Kuinka epätavallinen ja hyvin online-lähestymistapa sai Landon Cassillin lopulta takaisin voittaviin kilpa-autoihin

Tavallaan Landon Cassill yrittää pitää niin monta palopukua kuin hänellä on ollut kilpa-uransa aikana. Ja Cassillin kokoelmassa on muutamia, jotka erottuvat joukosta.

Cassillilla on muutamia tulipukuja – Unileverin, kuten Hellmann’sin ja Klondiken, sponsorointilogoilla – joita hänen piti käyttää vuonna 2009. Mutta sitten suuri taantuma ja sponsorirahojen kutistuminen muuttivat JR Motorsportsin suunnitelmia. Ja sen sijaan, että olisi ottanut seuraavan askeleen Vuoden tulokkaasta viikosta toiseen kilpailijaksi nykyisessä NASCAR Xfinity -sarjassa, 19-vuotias Cassill jätettiin sivuun ja ilman kyytiä.

Cassillille se oli vaikeaa aikaa. Mutta taaksepäin katsottuna hän uskoo nyt, että hänestä tuli todella ammattikilpa-ajaja. Sillä se on sellainen, jossa hän alkoi mennä sinne, missä muut kuljettajat eivät olleet tai eivät tahtoneet – lähestymistapa, joka on sittemmin palvellut häntä hyvin.

“Jos aiot menestyä, sinulla on luultavasti oltava etu”, Cassill sanoi CBS Sportsille. “Ja niinpä helpoin tapa, jolla olen mielestäni aina löytänyt etua, on pelata kentällä, jolla kilpailijasi eivät pelaa.”

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Cassill ajaa huippuvarusteilla vuonna 2022 Kaulig Racingin Xfinity-sarjan 10. sijan kokopäiväisenä kuljettajana ja kilpailee samalla myös Spire Motorsportsin osa-aikaisen Cupin aikataulussa. Cedar Rapidsissa Iowassa kotoisin oleva Cedar Rapids, Iowa, pääsi vihdoin jälleen toteemipaalulle vuosien työn jälkeen paitsi rakentamaan sponsorointitukea, myös rakentamaan brändiään ja tekemään itsensä markkinoitavaksi tavoilla, joita ei ollut ajateltu.

Kuten useimmat kuljettajat, Cassill loi itselleen näkyvyyden sosiaalisen median alustoilla 2000-luvun lopulla, kun niistä tuli yleistyvämpi ja suurempi osa urheilualaa. Mutta vaikka monet osoittivat vähän persoonallisuuttaan ja jättivät tilinsä muiden hoidettavaksi, Cassill oli oikeassa elementissään.

Vietettyään paljon aikaa verkossa teini-iässä Cassill tuli sujuvasti meemikulttuuriin jo paljon ennen kuin se tuli valtavirtaan tutkiessaan sivustoja, kuten Reddit, 4chan ja Something Awful – paikkoja, joiden sosiaaliset säännöt perustuvat kunnioittamattomuuteen ja kaikenlaiseen typeryyteen. Ja sen myötä Cassillilla oli hyvä käsitys sosiaalisen median uudesta maailmasta ja siitä, kuinka hän saattoi käyttää sitä sekä tehdäkseen mainetta itselleen että kehittääkseen suhteitaan kilpailufaneihin.

“Luulen, että minulla oli jotenkin mukava ilmaista itseäni sosiaalisen median alustoilla, ja ehkä jo varhain tunsin olevani mukava sosiaalisen median sosiaalisten sääntöjen kanssa”, Cassill sanoi. “Se oli siis vain eräänlainen tapa ilmaista itseäni ja kommunikoida myös suoraan fanien kanssa.

“Tarkoitan, että se on sosiaalisen median hämmästyttävää. Useimmiten ainoa kerta, kun saat todella kommunikoida fanien kanssa, on se, että olet radalla ja heillä on pääsy autotalliin tai sinä menet esiintymiseen ja sinä saada pari minuuttia, pari sekuntia heidän kanssaan. Mutta nykypäivänä jollekulle vastaaminen tai hänen postauksensa tunnustaminen tai lyhyt keskustelu hänen kanssaan sosiaalisessa mediassa on yhtä jännittävää ja yhtä arvokasta kuin hänen näkeminen henkilökohtaisesti.”

