yritän osallistua ja auttaa joukkuetta mahdollisimman pian, kun pääsen peliin.”

Länsi-Virginia (16-17) pystyi kohtaamaan Kansasin (26-6) loppuosan ensimmäisen puoliskon ajan Isaiah Cottrellin 3-pisteellä ja Paulicapin vapaaheitoilla Curryn miniajon jälkeen. Vuorikiipeilijöiden itselleen kaivama reikä oli kuitenkin liian paljon voitettavaa ennen taukoa, sillä he joutuivat 41-19:een 20 minuutin jälkeen.

Kansas Jayhawksin vartija Ochai Agbaji (30) ampuu pallon, kun taas West Virginia Mountaineersin vartija Taz Sherman (12) puolustaa toisella puoliajalla T-Mobile Centerissä. Pakollinen luotto: Amy Kontras-USA TODAY Sports

Toisen puoliskon avattua uudet jalat, Jalen Bridgesin layup aloitti 7-0-juoksun, joka aloitti puoliajan Länsi-Virginialle, ja Sherman seurasi viidellä suoraan pidettyään maalittomana ensimmäisellä puoliskolla.

Molemmat joukkueet asettuivat kauppaan, ylellisyyteen, johon vuorikiipeilijöillä ei ollut varaa, ennen kuin peräkkäiset Kansas-vaihdot johtivat Curryn ja Bridgesin pistemäärän loppumiseen, mikä toi vajeen 15:een ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisen erän 10:46. puolikas 57-43.

Uusista ponnisteluista huolimatta Jayhawksin hyökkäys osoittautui liian voimakkaaksi, sillä hieman yli 1 minuuttia myöhemmin Kansas aloitti oman 10-0-juoksunsa, jota välitti DaJuan Harrisin nopea tauko, joka nosti pelin tehokkaasti 71:een. -45.

Jalkaongelmien vaikeutettuna erottuva postpelaaja David McCormack teki Kansasille kuusi yhdeksästä pisteestään viimeisillä minuuteilla, kun taas hänen vaihtopenkillä vaihtava Mitch Lightfoot antoi kipinän 10 pisteellä, viidellä levypallolla ja viidellä kortilla.

Agbaji onnistui saamaan Jayhawksille joukkueen ennätyspisteet 18 pistettä, huolimatta Jayhawksille 15 pisteestä ja Christian Braunista 11, joka myös keräsi pelien korkeimmat 14 levypalloa.

Sherman oli vuorikiipeilijöille ainoa kaksinumeroinen maalintekijä ja lisäsi tappion 10, kun hän ja Sean McNeil joutuivat 4/23:sta kentältä.

Huolimatta siitä, että konferenssiturnaus päättyi vuorikiipeilijöille tappiolla, Huggins otti askeleen pidemmälle kuin vihjasi kauden jälkeiseen peliin NCAA-turnauksen ulkopuolella ja totesi, että hänen joukkueella on enemmän pelejä pelattavana.

“Palaamme kotiin ja annamme heidän levätä noin päivän, ja palaamme asiaan ja valmistaudumme tuomaan kotiin pokaalin”, Huggins sanoi.

Kansas etenee Big 12 Conference Tournamentin välieriin kohtaamaan TCU:n, joka tyrmäsi Texasin päivän ensimmäisessä puolivälieräottelussa.

Leave a Comment