Kanadalainen Health Partners International käynnistää kiireellisen Ukrainan avustuskampanjan lääkintäavun lähettämiseksi vuoden 2022 aikana – Ukraina

OAKVILLE, 10. maaliskuuta 2022 – Tällä viikolla Health Partners International of Canada (HPIC) ilmoitti sitoutuneensa jatkuvaan avustustoimiin Ukrainassa vuoden 2022 ajan.

“Ukrainan tilanteella on pitkäaikaisia ​​vaikutuksia, ja odotamme, että Ukrainan kansa tarvitsee edelleen tukea ja apua koko vuoden 2022 ajan”, sanoo HPIC:n puheenjohtaja Lois Brown. “HPIC on sitoutunut tarjoamaan tätä tukea.”

HPIC:n suunnittelema vastaus sisältää 400 humanitaarisen lääketieteellisen paketin (yhteensä 240 000 hoitoa, joiden arvo on 2,4 miljoonaa dollaria) lähettäminen Ukrainaan ja naapurimaiden pakolaissiirtokuntiin loppuvuoden ajan.

Tämän vastauksen toteuttamiseksi HPIC pyrkii keräämään 240 000 dollaria kaikista logistiikkakuluista, tulliselvityksistä ja toimituskuluista. Kampanjan julkaisun jälkeen 9. maaliskuuta HPIC on jo nähnyt yhteisön lisääntyneen kaikkialla Kanadassa, ja 50 % tavoitteesta on saavutettu.

HPIC aloitti 4. maaliskuuta humanitaaristen lääketieteellisten sarjojen lähettämisen Ukrainaan ja Puolaan Kanadan lääketieteellisten avustusryhmien (CMAT) ja kansainvälisen pakolaisjärjestön (IAFR) kanssa.

“Kaikki ovat särkyneitä kauheasta tilanteesta, jota Ukrainan ihmiset kohtaavat. Niille meistä, jotka eivät voi olla fyysisesti Ukrainassa, emme lakkaa tekemästä kaikkemme Kanadasta auttaaksemme.” sanoo Lois Brown. “Yhteisön kokoaminen ja ympärivuorokautinen työskentely varmistaakseen välttämättömien lääkkeiden lähettämisen on se, miten HPIC vaikuttaa. Kuka tahansa voi auttaa sponsoroimalla humanitaarista lääketieteellistä pakkausta 600,00 dollarilla.”

Työskentelemme tällä hetkellä myös muiden kumppaneiden kanssa: ICROSS Canada, Christian and Missionary Alliance Kanadassa, Medical Ministry International (MMI), Samaritan’s Purse ja lääkäreiden tiimi, joka edustaa Sick Kids Foundationia, Sunnybrook and St. Michael’s Hospitals Torontossa erikoistuneiden sairaaloiden tunnistamiseksi. ukrainalaisten lääketieteelliset tarpeet maassa ja naapurimaiden pakolaissiirtokunnissa ja jatkaa lääkintäapujen lähettämistä.

Farmaseuttiset kumppanit, kuten Apotex, AstraZeneca, Bausch Health Canada, GSK Canada, J&J Consumer Canada, Nora Pharma, Pfizer Canada, Pharmascience, Sandoz Canada, Sterimax, Teva Canada, Viatris Canada, Vita Health ja jäsenjärjestö, Canadian Generic Pharmaceutical Association ovat jo astuneet valmiina auttamaan. HPIC haluaa kiittää jokaista heistä johtajuudesta tässä kiireellisessä vastauksessa.

Kanadalaiset, jotka haluavat tukea näitä ponnisteluja Ukrainassa, voivat tehdä sen nyt tekemällä lahjoituksen tai sponsoroimalla humanitaarisen lääketieteellisen paketin valitsemalla HPIC:n “Ukraine Emergency Response” -rahaston osoitteessa https://hpicanada.ca/donate/.

Tietoja Health Partners International of Canadasta (HPIC)

Health Partners International of Canada (HPIC) parantaa vuosittain yli miljoonan ihmisen terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. HPIC tekee yhteistyötä monien kumppaneiden kanssa, mukaan lukien kanadalaiset terveydenhuollon ammattilaiset, valtiolliset ja kansalaisjärjestöt, yritykset, säätiöt ja jokapäiväiset kanadalaiset tuodakseen terveyttä haavoittuvassa asemassa olevissa yhteisöissä asuville lapsille ja perheille. HPIC on ainoa kanadalainen hyväntekeväisyysjärjestö, jolle Health Canada on myöntänyt lisenssin käsitellä ja jakaa lahjoitettuja lääkkeitä, ja sillä on ainutlaatuinen asema kumppanuuteen lääketeollisuuden kanssa tukeakseen sen tavoitetta vahvistaa maailmanlaajuisia terveydenhuoltojärjestelmiä ja tarjota pitkän aikavälin kestävä pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon.

###

Lisätietoja:

Dayana Gomez, viestintäjohtaja dgomez@hpicanada.ca

Leave a Comment