Paras saatavilla oleva 2022 värvää Overton, Conerly Headline National Visit Weekend

Kevättauko on asettanut osan korkeakoulujen jalkapallokampuksista pienelle tauolle rekrytoinnissa, mutta ei Eugenessa, Los Angelesissa tai Baton Rougessa.

Vuoden 2022 eliittinäkymät ovat edelleen saatavilla, 7-on-7-radat iskevät suurille metroalueille ja kevätharjoituksia on meneillään lukuisissa ohjelmissa, joten viikonloppumatkailijalista on edelleen varsin vahva kansallisesta näkökulmasta.

Urheilu kuvitettu ruokia maan suurimmilla rekrytointivierailuilla tänä viikonloppuna.

2022 DE Lebbeus Overton – Oregon

Senioriluokan edelleen hallituksessa oleva paras puolustava värväys aloittaa vierailunsa Eugenessa, Oregonissa nähdäkseen lähemmin Dan Lanningin uusia kaivauksia Pac-12:ssa. Georgian entinen puolustuskoordinaattori oli tietysti yksi monista, jotka yrittivät pitää Alpharetta (Ga.) Milton High Schoolissa pelanneen Overtonin osavaltion rajoissa ja SEC-maassa. Nyt Lanningilla ja hänen henkilökuntallaan on mahdollisuus saada järkyttävää hänen toimikautensa alussa, jos pass rusher päätyy lopullisesti vihreään ja kultaan. Uudelleenluokitetun värvätyn vanhempi veli Micaiah Overton otti Oregonin tarjouksen helmikuussa ja suuntaa myös tänä viikonloppuna Eugeneen siirtovierailijaksi. Kaksikko ei ole tehnyt salaisuutta, että he aikovat pelata yhdessä Power 5:ssä tänä syksynä. Lebbeus vierailee lopulta Texas A&M:ssä, Ohion osavaltiossa, Oklahomassa ja Georgiassa päättääkseen rekrytointinsa.

.

Leave a Comment