Ison-Britannian opiskelijat loistavat mielenterveyshack-A-Thonissa

LEXINGTON, Ky (11. maaliskuuta 2022) — COVID-19 nosti mielenterveyden haasteet etualalle ympäri maailmaa. Helmikuun aikana 26. 2022 Global Mental Health Hack-A-Thon, Kentuckyn yliopiston opiskelijat ja Kentuckyn yhteisö ehdottivat ratkaisuja tähän maailmanlaajuiseen terveyshaasteeseen.

Tapahtumaa sponsoroivat Yhdistyneen kuningaskunnan Global Health Initiatives -toimisto, Von Allmen Centre for Entrepreneurship ja Institute for the Study of Free Enterprise.

Hack-A-Thon-tiimit ja yksilöt käyttivät kykyjään motto-ideoiden parissa mielenterveyden parantamiseksi nopeatempoisessa puolen päivän tapahtumassa. Osallistujat saivat yrittäjyystaktiikkojen koulutusta innovatiivisten ideoiden kehittämiseksi. Päivä huipentui siihen, että jokainen yhdestä neljään osallistujan tiimi piti viiden minuutin esityksen tuomaristolle. Ryhmäesitelmät keskittyivät yhteen kolmesta alueesta:

  • Helppoa ja tasapuolista mielenterveyshuoltoa
  • Vähentää mielenterveyden leimautumista
  • Pakolaisten mielenterveys

“Hack-A-Thonin osallistujat pystyivät saamaan idean ensimmäisen kipinän ja kehittämään erittäin lyhyessä ajassa toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman”, sanoi Melody Ryan, maailmanlaajuisten terveyshankkeiden apulaisprovosti. “Uskon, että ihmiset ovat enemmän virittyneitä mielenterveysongelmiin ja haluaisivat pystyä ajamaan takaisin omilla mahtavilla ideoillaan.Mielenterveydellä on niin laaja ulottuvuus ja häiriöitä ovat muun muassa masennus, ahdistuneisuus, syömishäiriöt, posttraumaattinen stressihäiriö ja skitsofrenia. On vaikuttavaa nähdä osallistujien kootut ratkaisut ja kuinka nopeasti monet heistä muodostivat erittäin toimivia tiimejä. Uskon, että sen avulla ihmiset, jotka eivät tavallisesti pidä itseään maailmanlaajuisena terveydenhuollon sidosryhmänä, ymmärtävät, että heillä on paikka pöydässä taistelussa maailman suurimmat haasteet.”

Viisi parasta joukkuetta, joissa kaikissa on brittiläisiä opiskelijoita, kukin voitti 1 000 dollarin käteispalkinnon ja paikan syksyn 2022 Von Allmen Center Entrepreneurs’ Bootcamp 1.0 -tapahtumassa kehittääkseen ideoitaan edelleen. Seuraavat joukkueet ja yksilöt nimettiin voittajiksi tapahtumassa:

  • Jack Bell ja Michael Morgan College of Arts and Sciencesista
  • Caitlynn Bryant College of Agriculture, Food and Environment ja Keerthana Kumar College of Medicine and College of Public Healthista
  • David Ffiske ja Tai Zhou College of Arts and Sciencesista
  • Macey Johnson, Andrew Kennedy, Sarah Kosse ja Carly Nunamaker College of Medicineista
  • Brittney Pendergrass College of Social Workista

“Osallistuminen Mental Health Hack-A-Thon -tapahtumaan antoi minulle mahdollisuuden tutkia ajatusta yrittäjyydestä ja sisäisestä yrittäjyydestä sosiaalityössä”, Pendergrass sanoi. ”Mentorointi ja verkostoitumismahdollisuudet olivat palkinto itsessään, ja suosittelen, että jokainen varaa aikaa osallistumiseen. Tulet yllättymään siitä, mitä voit tehdä.”

Pendergrass kertoi aikovansa lahjoittaa tapahtumasta saamansa voittonsa organisaatiolle, joka opettaa lapsia tunnistamaan ja hallitsemaan tunteitaan.

“Minusta mielenterveys on ongelma, joka vaivaa maatamme, ja tämän ongelman torjumiseksi meidän on alettava degmatisoida se varhaisessa iässä”, hän sanoi.

Leave a Comment