MLB-huhut: Dodgers allekirjoittaa Kershaw’n uudelleen; Jättiläiset lisäävät Carlos Rodonin; Cubs suosikkeja Carlos Correassa

Major League Baseballin omistajan määräämä työsulku päättyi virallisesti torstaina, joka oli sen 99. päivä. Pelaajat ilmoittautuvat pian leireille lämmittelemään avauspäivää, joka on nyt suunniteltu 7. huhtikuuta. Sillä välin on tehtävä paljon asioita vapaa-agentti- ja kauppamarkkinoilla. Jotta pysyt ajan tasalla, seuraamme alla kaikkia päivän suurimpia liikkeitä ja huhuja.

Dodgers pitää Kershawin

Clayton Kershaw osui vapaaseen agentuuriin tällä välikaudella, mutta hän ei lähde Los Angelesista vielä. Hän teki yhden vuoden sopimuksen Dodgersin kanssa. Koko tarina täällä.

Giants on tehnyt kaksivuotisen 44 miljoonan dollarin sopimuksen vasenkätisen aloitussyöttäjä Carlos Rodónin kanssa. Koko tarina täällä.

Suosikkipojat Correaan? Lisää Simmons

MLB.comin raportin mukaan Cubs voisi olla suosikki Carlos Correan hankkimiseen. Correan, markkinoiden parhaan vapaan agentin, odotetaan myös kuulevan Yankeesista ja Astrosta ennen kuin hän tekee päätöksen. Voit lukea lisää hänen vapaasta toimistostaan ​​​​ja hänen kosijoistaan ​​napsauttamalla tätä.

Myöhemmin päivällä Cubs lisäsi oikosulun Andrelton Simmonsiin, vaikka on täysin mahdollista, että häntä pidetään puolustavana korvaajana/penkkipelaajana. Koko tarina täällä.

Kuten CBS Sports totesi torstaina, Athleticsin ensimmäinen perustaja Matt Olson on lukuisten kilpailijoiden yksi, ellei paras kauppakohde. Lista sisältää kaikki jenkit (Kirjailija: Erik Boland) ja Rangers (Evan Grant), jotka, kuten ehkä muistat, päättivät offseason ensimmäisen puoliskon hankkimalla sekä shortstop Corey Seagerin että toisen baseman Marcus Semienin.

28-vuotiaalla Olsonilla on maaliskuun lopulla jäljellä kaksi joukkueen hallintakautta. Viime vuonna hän voitti 0.271/.371/.540 (153 OPS+) 39 kotijuoksulla. Olson vähensi huomattavasti ylilyöntiprosenttiaan matkan varrella leikkaaen sen 31,4 prosentista 16,8 prosenttiin. Tämä parannus, jos se on kestävää, voisi osoittaa hänen saavuttavan uuden todellisen lahjakkuuden tason.

Ei siis ihme, että Yankees, Rangers ja mitä todennäköisimmin Braves ovat rivissä lisätäkseen hänet kokoonpanoonsa.

Harperin “stumpuminen” Bryantille

Phillies voisi käyttää apua joko kolmannessa tukikohdassa tai kulman ulkokentällä. Bryce Harper luulee tuntevansa vain miehen. MLB Networkin Jon Heymanin mukaanHarper on “kommentoinut” Philliesin sopimusta ystävänsä, vapaan agentin Kris Bryantin kanssa.

headshot-kuva

30-vuotias Bryant osallistui CBS Sportsin luokittelemalle offseasonille kolmanneksi parhaaksi vapaaksi agentiksi tänä talvena hyökkäysvoimansa ja puolustuksen monipuolisuuden ansiosta. Hänen kykynsä pelata joko kolmannella tukiasemalla tai ulkokentällä näyttäisi tekevän hänestä sopivan useisiin joukkueisiin, mukaan lukien Phillies.

