Valley Health muuttaa potilaiden käynnin punaisesta tasosta keltaiseksi

WINCHESTER, Va. (WHSV) – Valley Healthin potilaiden käyntiohjeet muuttuvat keltaiseksi maanantaina 14. maaliskuuta, mikä asiantuntijoiden mukaan on tervetullut heijastus COVID-19- ja influenssaviruksen levinneisyyden vähenemisestä sairaalapotilaiden ja laajemman yhteisön keskuudessa.

Marraskuun lopusta lähtien, kun Valley Health otti käyttöön uuden kolmiportaisen vierailukehyksen, Valley Healthin sairaalat ja avohoitopaikat ovat toimineet rajoittavammalla punaisella tasolla varotoimenpiteenä potilaiden, perheiden ja hoitajien suojelemiseksi lisääntyviltä sairauksilta ja yhteisön positiiviselta vaikutukselta.

Keltaisen tason vierailulla kaksi hoitokumppania voi nyt majoittua aikuisten potilaiden sängyn viereen lääketieteellis-kirurgisissa ja tehohoidon yksiköissä. Jos potilaalla on vahvistettu tai epäilty COVID-sairaus, vain yksi hoitokumppani voi kerrallaan käydä.

Labor & Delivery -palvelussa kolmas henkilö voi olla läsnä vauvan synnyttämisessä. Ei ole sosiaalista vierailua. Ainoat vierailijat ovat nimettyjä hoitokumppaneina ja heillä on oltava kuvallinen kyltti, jossa on potilashuoneen numero, jossa he vierailevat. Poikkeuksia myönnetään eliniän päättyessä ja muissa erityisissä olosuhteissa.

Hallituksen terveydenhuoltolaitoksia koskevien ohjeiden mukaisesti yleinen maskaus vaaditaan edelleen henkilökunnalta ja vierailijoilta kaikilla potilaiden hoitoalueilla, Valley Healthin lehdistötiedotteen mukaan.

“Olemme helpottuneita voidessamme olla toisella puolella COVID-sairaalahoitojen dramaattisimman kasvun jälkeen sen jälkeen, kun virus esiintyi ensimmäisen kerran Shenandoahin laaksossa kaksi vuotta sitten”, sanoi Nicolas Restrepo, MD, Valley Health Quality and Patient Safety Officer. “Se on ollut haastavaa aikaa, mutta olen uskomattoman ylpeä siitä, kuinka tiimimme on jatkanut oppimista, mukautumista ja yhteistyötä tarjotakseen erinomaista, myötätuntoista ja turvallista hoitoa kaikille potilaillemme.”

Perjantaista lähtien Valley Health on hoitanut 11 COVID-19-potilasta, mikä on jyrkässä ristiriidassa tammikuun puolivälissä järjestelmän kuuden sairaalan 273 COVID-potilaan huippulaskennan kanssa. Yhteisön positiivisuusaste Virginian Lord Fairfaxin terveysalueella on pudonnut 8,2 prosenttiin. Hampshiren, Morganin, Jeffersonin ja Berkeleyn piirikunnissa Länsi-Virginiassa on nyt 4,7–6,4 prosenttia.

“Päätöksenteossamme olemme yrittäneet tasapainottaa luottamusta tieteeseen ja omaan yhteisötietoihimme potilaidemme ja perheidemme todellisten tarpeiden kanssa epävarmana aikana”, Restrepo selitti. “Olemme kiitollisia omaishoitajillemme ylimääräisistä ponnisteluista auttaakseen kuromaan umpeen kuilun, kun perheenjäsenet eivät voineet olla yhtä läsnä läheistensä kanssa.”

“Kehotan kaikkia pysymään valppaina ja muistamaan, että rokotukset ja tehosterokotteet suojaavat erittäin tehokkaasti COVID-virukselta ja estävät vakavia oireita, jos läpimurtotapaus tapahtuu”, Restrepo sanoi. “Jatkamme COVID-hoidon tarjoamista tarpeen mukaan, mutta odotamme eteenpäin ja keskitymme auttamaan yhteisöämme saamaan umpeen väliin jääneet terveystarkastukset, valinnaiset toimenpiteet ja muut ennaltaehkäisevät ja terapeuttiset prioriteetit.”

Jokainen Valley Healthin sairaala ja avohoitolaitos noudattaa keltaisen tason parametreja. Lisätietoja vierailusta saat napsauttamalla tätä.

Tekijänoikeus 2022 WHSV. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Comment