MLB on palannut, ja suuria muutoksia on tulossa, ja Nets antaa lausunnon Phillyssä

Hyvää perjantaita, ihmiset! Baseball tulee takaisin, ja valintasunnuntai odottaa. Se on todella hieno perjantai.

Mennään asiaan.

Tämä on CBS Sports HQ AM -aamuuutiskirjeen artikkeliversio. Rekisteröidy ja saat tämän sähköpostiisi täyttämällä alla olevat tiedot.


Huomenta kaikille, mutta erityisesti…

USATSI

MAJOR LEAGUE pesäpallo

Baseball on vihdoin palannut.

Se otti 99 päivän työsulku, useita ohitettuja “määräaikoja”, joilla ei todellisuudessa ollut merkitystä, ja merkittäviä myönnytyksiä molemmilta osapuoliltamutta torstaina MLB ja MLBPA pääsivät työehtosopimukseen ja varmistivat, että kaikki 162 ottelua pelataan tällä kaudella. Pelaajat raportoivat Spring Trainingille lähipäivinä ja Avajaispäivä on 7.4.

Tässä ovat kaupan avaimet, jotka kestää vuoteen 2026 asti:

 • Minimipalkat ovat nousseet viime vuoden 575 500 dollarista 700 000 dollariin tänä vuonna. He nousevat 780 000 dollaria sopimuksen loppuun mennessä.
 • Välimiesmenettelyä edeltävä bonuspooli on 50 miljoonaa dollaria. Kuten baseball-asiantuntijamme RJ Anderson kirjoittaa:”Se ei anna heille heidän markkina-arvoaan tai mitään sen läheistä, mutta se on merkittävä lisäsuoritus lahjakkaille, jotka muuten olisivat huomattavasti alipalkattuja suoritukseensa nähden.
 • Teetä Kilpailukykyisen tasapainon verokynnys (selitetty täällä) alkaa 230 miljoonaa dollaria tänä vuonna ja nousta 244 miljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä. Myös 60 miljoonan dollarin kynnyksen ylittäville joukkueille määrätään uusi rangaistusaste.
 • Siellä kuuden joukkueen luonnosarpajaisettoteutettu tankkauksen estämiseksi.
 • On luonnosvalintapalkkiot palveluajan manipuloimatta jättämisestä (alias pelaajien tuominen suurille yhtiöille, kun he ovat valmiita, ei silloin, kun se on taloudellisesti kätevää).

Nämä ovat tärkeimmät kulissien takana olevat yksityiskohdat. Mitä tulee muutokset, jotka näet kentällä

 • 12 joukkueen jälkikausi (selitetty täällä)
 • Universaali DH
 • Ei seitsemän sisävuoron kaksoisotsikoita
 • Ei juoksijaa toisella pohjalla, joka aloittaisi lisävuorot
 • Mainoksia univormuissa ja kypärissä (selitetty täällä)

Molemmat osapuolet esittivät yhden kiistan — kansainvälinen luonnos — ja hyväksyi heinäkuun päätöksen määräajan. Vaikka nopea käänne on jännittävä uutinen, paljon on saavutettavaa tulevina päivinä ja viikkoina; olemme vain Loppujen lopuksi 27 päivää avajaispäivästä. Tässä on tehtävälistaMLB-toimittajan Mike Axisan mukaan:

 • Turvalliset viisumit:Noin 30 prosenttia 40 hengen pelaajista allekirjoitettiin kansainvälisesti, ja nämä pelaajat tarvitsevat työviisumin palatakseen Yhdysvaltoihin.”
 • Luo COVID-protokollat: “MLB ja MLBPA voivat palauttaa viime vuoden COVID-protokollat, tehdä tarvittavat mukautukset ja kutsua sitä päivään.”
 • Säännön 5 luonnos: “Säännön 5 luonnoksen peruuttaminen saattaa viedä suuret liigamahdollisuudet pelaajilta, jotka ovat jo viettäneet liian kauan alaikäisissä. Työsulkua on pohjimmiltaan hyödynnetty tapaan pitää enemmän nuoria ja halpoja pelaajia organisaatiossa eliminoimalla säännön 5 luonnos. “
 • Välimiesmenettely: “On 197 allekirjoittamatonta välimiesmenettelyyn kelpaavaa pelaajaa, ja välimiesmenettely tapahtuu yleensä useissa määräajoissa, jotka ovat viikon välein kunkin offseason aikana.”
 • Vapaa agentuuri ja kaupat: Pysyt ajan tasalla kaikesta tästä.
 • Ota kaikki vauhtiin: “Uudet valmentajat voivat alkaa kehittää suhteita, uudet pelaajat voivat tavata uusia joukkuetovereita, töitä. Sellaista tapahtuu joka kevät, mutta tänä vuonna se on vähän intensiivisempi.”