Phillies saattaa tietysti mieluummin antaa Alec Bohmille toisen mahdollisuuden kuumassa kulmassa, jolloin he voivat kohdistaa huomionsa todelliseen kulman ulkokenttätyyppiin, kuten Nick Castellanos tai Kyle Schwarber.

Bryantilla puolestaan ​​pitäisi olla paljon kosijoita, mukaan lukien, kuten Heyman huomauttaa, Mariners, Rockies, Padres ja Mets.

Rangers myös jahdata Kershaw

Texas ei ehkä pysähdy Olsoniin. Dallas Morning News -lehden Evan Grantin mukaan Rangers kohtaa vasenkätisen veteraani Clayton Kershawn.

headshot-kuva

Viikon kuluttua 36-vuotias Kershaw on kotoisin Dallasin alueelta, ja hänellä on huhuttu halu päästä paikan päälle lähempänä kotia. Tähän asti hän on viettänyt koko uransa Dodgersissa. Viime kaudella hän keräsi 3,55 ERA (115 ERA+) ja 6,86 ylilyönti-kävelysuhteen 121 vuoroparissa.

CBS Sports arvioi Kershawn 16:nneksi parhaaksi vapaaksi agentiksi siirtymässä offseasonille:

Tämän kirjoituksen sana on saatavuus. Se koskee Kershawin vapaata agentuuria kahdessa mielessä. Ensinnäkin, vaikuttaako hän kyynärpäävammaan, joka syrjäytti hänet loppukaudella? Toiseksi, aikooko hän tosissasi jättää Dodgersin, joukkueen, jonka hattua hän kantaa Hall of Fame -plaketissaan? Jos Kershaw on hyvä rullata sekä avauspäivänä että Los Angelesista, hänellä pitäisi olla paljon kosijoita. Lisätään, että vaikka Kershawin kaareva pallo saa kaiken huomion, hänen liukusäätimensä toimi hänen pääkenttään ensimmäistä kertaa viime kaudella. Se on jotain katsottavaa jatkossa.

Rangers allekirjoitti toisen aloitussyöttäjän ennen työsulkua ja sopi Rockiesin entisen oikeanpuoleisen Jon Grayn kanssa neljän vuoden sopimuksesta, jonka arvo on 56 miljoonaa dollaria.

Rangers yhdistyi Pérezin kanssa

Rangers on solminut veteraanisouthtassun Martín Pérezin vuoden mittaisen 4 miljoonan dollarin sopimuksen. MLB Networkin Jon Heymanin mukaan.

Pérez, joka pelasi Rangersissa vuosina 2012-18, pelasi viime kauden Red Soxissa. Hän pelasi 36 ottelua, joista 22 oli lähtöjä, ja keräsi 4,74 ERA:n (100 ERA+) ja 2,69 yliviivaus-kävelysuhteen.

Pérezin pitäisi olla linjassa voittaakseen rotaatiopaikan.

Yankees, Padres Conforton kiinnostuneiden joukossa

Olson ei ole ainoa vasenkätinen lyönti, josta jenkit ovat kiinnostuneita. Heidän tutkassaan on myös 29-vuotias Michael Conforto, joka hylkäsi Metsin karsintatarjouksen. New York Postin Mike Puman mukaan. San Diego Union-Tribunen Kevin Acee sanoi, että Padresit ovat myös kiinnostuneita Confortosta.

Conforto pääsi offseasonille CBS Sportsin mukaan 23. parhaana vapaana agenttivaihtoehtona. Tässä on mitä kirjoitimme tuolloin:

Pelaajalla ei ehkä ole hyvä hetki käydä huimaa kausi, mutta on huono aika. Conforto oppi tämän läksyn kovalla tavalla osumalla .202/.341/.298 kävelyvuotensa ensimmäisellä puoliskolla. Vaikka hän toipui jossain määrin toisella puoliskolla (.252/.347/.445), hänen mahdollisuutensa lunastaa voittonsa tänä talvena olivat jo murtuneet. Conforto, käy ilmi, voi olla eri mieltä tuosta arviosta. Hän näytti olevan ilmeinen ehdokas hyväksymään ehdot täyttävän tarjouksen, mutta viime kuussa julkaistu raportti osoitti, että hän aikoi kieltäytyä ja etsiä jotain parempaa avoimilla markkinoilta. Onnea.

