Joe Bidenin venäläisen öljyn kieltäminen on tuskallinen mutta hyvä asia ihmiskunnalle

Presidentti Bidenin uusi venäläisen öljyn kielto on tuskallinen amerikkalaisille (etenkin niille, jotka ajavat kaasukäyttöisiä ajoneuvoja), mutta silti se on hyvä ihmiskunnalle yleisesti. Näin artikkelin Huoltaja joka julkaistiin juuri ennen kiellon julkistamista, ja aioin lisätä tähän omia ajatuksiani siitä, että meidän pitäisi kieltää venäläinen öljy. Onneksi presidentti Biden tekee oikeita liikkeitä täällä.

Venäjän öljyn kieltäminen vahingoittaa Venäjän kansalaisia. Putin on kuitenkin päättänyt, ettei hän todella välitä kansakuntansa kansasta ja on päättänyt uhrata Venäjän verenhimoiselle ahneuden jumalalleen.

Tekijä: Huoltaja teos kutsui maailman Venäjälle asettamia pakotteita heikoiksi ja puolimittaisiksi. He huomauttivat, että jos todella haluamme voittaa tämän sodan, maailman on tehtävä se kaiken taloudellisen sodankäynnin kautta. He kirjoittivat,

“Meidän on köyhdytettävä Venäjän valtion tuloja rajoittamalla sen kauppaa lännen kanssa. Joka päivä Yhdysvallat, Iso-Britannia ja EU ostavat yli 700 miljoonan dollarin arvosta öljyä, kaasua ja muita hyödykkeitä Venäjältä. Joillekin Venäjän suurimmista valtion omistamista yrityksistä, jotka ovat keskeisiä hyödykekaupan kannalta, ei ole asetettu sanktioita. Euroopan talouksien, erityisesti Saksan ja Italian, on nyt alettava valmistautua elämään ilman venäläistä kaasua ja uhata täydellä kauppasaarolla.

En voi olla enempää samaa mieltä. Sydämeni kuitenkin venäläisiä siviilejä kohtaan, jotka vain elävät elämäänsä yrittäessään selviytyä ja selviytyä seuraavaan päivään. He ovat nähneet taloutensa alkavan romahtaa ja heidän johtajansa on hylännyt heidät takaa-ajoon, jota ruokkii ahneus saadakseen lisää valtaa. Sotaa vastaan ​​protestoivia venäläisiä pidätetään oikealla ja vasemmalla. Poliisi takavarikoi heidän puhelimiaan ja käy läpi heidän viestejään. Heitä uhkaa nyt jopa 15 vuoden vankeus yksinkertaisesti siitä, että he ovat sanoneet sodasta mitään, mitä hallitus ei hyväksy – kuten siitä, että sota todellakin on käynnissä tai että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Venäjän kansalaiset eivät halua tätä sotaa eivätkä ansaitse kovia rangaistuksia, joita on tulossa. Luulen kuitenkin, että nuo ankarat rangaistukset ovat ainoa tapa pysäyttää Putin, paitsi vaihtoehtoiset toimenpiteet, jotka voivat johtaa maailmanlaajuiseen sotaan.

Kirjoittaja totesi, että kaikki toimet – sanktiot, olivatpa ne poliittisia tai taloudellisia; monikansalliset yhtiöt, jotka pitävät Venäjää myrkyllisenä markkinana; Maailmanlaajuinen kampanja venäläisten tuotteiden boikotoimiseksi – kaikki auttavat, mutta niitä on tehostettava. Putin tehostaa sotaaan Ukrainassa, ja jos maailma haluaa hänen epäonnistuvan, meidän on sovitettava tämä energia – mieluiten tappamatta ihmisiä. Tästä syystä presidentti Bidenin Venäjän öljyn kieltäminen on hyväksi ihmiskunnalle.

Tekijä kirjoitti:

“Yksi helppo ja nopea askel olisi peruuttaa Yhdysvaltain alkuperäisten pakotteiden kuukauden armonaika.

”Älkäämme unohtako, että Putin julisti sodan Ukrainalle ja pommitti sen nukkuvia kaupunkeja. Hän päätti käydä sotaa tyydyttääkseen uusimperialistisen tavoitteensa, halunsa pysyä vallassa ja aikomuksensa tuhota se, mikä on jäljellä globaalista maailmanjärjestyksestä.

He lisäsivät, että kyllä, Putinin täytyy epäonnistua, mutta lännen on löydettävä rohkeutta varmistaakseen tämän tapahtuvan. Sitä ei voi jättää Ukrainan harteille. Taloudellinen sodankäynti on vastaus, ja presidentti Biden otti jälleen suuren askeleen eteenpäin.

Presidentti Biden sanoi lausunnossaan, että Yhdysvallat kieltää kaiken Venäjän öljyn, kaasun ja energian tuonnin ja että venäläistä öljyä ei enää hyväksytä Yhdysvaltain satamiin.

”Amerikan kansa antaa toisen voimakkaan iskun Putinin sotakoneistoon. Tämä on liike, jolla on vahva molemminpuolinen tuki kongressissa ja uskoakseni maassa.”

Presidentti lisäsi, että amerikkalaiset ovat kokoontuneet tukemaan Ukrainan kansaa ja Yhdysvallat kieltäytyy rahoittamasta Putinin sotaa öljyn ostoilla. Anteeksi, Shell, mutta älä tuo sitä alennettua veriöljyä tänne.

”Yhdysvallat tuottaa kotimaassa paljon enemmän öljyä kuin kaikki Euroopan maat – kaikki Euroopan maat yhteensä. Itse asiassa olemme energian nettoviejä. Joten voimme ottaa tämän askeleen, kun muut eivät voi.

”Mutta teemme tiivistä yhteistyötä Euroopan ja kumppaneidemme kanssa kehittääksemme pitkän aikavälin strategian vähentääksemme riippuvuuttaan myös Venäjän energiasta.

“Tiimimme keskustelevat aktiivisesti siitä, miten tämä toteutuisi. Ja tänään pysymme yhtenäisinä – pysymme yhtenäisinä tarkoituksessamme pitää paineen nousuna Putinia ja hänen sotakoneistoaan kohtaan.

“Tämä on askel, jonka otamme aiheuttaaksemme lisää tuskaa Putinille. Mutta myös täällä Yhdysvalloissa tulee kustannuksia. Sanoin, että aion olla amerikkalaisten kanssa alusta alkaen. Ja kun puhuin tästä ensimmäisen kerran, sanoin, että vapauden puolustaminen tulee maksamaan – se tulee myös maksamaan meille Yhdysvalloissa.”

Miljardi dollaria turvallisuusapua Ukrainalle

Presidentti Biden sanoi myös, että Yhdysvallat on antanut Ukrainalle yli miljardi dollaria turvallisuusapua. Hän sanoi, että Ukrainaan saapuu Yhdysvalloista joka päivä puolustusaseita. Ja Yhdysvallat koordinoi muita samankaltaisten aseiden toimituksia liittolaisiltamme ja kumppaneiltamme. Kongressissa on parhaillaan menossa lakiesitys, joka tarjoaa useita miljardeja dollareita lisää sotilasvarusteita.

Tämän ohella Yhdysvallat tarjoaa humanitaarista tukea Ukrainan kansalle – sekä miljoonille pakolaisille, jotka ovat paenneet että niille, jotka ovat edelleen maassa. Yhdysvallat auttaa ruoalla, vedellä ja lääkintätarvikkeilla, ja lisää on tulossa.

Tämä kielto vahingoittaa monia, mutta auttaa pitkällä aikavälillä

Tämä kielto vahingoittaa monia ihmisiä ympäri maailmaa taloudellisesti. Kaasun hinnat ovat jo nousussa, ja vaikka presidentti Biden lupasi varmistaa, että kielto ei aiheuta hinnannousua, monet näkevät jo tämän sodan tulokset pumpulla. Öljy on maailmanlaajuinen hyödyke.

CBS-uutiset jakoi miltä tämä kielto näyttäisi amerikkalaisille. Vaikka Yhdysvallat ei ole yhtä riippuvainen Venäjästä öljyn suhteen kuin Eurooppa, näemme silti korkeampia kaasun hintoja. Artikkeli sisälsi haastattelun Troy Vincentin kanssa, DTN:n vanhemman markkina-analyytikon kanssa, joka on hyödyketutkimusyritys. Vincent huomautti, että noin 8 % Yhdysvaltojen öljyntuonnista tuli viime vuonna Venäjältä. Tammikuussa 2022 venäläistä öljyä ei kuitenkaan juuri tullut Yhdysvaltoihin.

Kielto ei koske meitä täällä Amerikassa yhtä voimakkaasti kuin eurooppalaisia. Ja jos Eurooppa seuraa Bidenin esimerkkiä, niin kuka tietää kuinka Putin kostaa. Vielä pahempaa, nämä öljy-yhtiöt tekevät kaikkensa saadakseen voittonsa – ja kaikissa tapauksissa ihmiset maksavat lopullisen hinnan.

Eikä kukaan puhu siitä, kuinka se vaikuttaisi venäläisiin – niihin, jotka eivät halunneet tämän sodan alkavan ja heille valehdellaan joka päivä.

Kielto auttaa pitkällä aikavälillä, mutta aivan kuten invasiivinen hätäleikkaus, se sattuu helvetisti monille ihmisille ja jonkin aikaa. Kiitos, Putin.

Pitkällä tähtäimellä toinen hyvä asia on, että tämä öljystä luopuminen rohkaisee ihmisiä käyttämään sähköä (jo nyt on monia tapauksia, joissa ihmiset sanovat ostavansa sähköauton tämän vuoksi). Tämä edistää myös kansanterveyttä, ilmastoa ja maailmanrauhaa.

T & E:n kaaviot Alun perin julkaistu Transport & Environment -sivustolla: Transport & Environmentin analyysi varoittaa, että Euroopan riippuvuus venäläisestä öljystä laittaa Putinin taskuihin 285 miljoonaa dollaria päivässä.

 

Arvostatko CleanTechnican omaperäisyyttä? Harkitse CleanTechnican jäseneksi, tukijaksi, teknikoksi tai lähettilääksi ryhtymistä – tai Patreonin suojelijaksi.

 


Mainos


Onko sinulla vinkki CleanTechnicalle, haluatko mainostaa tai haluat ehdottaa vierasta CleanTech Talk -podcastiimme? Ota meihin yhteyttä tästä.

Leave a Comment