Osan II urheilijat suuntaavat sisäyleisurheilukansalaisten luo – The Daily Gazette

Osasto II on hyvin edustettuna tänä viikonloppuna New Balance Nationalsin sisämestaruuskilpailuissa Armory New Balance Track and Field Centerissä New Yorkissa.

Perjantaina alkavaan ja sunnuntaihin kestävään valtakunnalliseen tapahtumaan otetaan urheilijoita yli tusinasta Section II -ohjelmasta.

Kaksinkertainen osavaltion mestari pikajuoksija Zionna Perez-Tucker Mohonasenista kilpailee tyttöjen 60 metrin ja 200 metrin juoksun mestaruussarjassa. Osavaltion mestari Carter Cukerstein Shenendehowasta juoksee poikien 60 metrin juoksussa. Gianna Locci Stillwaterista, osavaltion mestari tyttöjen pituushypyssä, kilpailee kyseisen tapahtuman mestaruussarjassa ja kolmiloikassa sekä Rising Stars 60 metrin juoksussa.

Muita poikien mestaruussarjassa kilpailevia henkilöitä ovat La Sallen Gitch Hayes (1 maili, 2 mailia), Jack Foster Saratoga Springsistä (laukantyöntö), Alessandro Saltsman Fonda-Fultonvillestä (painonheitto) ja Baden Seabury Ichabod Cranesta. (200 metriä). Tyttöjen mestaruuskilpailujen yksittäisiä osallistujia ovat Burnt Hills-Ballston Laken Mia Paolino (2 mailia), Kelly Moran Stillwaterista (pituushyppy, kolmiloikka), Erin Boler Niskayunasta (5 000 metriä), Kaleigh Higgins of Shaker (5 000 metriä). ) ja Ravena-Coeyemans-Selkirkin Uchenna Uba (painonheitto).

Shenendehowa osallistui kolmeen viestiin poikien mestaruussarjassa, Cukerstein, Tyler Dedrick, Jason Gillan ja Michael McElrath 4 × 200:ssa ja Michael Clayn, Jason Colindresin, Andre Adonninon ja Nathan Brimhallin nelikko juoksi sekä 4 × 800- että Nathan Brimhallissa. matkan sekauintiviesti. Brimhall oli kuudes 3200 metrissä osavaltion mestaruuskilpailuissa ja 4×800 viesti oli toinen. Myös mestaruusviestissä kilpailee Columbian matkasekauintijoukkue, jossa ovat Jacob Yannone, Evan Farnan, Carter Norton ja Nathan Davis.

Rising Stars -tapahtumissa kilpailevat Niskayunan Boler (tyttöjen 2 mailia), Stillwaterin Kara Moran (tyttöjen pituushyppy, kolmiohyppy), Scotia-Glenvillen Tyler Greene (poikien 2 mailia), Columbian Davis (poikien 1 mailia). ), Shakerin Leonni Griffin (tyttöjen 800), Saratoga Springsin Ryan Bush (poikien 1 maili), Hoosic Valleyn Katherine Rose (tyttöjen kilpakävely), Ichabod Cranen Seabury (poikien 60) ja Colonien Duanena Graves (tytöt) kuulantyöntö).

Colonie osallistuu kolmeen Rising Stars -viestiin – poikien sprinttisekauintiin Connor Ploofin, Jordan Goddardin, Benjamin Rossin ja Frank Prevratilin kanssa; tyttöjen sprinttisekauinti Gabriella Villan, Rachel Garzonen, Mia Van Dyken ja Emma Gepfertin kanssa; ja poikien 4×400 Owen Conleyn, Dylan Foxin, Aidan Norrisin ja Savion Navedon kanssa.

Freshman-divisioonaan osallistuvat Shaker’s Charlotte Dunkel tyttöjen 1 mailissa ja Saratoga Springsin kaksikko, Owen Blaisdell poikien 800:ssa ja Darren Pasek poikien 1 mailissa.

RSC:N CODDINGTONIN KUNNITUS

ALBANY — John Coddington, Russell Sage Collegen sisäyleisurheilujoukkueen juniori, nimettiin vuoden 2022 Yhdysvaltojen yleisurheilu- ja maastohiihtovalmentajien liiton all-aluejoukkueeseen. Tätä varten urheilijan on oltava oman alueensa viiden parhaan joukossa.

Coddington, Broadalbin-Perth High Schoolista valmistunut, oli Empire 8:n kakkonen sekä kuulantyöntössä että painonheitossa, mikä teki kouluennätykset molemmissa kilpailuissa talven aikana. Coddington on vuoden 2022 Empire 8 All-Conference -tapahtuman toinen joukkuevalinta, ja hän on Russell Sagen ensimmäinen koko alueen esiintyjä. Hän sijoittui toiseksi kuulantyöntössä ja neljänneksi painonheitossa Lähi-idän alueella.

SAINT ROSE’S VAUGHN NABS HONOR

ALBANY — Saint Rosen juniorikeskuskenttäpelaaja Zephaniah Vaughn on valittu National Collegiate Baseball Writers Associationin NCAA:n divisioonan itäisen alueen viikon pelaajaksi 6. maaliskuuta päättyvälle kaudelle.

Vaughn löi 0,647 (11 vastaan ​​17) Golden Knightsissa 1,176:lla slugging-prosentilla, 0,684:llä perusprosentilla, kahdella kotijuoksulla ja kahdeksalla RBI:llä 3-1 viikon aikana. Tällä kaudella Vaughn on nyt saavuttanut joukkueen parhaan 0,444:n yhdeksällä RBI:llä ja yhdeksällä juoksulla 10 pelissä.

.

Lisää The Daily Gazettesta:

Luokat: Urheilu

Leave a Comment