Kyllä, tekemistä on paljon. Ei, se ei ole täydellinen. Päämäärä Tweettien perusteella pelaajat ovat hurmioituneita, ja meidänkin pitäisi olla. Ensimmäistä kertaa joulukuun alun jälkeen baseball on toiminnassa.

Kunniamaininta

Ja ei niin hyvää aamua…

BAYLOR KARHUJA

Häviäminen konferenssiturnauksessasi ei tuhoa kansallisen mestaruustoivoasi. Ei lainkaan. Itse asiassa kuusi viimeisestä seitsemästä mestarista ei voittanut konferenssiturnaustaan, ryhmä, johon kuuluu viime vuoden mestari Baylor.

Mutta jos tämän vuoden Bears haluaa puolustaa titteliään, heidän on pelattava paljon paremmin kuin eilen. Big 12 runkosarjan mestarit putosi Oklahomalle 72-67. Se ei ollut kaunis:

 • Oklahoma voitti Baylorin 45-34 toisella puoliajalla.
 • Baylor ampui juuri 3-22 3-pisteillä. Se on 13,6 %, mikä on huonoin arvo sitten vuoden 2018.
 • johtava maalintekijä Adam Flagler oli unohdettava peli: 2 pistettä 1-10-ammunta, mukaan lukien 0-6:sta 3:sta.

Mutta todellinen vahinko on seuraukset, joita tämä menetys voi sisältää. Bracketologimme Jerry Palm sanoo, että Baylor voi pudota 2 siemeneksi, jos Kentuckyn ja Kansasin kaltaiset joukkueet voittavat konferenssiturnauksensa. Yliopiston koripallotoimittajamme Kevin Flaherty puristi numerot:

 • Flaherty: “Gonzaga näyttää todennäköisesti saavan ykkössijan, ja Bulldogs on tasapelissä Baylorin kanssa 10 Quad I -voitolla. Auburnilla ja Arizonalla on myös vahvoja tapauksia, jotka päätyvät ykköseksi muutaman päivän sisällä. Mutta Big 12 Turnauksen otsikko tarkoittaisi, että Kansas ohittaisi Baylorin todennäköisesti Quad I -voitoissa ja saisi sekä osuuden Big 12 -sarjan runkosarjan mestaruudesta Bearsin kanssa että konferenssiturnauksen mestaruudesta.”

Ei niin kunniamaininnat

Nets tuhosi 76ersin Philadelphiassa Durantin, Irvingin loistaessa 🏀

Heti kun James Harden-for-Ben Simmons kauppa laski, kaikki ympyröivät 10. maaliskuuta kalentereissaan. Nets-76ers. Phillyssä. Mutta kun viime yö tuli, vain yksi joukkue saapui paikalle.

Brooklyn hämmästytti Philadelphian lähes täydellisellä, 40 pisteen ensimmäisellä neljänneksellä eikä katsonut taaksepäin. voitto 129-100.

 • Kevin Durant ja Kyrie Irving yhdistettynä 47 pistettä 53 %:n laukauksiin.
 • Seth Curry lisäsi 24 pistettä entistä joukkuettaan vastaan.
 • James Harden pelasi ylivoimaisesti huonoimman pelinsä 76er-pelaajana ja meni lattialta 3-17 (mukaan lukien 0-10 2-pisteissä). Se oli vielä toinen hämmentävä katoaminen suuressa pelissä.
 • Se oli Phillyn ensimmäinen tappio Harden kanssaei.