Kun Cassill alkoi ajaa keskitason Cup- ja Xfinity-tiimeihin, hänen sosiaalisen median käyttönsä alkoi tarjota hänelle tapa tarjota lisäarvoa sponsoreille: Olipa hän valinnut viraalimeemin omalla numerollaan 38 tai lähettää harjoittelija tyhmästi tilata “Landon Cassill Crispy Taco” Taco Bellissä (se ei ollut olemassa, mutta Taco Bell etsi ylimääräistä näkyvyyttä Cassillin joukkueen sponsorina).

Viestien julkaisemisen lisäksi Internet tarjosi Cassillille myös mahdollisuutta saada sponsorointia ja rakentaa suhteita olemalla sim-kilpailujen promoottori: Kun sim-kilpailujen suosio nousi COVID-sulkujen aikana, Cassill maalasi autonsa Blue-Emun väreillä ja antoi yrityksen sponsoroida hänen live-lähetyksensä. streameja, jotka myöhemmin muuttuivat vuotuiseksi Blue-Emu Firecracker 400 sim -kilpailuksi. Sitten seurasi samanlainen kilpailu, Carnomaly 500. Molemmissa tapauksissa sim-kilpakumppanuudesta tuli Cassillin todellista sponsorointia.

Cassillin sikaaminen siellä, missä muut tunkeutuivat, auttoi osittain johdattamaan hänet kryptovaluuttojen uudelle rajalle: viime vuonna Cassill sai sponsoroinnin kauden puolivälissä Voyagerilta, erittäin arvostetulta kryptovaluuttakaupan sovellukselta. Vuodeksi 2022 Voyager laajensi sitoutumistaan ​​Cassilliin auttamalla hänet viemään hänet Kauligiin – ei vain vuosien kryptosuhteiden rakentamisen huipentuma, vaan myös vuosien työskentely takaisin mahdollisuuteen voittaa kilpailuja.

“Uskon, että se saattaa olla osa persoonallisuuttani mennä sinne, missä muut eivät ole”, Cassill sanoi. “…Kryptomateriaalit ovat jotain, josta olen todella ylpeä ja iloinen siitä, koska olen työskennellyt sen parissa monta vuotta. Tämä ei ole jotain, joka tuli esiin viime vuonna: se on jotain, jonka aloitin Työskentelen jo vuonna 2018 verkostoitumisen suhteen ja sitten vielä ennen sitä henkilökohtaisen kryptosijoitukseni suhteen.

“Mutta krypton verkostoituminen ja suhteiden rakentaminen on minulle ollut jotain, jota olen rakentanut vuodesta 2018 ja 2019 lähtien. Se on todella kannattavaa, enkä voi olla ylpeämpi siitä.”

Viime viikolla Las Vegasissa Cassillin voitto oli kuudes sija. Hänen ensimmäinen Top 10 -listansa vuoden 2019 jälkeen ja paras sijoitus sen jälkeen, kun hän juoksi kolmanneksi Daytonassa 11 vuotta sitten. Cassillin Twitter-tili täyttyi kilpailun jälkeen vastauksista “No Stripe” – Cassillin tuottama meemilause, joka julkaistiin, kun hän tuo autonsa kotiin ilman mitään jälkiä oikealla puolella.

Kuljettajalle, joka on joutunut odottamaan päästäkseen kuudenneksi, Vegasin kaltaiset retket ovat erittäin palkitsevia. Mutta kun kuljettaja, joka on kilpaillut keskitason varusteilla, pääsee lopulta voittajaautoon, on olemassa vaara, että odotusten murskaava taakka astuu päälle. Tarkemmin sanottuna ajatus siitä, että kaikki menee huonosti ja he eivät saa koskaan enää tällaista mahdollisuutta, jos he eivät pääse Top 5:n tai Top 10:n joukkoon.

Tosin Cassill yrittää edelleen selvittää, kuinka olla painottamatta itseään tarpeettomasti. Mutta 32-vuotiaana hän on omaksunut ajattelutavan olla neutraali tulosten suhteen niin kauan kuin hän valmistautuu tarvittavalla tavalla.

“En voi oikein hallita tuloksia. Mutta mitä voin hallita, on tekemäni työ ja prosessi ja pelkkä valmistelu, ja luotan siihen niin kauan kuin pidän kaiken, mitä voin parhaan kykyni mukaan. , teen kaiken parhaan kykyni mukaan, tulokset tulevat”, Cassill sanoi. “Jos tämä tarkoittaa, että juoksemme 12. tai 15. sijalla tänään tai viidenneksi, se on oikea tulos sille, mitä olen tehnyt.

“Teen vain työtä, teen kaiken, mitä voin parhaan kykyni mukaan ohjata, ja uskon vain, että prosessi selviää itsestään.”

Leave a Comment