Kun COVID rauhoittuu, East Liverpoolin terveysalue palaa toimintaan | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

EAST LIVERPOOL – COVID-lukujen laskiessa East Liverpool Cityn terveyspiirin hallitus kokoontui keskiviikkona ja keskusteli normalisoitumisesta.

East Liverpool Cityn terveyspiirin terveyskomissaari Carol Cowan sanoi, että piiri voi palata muihin ongelmiin pandemian lisäksi. “Olemme todella rauhoittuneet COVIDin kanssa” Cowan sanoi. “Joten se on hyvä. Voimme yrittää kääntyä ja alkaa tehdä jotain muuta.”

Ympäristöterveysasiantuntija Shawn Blair kertoi hallituksen jäsenille ja sanoi, että helmikuussa oli 67 vahvistettua ja todennäköistä tapausta, mutta hän sanoi, että maaliskuu on erilainen tarina. “Tässä kuussa niitä on toistaiseksi vain seitsemän, joten niitä ei ole ollenkaan.” Blair sanoi.

Hallituksen jäsen Lauren McIntosh myönsi, että maaliskuussa asiat ovat olleet toisin. “Saamme edelleen potilaita, mutta on kuin kytkintä olisi käännetty” McIntosh sanoi.

Cowan sanoi, että piiri aikoo laajentaa yhteisön ohjelmia nyt. “Otamme myös vastaan ​​ehdotuksia, joten haluamme tehdä koulut tai kaikki, missä voimme olla palveluksessa ja auttaa, saada koulutusta ja tehdä joitain ohjelmia.” Cowan sanoi.

Hallitus kiinnitti huomionsa toiseen meneillään olevaan asiaan: koteihin, joissa on septisiä ongelmia Cartwright Streetillä ja Harriet Streetillä. Cowan kertoi, että alue oli ottanut yhteyttä noin kymmeneen kiinteistön omistajaan, jotta heidän linjavärinsä testattaisiin sen selvittämiseksi, oliko septikon vika, aiheuttaen raa’an jäteveden valumisen julkiselle omaisuudelle ja aiheuttaen kansanterveydellisiä haittoja ja vaaroja.

Hän sanoi, että jos näin päätettäisiin, asunnonomistajien olisi vaihdettava septiikka tai sitouduttava kaupungin viemäriin, jos se olisi heidän sijaintinsa vaihtoehto. Kaksi asukasta ei ole vastannut, kun kaksi kirjettä on lähetetty viimeisen kolmen kuukauden aikana, Cowan sanoi. “Me toimimme niin kuin pitikin, ja olemme päässeet ratkaisuun kaikkien näiden muiden talojen suhteen.” hän sanoi.

John Gamble syyttäjänvirastosta esitti hallitukselle joitain vaihtoehtoja, mukaan lukien etsintäluvan saaminen. “Voimme hakea tuomioistuimelta määräystä asunnon etsintään, aivan kuten potkaisimme ovesta etsimään huumeita tai jotain.” Gamble sanoi. “Se ei koske vain todisteita rikosasiassa, vaan myös tilanteita, joissa on vaara yhteisön terveydelle tai turvallisuudelle, joten se sopii.”

Lopulta hallitus päätti, että Gamble lähettää ensin kirjeen asukkaille. “Voin lähettää heille kirjeen, jossa kerrotaan, että emme todellakaan halua tehdä niin.” Gamble sanoi. “Olen iloinen voidessani tehdä sen, mutta asettaisin sille aika tiukan aikajanan.”

Sitten, jos vastausta ei vieläkään saada, Gamble sanoi noin 14 päivän kuluttua, että olisi aika hakea tuomioistuimelta määräystä. “Epäilen, että he jättävät sen huomiotta, koska he pelkäävät joutuvansa maksamaan kalliita korjauslaskuja.”

Gamble sanoi saavansa kirjeen välittömästi. Cowan sanoi, että on aika edetä asiassa. “Olen tehnyt kaikkeni tähän mennessä” hän sanoi. “He jättävät sen huomioimatta.”

Gamble sanoi saavansa kirjeen kasaan välittömästi.

Seuraava terveyslautakunnan kokous on ke klo 16. 20. huhtikuuta.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment