Opettajat vaativat, että opiskelijoiden mielenterveys asetetaan etusijalle COVID-19-myrskyn keskellä | Paikallinen koulutus

Opettajat ja opiskelijat ovat huolissaan siitä, että Madisonin koulupiiri ei ole noudattanut viimevuotisia sitoumuksiaan tehdä opiskelijoiden mielenterveys ensisijaiseksi tavoitteeksi, kun he palasivat luokkahuoneisiin kokopäiväisesti vuoden verkko-opiskelun jälkeen.

Madison aikoo aloittaa lukuvuoden 2021-22 keskittymällä opiskelijoiden mielenterveyteen

Dan Walkner, Memorial High Schoolin englannin opettaja, näki oppilaiden kamppailevan päivittäin henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin kanssa, kun he palasivat kouluun ensimmäisen lukukauden aikana henkilökohtaiseen oppimiseen COVID-19-pandemian keskellä.

”Ihmiset eivät vain ymmärrä, millainen vaikutus tällä on opiskelijoihin. Luulen, että voit arvata kuinka paha se on, mutta et todellakaan tiedä, ennen kuin olet paikalla ja näet tämän tapahtuvan, lasten murtuvan, kuulet heidät ja näet sen heidän kirjoituksissaan tai näet eron tason. ” hän sanoi. “Emme olleet valmiita mihinkään sellaiseen.”

Opettajien koulutusviikolla ennen lukuvuoden alkua heille annettiin vain noin 40 minuuttia sosiaalista ja emotionaalista oppimista koskevaa koulutusta kiinteistön ylläpitäjien johdolla.

Ihmiset lukevat myös…

“Se on uskomattoman hyödyllistä, asiat, jotka kävimme läpi, mutta 40 minuutin harjoittelu ei saa sinua valmiiksi kansalliseksi mielenterveysepidemiaksi”, sanoi Walkner, joka on ollut piirissä 15 vuotta.

Hän sanoi, että ei keskusteltu siitä, kuinka tunnistaa varoitusmerkit opiskelijoiden keskuudessa tai mitä protokollaa noudattaa, jos he ottavat kätensä henkisen ahdistuksen hetkellä.

Aliyyah Wiley, East Highin juniori, joka tasapainottaa useita AP-tunteja, yhteisopetusta, ACT:n suorittamista ja koulun ulkopuolista työtä, sanoi, että hän ei tiennyt, että hänen koulussaan oli koulupsykologi ennen tätä lukuvuotta, koska mielenterveyden puute. opiskelijoille esitettävä terveyskasvatus.

“Jokaisena, joka vaalii mielenterveyttä varsinkin mustien yhteisössä, en henkilökohtaisesti näe siitä puhuvan ollenkaan, ehkä parin myötätuntoisen tai empaattisen opettajan toimesta”, hän sanoi.

Opiskelijat kriisissä

Lukuvuoden 2020-21 lopussa Walkner sanoi, että hänen kollegoidensa ja kiinteistöhallinnon keskuudessa vallitsi yksimielisyys siitä, että opiskelijoiden mielenterveyden on oltava etusijalla, kun oppilaat palaavat luokkahuoneisiin. Mutta kouluvuoden alussa kävi selväksi, että ei ollut piirin johtamaa ohjetta opettajien kouluttamisesta, jota he tarvitsisivat tukeakseen opiskelijoita kollektiivisen trauman aikana.

Jotkut opettajat ovat hakeneet koulutusta itse, omalla ajalla ja maksaneet sen omasta pussistaan, sanoi Walkner, jolla on koulutus- ja opastustieteen maisterin tutkinto, joka keskittyy traumaan ja sietokykyyn Concordia-yliopistosta Portlandissa.

“Opettajat haluavat auttaa, mutta mekin olemme opiskelijoita, meidän on opittava”, hän sanoi. “Jos emme ole valmiita auttamaan, lapset jäävät sivuun, koska se leimataan joksikin muuksi.”

Lukuvuoden 2021-22 alussa Madisonin lukiot olivat ilmeisesti riehuneet taisteluista viikoittain, ellei päivittäin. Ensimmäisellä lukukaudella 18-vuotias La Follette High Schoolin opiskelija pidätettiin väkisin koulussa poliisin mukaan ladatulla käsiaseella, mikä johti East-La Folletten lukion koripallopelin peruuttamiseen; toista syytettiin opiskelijatoverinsa hakkaamisesta West High Schoolin ulkopuolella.

