Joe Buckin odotetaan lähtevän Fox Sportsista valtavan ESPN-sopimuksen vuoksi

/

Joe Buckin odotetaan lähtevän Fox Sportsista ESPN:lle, jossa hänestä tulee “Monday Night Footballin” ääni, The Post on oppinut.

Buck, 52, on pelannut World Series -turnauksessa lähes neljännesvuosisadan ajan ja oli Foxin ykköspelaaja kuudessa Super Bowlissa.

Lähteiden mukaan Fox myönsi perjantaina Buckille luvan keskustella ESPN:n kanssa. Sopimuksen odotetaan toteutuvan lähiaikoina.

Foxin kanssa Buckilla oli yksi vuosi 11 miljoonan dollarin sopimusta jäljellä. Fox kuitenkin päästää hänet ulos aikaisin hyvänä eleenä hänen palvelusvuosistaan ​​yrityksessä. Hänen odotetaan allekirjoittavan viisivuotisen, 60–75 miljoonan dollarin sopimuksen ESPN:n kanssa lähteiden mukaan.

ESPN:ssä Buck liittyy pitkäaikaiseen kumppaninsa Troy Aikmaniin MNF-osastolla. Post raportoi aiemmin, että Aikman jätti Foxin MNF:n analyytikkoksi. Aikman teki lähteiden mukaan viisivuotisen 92,5 miljoonan dollarin sopimuksen.

ESPN:ssä Buckin odotetaan olevan “Monday Night Football” -nimisen lisäksi mukana myös ESPN+ -projektien tuotannossa.

Viime vuoden aikana ESPN:n puheenjohtaja Jimmy Pitaro, kova jenkkifani, on käynyt George Steinbrennerin kaltaisella ostosmatkalla ihaillakseen kerran kehuttua MNF-osastoa.

Lähes kaksi viikkoa sitten The Post kertoi, että ESPN ja Aikman sopivat viisivuotisesta sopimuksesta, joka on 18,5 miljoonaa dollaria vuodessa. Sitä ei ole vielä julkistettu.

Joe Buck ja Troy Aikman
Buck liittyy Troy Aikmaniin ESPN:ssä
Roy Rochlin / Getty Images

Ennen viime kautta Pitaro lisäsi Peytonin ja Eli Manningin 10 vaihtoehtoiseen MNF-lähetykseen kauden aikana. Vaikka Manningien tarkkaa palkkaa ei tunneta heidän ylistetystä Manningcastistaan, se on ainakin Aikmanin naapurustossa. Heidän sopimuksensa, jota äskettäin jatkettiin, sisältää myös Omaha Productionsin, joka tuottaa “Peyton’s Places” ja sen on määrä lisätä vaihtoehtoisia lähetyksiä muille urheilulajeille. Tämä hankaloittaa tarkan pelinopeuden laskemista.

Siitä huolimatta Buckin, Aikmanin ja Manningsin tähtivoima maksaa ESPN noin 50 miljoonaa dollaria vuodessa. ESPN:n pääosastolla viimeisen kahden vuoden aikana ovat olleet Steve Levy, Louis Riddick Jr. ja Brian Griese. Griese on jo lähtenyt ESPN:stä ryhtyäkseen pelinrakentajavalmentajaksi 49ersissä.

ESPN halusi Buckin ja Aikmanin vuoden 2027 Super Bowliinsa. Verkosto uskoo myös, että sillä on nyt tähtivoima houkutella entistä parempia pelejä NFL:stä. Se tulee aikaan, jolloin verkko lisää pelejä 17:stä 25:een vuoteen 2023 mennessä.

Buckin siirtyessä ESPN:ään se esti Al Michaelsia liittymästä Aikmaniin siellä. ESPN aikoi harkita Michaelsia, jos hän ei pysty houkuttelemaan Buckia. ESPN suosi Buckia Michaelsin sijaan tämän tyyppisissä kustannuksissa, koska se halusi saada Super Bowl -joukkueen vuodelle 2027 paikalleen.