Tästä oli kyse yhden joukkueen tähdet ilmestyvät ja antavat lausunnonkirjoittaa NBA-asiantuntijamme Colin Ward-Henninger:

 • Ward-Henninger: “Jos ihmiset olivat unohtaneet Netsin vilpittömänä mestaruusehdokkaana, he varmasti muistuttivat kaikkia torstai-iltana. Myös ilman Simmonsia Brooklyn näytti ilmatiiviältä lattian molemmissa päissä, ja Durant oli selvästi paras pelaaja lattialla, jossa oli useita supertähtiä. Hän sai minkä tahansa laukauksen, jonka hän halusi koko yön, mikä osoittaa hänen monipuolisuutensa ja kykynsä tehdä maalin käytännössä mistä tahansa kentällä.”

Paljon tehtiin Simmonsin palaamisesta Philadelphiaan ensimmäistä kertaa, ja vaikka hän ei pelannut, hän sai paljon boosia ennen peliä. Nuo pilkkaamiset laantuivat nopeasti, ja Durant huomasi.

 • Aikana: “Sinun on vaikea laulaa Ben Simmonsia, kun häviät niin paljon.”

Ja hän on aivan oikeassa. Normaalisti raivokkaat Philadelphia-fanit olivat hiljaa. Netsin suorituskyky puhui kaiken.

Bears myy Khalil Mackin Chargersille 🏈

Toinen päivä, toinen suuri NFL-kauppa. Tämä pelissä on tähti pallon puolustavalla puolella:

 • Laturit vastaanottaa: Khalil Mack
 • karhuja vastaanottaa: 2022 toisen kierroksen valinta (yleisnumero 48), 2023 kuudennen kierroksen valinta

Mack pelasi vain seitsemän peliä viime kaudella jalkavamman vuoksi, mutta ennen sitä hän oli tehnyt kuusi suoraa Pro Bowlia ja oli Vuoden puolustava pelaaja 2016. Vuodesta 2015 lähtien Mackin 72,5 potkut ovat NFL:n neljännellä sijalla.

Teetä Chargers ottaa kaikki 84,9 miljoonan dollarin Mack maksettava kolmen seuraavan kauden aikana. Mutta se ei estänyt NFL-asiantuntijaamme Cody Benjaminia antamasta niitä B+ ammattiluokissaan:

 • Benjamin: “Siellä on kunnollinen mahdollisuus, vaikka Mack palaa täysin terveeksi [Joey] Bosa, hänen vuoden puolustava pelaaja -tason dominointipäivät ovat takanaan. … Mutta olkaamme rehellisiä: tämä on juuri sellainen siirto, jonka teet, jos uskot olevasi partaalla, ja Chargers nousevan franchising-QB:n kanssa. Justin Herbertteen oikeutetusti.”

Toinen asia, joka kannattaa muistaa, on se Vaikka Chargers maksaa Mackille tonnin, he maksavat myös valtavasti alimaksua Herbertille, joka on todellinen tähti, joka on edelleen tekemässä alokassopimusta. Rakastan sitä, että Chargers menee all-in, kun taas Herbert on järjettömän edullinen.

Mitä katsomme tänä viikonloppuna 📺

Vastuuvapauslauseke: On liian monia tärkeitä korkeakoulukoripallopelejä lueteltavaksi. Sen sijaan pysy ajan tasalla viimeisimmistä aikatauluista ja päivityksistä ympäri maata tässä. Meillä on myös live-bloggausta seuraaviin konferenssiturnauksiin:

AAFC | VAC | Iso 12 | Iso itä | Big Ten | Pac-12 | KUIVA

Mitä tulee kaikkeen muuhun…

lauantai

🏒 Hurricanesin lentolehtisiä15.00 ABC:llä
🏀 Taalaa Warriorsillaklo 20.30 ABC:llä

sunnuntai

🏎 NASCAR Cup -sarja Phoenixissa15.30 FOX-kanavalla
🏀 Mavericks Celticsissä15.30 ABC:llä
🏒 Maple Leafs Sabresissaklo 16 TNT:llä
🏀 Miesten NCAA-turnauksen valintaesitysklo 18 CBS:ssä ja Paramount+
🏀 Naisten NCAA-turnauksen valintaesitysklo 20 ESPN:ssä
🏀 Lakers Sunsissaklo 21 ESPN:ssä

Leave a Comment