Ennen näitä tapauksia East High Schoolin ulkopuolella puhkesi sarja tappeluita, joihin osallistui yli 15 poliisia, jotka hajoittivat lähitaistelun pippurisumutteella ja lähettivät viisi opiskelijaa sairaalaan. Myöhemmin samana iltana yksi osallistujista ampui aseella toisen opiskelijan taloon, niukasti sisällä olevia, kertovat lyhyet tiedot. Tapaus sattui kolme viikkoa toisen koulun ulkopuolella käydyn lounasaikaan taistelun jälkeen, johon osallistui yli 10 poliisia.

Madisonin kouluneuvoston jäsenet ovat sanoneet, että pandemian aiheuttamat sosiaalinen eristyneisyys, masennus, ahdistuneisuus ja rispaantuneet hermot sekä lähes täysi vuosi ilman henkilökohtaista oppimista ovat johtaneet oppilaiden välisten riitojen lisääntymiseen kouluissa tänä vuonna.

Tätä tukevat Dane Countyn Human Services Departmentin kokoaman viimeisimmän Youth Assessmentin havainnot. Lähes 27 000 oppilasta 19 alueen koulupiiristä vastasi kyselyyn vuonna 2021. Enemmän oppilaita ilmaisi kamppailunsa stressin, ahdistuksen ja masennuksen kanssa kuin aikaisempina vuosina. Aiempien raporttien mukaan mielenterveys- ja emotionaaliset terveysongelmat lisääntyivät tasaisesti, mutta suuntaus kiihtyi tänä vuonna todennäköisesti pandemian vuoksi.

Natasha Sullivan, AP:n englannin opettaja La Follette High Schoolista, sanoi, että hänen oppilaansa kokevat painetta nousta edistyneiden luokkien asettamiin standardeihin ja kurinalaisuuteen samalla kun he kärsivät edelleen traumasta COVID-pandemian jatkuessa. Hänen opiskelijoidensa kokema stressi on ilmennyt useilla eri tavoilla, hän sanoi.

“Jos minulla on lapsi, joka antaa minulle asennetta ja on ilkeä minua kohtaan luokkahuoneessa, vedän hänet keskusteluun ja kysyn heiltä, ​​mitä tapahtuu”, hän sanoi. “Ja se on kyyneleet, heti. Hajoaminen. Ja he sanovat: “Minulla on vain niin paljon, minulla on kaikki nämä asiat tehtävänä.”

Yhdysvaltain yleiskirurgi tohtori Vivek Murthy ja American Academy of Pediatrics julistivat molemmat maan nuorten mielenterveyskriisin vuonna 2021, jota COVID-19-pandemia pahensi.

Molemmat panivat merkille nuorten jo olemassa olevien haasteiden pahenemisen pandemian aikana. Se häiritsi lasten ja nuorten elämää, kuten henkilökohtaisen koulunkäynnin, henkilökohtaiset sosiaaliset mahdollisuudet ikätovereiden ja mentoreiden kanssa, pääsyä terveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin, ruokaan, asumiseen ja heidän omaishoitajiensa terveyteen. Pandemian kielteiset vaikutukset vaikuttivat pahiten niihin, jotka olivat alun perin haavoittuvia, kuten vammaisia, rodullisia ja etnisiä vähemmistöjä, LGBTQ+-nuoria, pienituloisia nuoria, nuoria maaseutualueilla, nuoria maahanmuuttajakotitalouksissa, nuoria, jotka ovat mukana lasten hyvinvoinnissa. tai nuoriso-oikeusjärjestelmät ja kodittomat nuoret.

“He tuntevat sitä stressiä paljon. Mielestäni se vaihtelee koulusta toiseen ja jopa luokkahuoneeseen ”, Sullivan sanoi. “Muissa luokkahuoneissa meillä on oppilaita, jotka kokevat trauman trauman lisäksi, meillä on köyhyyden trauma, rasismin trauma kaiken tämän lisäksi, mitä käymme läpi – se vie heidät murtumispisteeseen.”

Piiri sitoo varoja

Toukokuussa Madisonin koulupiiri sitoutui panostamaan uudelleen opiskelijoiden mielenterveyteen ja hyvinvointiin ennen lukuvuoden 2021-22 alkua.