Conforto voitti kokonaispistemäärän .232/.344/.384 (101 OPS+) 14 kotijuoksulla viime kaudella.

McHugh herättää paljon kiinnostusta

Vapaiden agenttien vapauttajalla Collin McHughilla on “vankat” markkinat, raportoi Chris Cotillo MassLivesta.

Taisteltuaan loukkaantumisia vastaan ​​ja jättäytyessään pois kaudesta 2020 McHugh oli erinomainen Raysille vuonna 2021. Hän oli 6-1 tuloksella 1,55 ERA (256 ERA+), 0,94 WHIP:llä ja 74 ylilyönnillä, kun hän teki 10 tahatonta kävelyä 64 vuoroparissa. Hän aloitti seitsemän peliä, päättyi 11 ja jopa torjui.

Odottaa melkein minkä tahansa joukkueen, joka hakee apua, joten useimmat yrittävät nyt voittaa, olevan kiinnostuneita.

Cardinals teki ensimmäisen liikkeen työsulun jälkeisellä aikakaudella perjantaina allekirjoittamalla oikeanpuoleisen Drew VerHagenin kahden vuoden sopimuksen. Voit lukea lisää siirrosta klikkaamalla tästä.

Metsin Davis kiinnittää huomion

Metsit olivat kiireisiä ennen työsulkua ja tekivät sopimuksen Max Scherzerin, Starling Marten, Mark Canhan ja Eduardo Escobarin kanssa. Heidän seuraava siirtonsa saattaa kuitenkin sisältää kaupan.

New York Postin Mike Puman mukaan reservi JD Davis arvioi, että hänen mahdollisuutensa tulla kaupaksi ovat “60-40”. Puma huomauttaa, että Cubs, Red Sox, Twins ja Athletics olivat kaikki kiinnostuneita Davisista ennen työsulkua.

headshot-kuva

Davis, 28, on nauttinut menestyksekkäästä kolmen vuoden työstä Metsissä. Hän on lyönyt 0.288/.373/.472 (128 OPS+) 33 kotijuoksullaan 893 ottelussa. Hänellä on kokemusta kolmannesta ja ensimmäisestä tukikohdasta sekä ulkokentällä, mikä tekee hänestä mielenkiintoisen vaihtoehdon joustavuutta arvostaville joukkueille.

Davis pääsee vapaaseen agentuuriin vasta kauden 2024 jälkeen.

Reynolds hylkäsi jatkotarjoukset

Pirates-ulkokenttäpelaaja Bryan Reynolds hylkäsi useita pitkäaikaisia ​​jatkotarjouksia ennen kautta 2021, SportsGridin Craig Mishin mukaan.

Viime vuonna ilmiömäisen kauden pelannut Reynolds on mielenkiintoinen mahdollinen kauppakohde. Hän pääsee vapaaseen agentuuriin vasta talvella 2025, mikä tarkoittaa, että merirosvojen ei tarvitse olla kiireessä siirtämään häntä. He ovat kuitenkin puhuneet muiden seurojen, mukaan lukien Marlinsin, kanssa hänen palveluistaan ​​- teko, joka on järkevää, kun otetaan huomioon, kuinka Pittsburgh pysyy jälleenrakennuksen keskivaiheessa.

Reynolds osui .302/.390/.522 (146 OPS+) 24 kotijuoksulla vuonna 2021. Joukkue, joka pitää häntä etenevänä hyökkääjänä, voi tehdä Piratesille tarjouksen, jota he eivät voi vastustaa.

Leave a Comment