Michaels, 77, on ollut yhden jaardin linjassa Amazonin kanssa ollakseen sen “Thursday Night Football” -lähetyksen ääni. Hän halusi tietää, kuka hänen kumppaninsa olisi. Amazon on osoittanut kiinnostusta ESPN:n yliopistojalkapalloanalyytikkoa Kirk Herbstreitiä kohtaan.

Michaels on vapaa agentti, koska NBC on päättänyt korvata hänet Mike Tiricolla hänen johtavana Sunday Night Football -pelipelaajana. Michaels kutsui Super Bowlin NBC:lle viime kuussa.

Samaan aikaan Buckin lähtiessä Kevin Burkhardt on sisäinen suosikki olla Foxin johtava NFL-pelattava pelaaja, mikä on merkittävää monilla tasoilla, mukaan lukien koska Foxilla on kaksi kolmesta seuraavasta Super Bowlista.

Vaikka Burkhardt on suosikki, Fox käy sisäisiä keskusteluja siitä, pitäisikö hänen jatkaa Michaelsia vai ei. Michaels on pelannut 12 Super Bowlia televisiossa uransa aikana, mikä on sidottu Pat Summerallin kanssa kaikkien aikojen eniten.

Jos Fox mainostaa Burkhardtia Greg Olsenin kanssa, hänellä voisi olla Super Bowl -lähetystiimi, joka tienaa yhteensä 3–4 miljoonaa dollaria. Olsen oli tulokas viime vuonna ja tienasi lähteiden mukaan noin 1,7 miljoonaa dollaria. He voivat yrittää neuvotella uudelleen, mutta he eivät tule lähelle Buck/Aikman-aluetta. Buck ja Aikman pystyivät hyppäämään tälle palkkasfäärille vasta Tony Romon 10 vuoden mittaisen 180 miljoonan dollarin sopimuksen CBS:n kanssa kaksi vuotta sitten.

Olsenin lisäksi Fox voisi harkita vaihtoa NBC:n Drew Breesiin tai katsoa, ​​voisiko se houkutella Tom Bradyn osastolle. Hän on puhunut Sean Paytonin kanssa, mutta enemmän studiotyöstä. Se on korkealla johtavassa collegejalkapalloanalyytikkossaan Joel Klattissa, mutta sen ei odoteta siirtävän häntä NFL:ään.

Buck on ollut World Seriesin ääni 24 vuoden ajan. Lähteiden mukaan Fox harkitsee sisäisesti Joe Davisia ja Adam Aminia, kun taas ulkoisesti tutkii ESPN:n Dan Shulmania ja MLB Networkin Matt Vasgersiania. Jos Burkhardt ylennetään NFL:n ykkösjoukkueeseen, avautuu paikka nro 2, jolle Aminin, Davisin ja mahdollisesti collegejalkapalloilijan Gus Johnsonin voidaan katsoa kuuluvan.

Buck, 52, aloitti Fox Sportsissa vuonna 1994 ja on ollut verkoston kasvot. 25-vuotiaana hän oli kaikkien aikojen nuorin kokopäiväisesti NFL:ään soittanut.

Vain kaksi vuotta myöhemmin, 27-vuotiaana, hän oli myös World Seriesin nuorin pelaaja, sillä hän oli Foxin mikrofonin takana, kun Rookie Derek Jeter ja Yankees voittivat dynastiansa ensimmäisen tittelin.

Kaksi vuosikymmentä sitten, vuonna 2002, hän, Aikman ja Cris Collinsworth, seurasivat Summerallia ja John Maddenia. He olivat yhdessä kolme kautta ennen kuin Collinsworth lähti NBC:hen. Vuonna 2020 Buck nimettiin Pro Football Hall of Famen Pete Rozelle Radio-Television Award -palkinnon saajaksi.

Nyt hän on siirtymässä ESPN:lle, jossa molempien osapuolten odotetaan pääsevän sopimukseen pian.

.

Leave a Comment