“Jossain mielessä tämä on universaali kokemus, joten meidän on todella pohdittava, kuinka tuemme opiskelijoiden mielenterveyttä ja hyvinvointia kaikille opiskelijoille”, Kristen Guetschow, piirin mielenterveyskoordinaattori, kertoi State Journalille toukokuussa. Piiri sanoi aikovansa keskittyä “yhteisön rakentamiseen, rakentamiseen ihmissuhteiden paikasta ja suoraan sosiaalis-emotionaalisten oppimistaitojen opettamiseen”, hän sanoi.

Piiri kertoi myös State Journalille, että Federal Elementary & Secondary School Emergency Relief (ESSER) II -rahoitusta sekä Dane Countyn apurahaa käytetään tukemaan pitkäaikaisia ​​mielenterveysohjelmia ja paikan päällä tapahtuvaa terapiaa.

Piiri osoitti 670 000 dollaria ESSER II:n varoista palkatakseen enimmäkseen keskustoimistohenkilöstöä keskittymään mielenterveyteen ja hyvinvointiin, mutta noin puolet paikoista on vielä avoinna henkilöstöpulan vuoksi. Piirin tiedottaja Tim LeMonds sanoi myös, että piiri osoitti osan 670 000 dollarista koulujen opiskelijapalveluhenkilöstön motivoivan haastattelun jatkuvaan koulutukseen.

Walkner kuitenkin sanoi, että hänellä ei ole ollut piirin johtamaa koulutusta mielenterveydestä tai sosiaalisesta ja emotionaalisesta oppimisesta – lukuun ottamatta 40 minuutin keskustelua sosiaalisesta ja emotionaalisesta oppimisesta opettajankoulutusviikolla kouluvuoden alussa – eikä onko hän kuullut tulevaisuuden opettajankoulutuksen suunnitelmista budjettimäärärahoista huolimatta? Piirillä on ehdotuksia mielenterveyden lisätuista opiskelijoille ESSER III -menoissa.

Paikallisen opettajaliiton Madison Teachers, Inc.:n puheenjohtaja Mike Jones sanoi, että investoinnit mielenterveyden tukemiseen eivät ole niin kattavat kuin opettajat toivoivat sen olevan kouluvuoteen mennessä. Hän totesi myös, että valmistautumattomuus on osoitus tehottomasta rahoituksesta tai opiskelijoiden mielenterveystarpeiden painottamisesta ennen pandemiaa.

”Mitä tulee varsinaisiin koulurakennuksiin ja saappaisiin paikan päällä huolehtimaan mielenterveystarpeista. Siitä on ollut puutetta. …En usko, että se on tarkoituksellista, mutta voit tehdä vain niin paljon (670 000 dollarilla), hän sanoi. “Tapahtuipa mitä tahansa, meillä on niin paljon tehtävää.”

Wiley muisti fuksivuotensa ennen pandemiaa, kun hän ja hänen ystävänsä asettivat koulun ja työn oman mielenterveytensä ja hyvinvointinsa edelle. Lukuvuoden 2019–2020 talvitauolle mennessä Wiley sanoi, että hän ja hänen ystävänsä alkoivat ymmärtää, kuinka väsyneitä he tunsivat.

“Rahaisimme itseämme ja raahaisimme itseämme joka päivä saadaksemme jotain tehtyä, saadaksemme arvosanan 4,0 tai A tietyssä luokassa”, hän sanoi. “Emme koskaan saaneet apua, meille ei koskaan kerrottu, että on okei olla kunnossa tai pitää vapaapäivä.”

Wiley haluaisi mielenterveyden ja hyvinvoinnin sisällytettävän opetussuunnitelmaan, mutta ainakin hän haluaisi, että vuoden tai lukukauden alussa pidettäisiin esitelmiä, joissa opiskelijat ovat tietoisia mielenterveyden tuista ja resursseista, joita heille tarjotaan opetussuunnitelman kautta. koulu. Hän oli toivonut, että piiri olisi tehnyt muutoksia tukeakseen paremmin opiskelijoiden mielenterveyttä ja hyvinvointia ennen kuin hän palasi henkilökohtaiseen oppimiseen verkkokouluvuoden jälkeen, mutta palattuaan luokkahuoneeseen syksyllä Wiley sanoi, että mikään ei ollut muuttunut.

“Heidän pitäisi todella ottaa huomioon opiskelijoidensa mielenterveys. … Se oli vaikeaa”, hän kertoi paluusta luokkahuoneisiin. “Se palasi samaan opetussuunnitelmaan, takaisin samoihin asioihin, joita teimme fuksivuotena. Minusta se on niin epärealistista.”

.

Leave a Comment