Viestintä- ja yhteisötoimintatoimisto | VA North Texas Health Care

Viestintä- ja yhteisötoimintatoimisto on uutisten, julkaisujen, sosiaalisen median ja verkkosisällön lähde. Jakamalla tietoa, julkistamalla VA saavutuksia ja kertomalla veteraaniemme tarinoita pyrimme kouluttamaan kaikkia sidosryhmiä VA North Texasin korkealaatuisesta, turvallisesta terveydenhuollosta, edistyneestä teknologiasta ja laitteista sekä lahjakkaista, ammattitaitoisista lääkäreistä, sairaanhoitajista ja henkilökunnasta.

Tehtävämme:

Viestintä- ja yhteisön osallistumistoimisto on ensimmäinen yhteystieto toimittajille, tuottajille ja muille median edustajille, jotka etsivät tietoa VA North Texasista, sen henkilökunnasta tai potilaista.

 • Vastaa median tiedusteluihin
 • Tarjoaa aiheen asiantuntijoita mediahaastatteluihin
 • Suunnittelee ja koordinoi mediahaastatteluja
 • Jakaa tietosivuja ja tilastotietoja
 • Tarjoaa valokuvia/kuvia tiloista
 • Jakaa tietoa VA:han liittyvistä tiedottamisesta ja tapahtumista
 • Paikan päällä tapahtuvista haastatteluista on ilmoitettava etukäteen, jotta henkilökunta voi järjestää mediahaastattelujen tai valokuvausten paikat ja koordinoida sopivat tarinalähteet.
 • Liittovaltion potilaiden yksityisyyttä koskevien ohjeiden noudattaminen vuoden 1996 sairausvakuutuksen siirrettävyyttä ja vastuullisuutta koskevassa laissa (HIPAA) edellyttää, että yksi henkilökunnan jäsenistämme vierailee tiloissamme. Tämä varmistaa myös, että saat mahdollisimman tarkat tiedot oikea-aikaisesti.
 • Median pääsy voidaan rajoittaa tai evätä mille tahansa laitoksen alueelle VA North Texasin lääketieteellisen keskuksen johtajan, potilaan terveydenhuoltotiimin tai yksittäisten lääkäreiden harkinnan mukaan.
 • Viestintätoimiston ja yhteisön sitoutumisen toimiston on täytettävä VA-lomake 10-3203 “Suostumus kuvien ja/tai äänen käyttöön” ennen kuvien, videoiden tai äänen tallentamista tai käyttöä VA-potilaista.
 • Kaikkia mediahenkilöstöä pyydetään kirjautumaan sisään viestintä- ja yhteisöyhteistyötoimistoon tai VA poliisiin saapuessaan VA-alueelle.
 • Viestintä- ja yhteisötoimintatoimisto käyttää VA:n myöntämää mediapassia aina ollessaan kampuksella missä tahansa VA North Texasin tiloissa tai klinikalla.
 • Viestintä- ja yhteisöyhteistyötoimisto palauttaa VA:n myöntämän mediapassin VA Policelle tai viestintä- ja yhteisöyhteistyötoimistolle lähdettäessä.

Raportit potilaan tilasta

VA on vastuussa potilaidemme yksityisyyden ja luottamuksellisuuden suojaamisesta. Vuoden 1996 sairausvakuutuksen siirrettävyyttä ja vastuullisuutta koskeva laki (HIPAA) säätelee terveydenhuoltotietojen tietosuojastandardeja.

 • Jos potilas on suostunut listautumaan sairaalahakemistoon, viestintä- ja yhteisöyhteistyötoimisto voi tarjota yhden sanan ehdon, kun potilaan oikea etu- ja sukunimi, mukaan lukien tarkka kirjoitusasu, on annettu.
 • Jos potilas on jättänyt pois sairaalaluettelosta tai päättää, ettei hänen tilaansa vapauteta, viestintä- ja yhteisöyhteistyötoimisto ei pysty toimittamaan tilapäivitystä tai edes vahvistamaan, että henkilö on potilas. Vastauksemme on “Minulla ei ole saatavilla tietoja tämän nimisestä henkilöstä.”

Sovellettavat potilaan tilakuvaukset:

 • Määrittämätön – Potilas odottaa lääkäriä ja/tai arviointia.
 • Hyvä – Elintoiminnot ovat vakaat ja normaaleissa rajoissa. Potilas on tajuissaan ja mukava. Indikaattorit ovat erinomaiset.
 • Reilu – Elintoiminnot ovat vakaat ja normaaleissa rajoissa. Potilas on tajuissaan, mutta voi tuntea olonsa epämukavaksi. Indikaattorit ovat suotuisia.
 • vakava– Elintoiminnot voivat olla epävakaita eivätkä normaalien rajojen sisällä. Potilas on akuutisti sairas. Indikaattorit ovat kyseenalaisia.
 • Kriittinen – Elintoiminnot ovat epävakaita eivätkä normaalien rajojen sisällä. Potilas voi olla tajuton. Indikaattorit ovat epäsuotuisat.
 • kuollut – Kuolleisuus voidaan vahvistaa vasta, kun lähiomaiselle on ilmoitettu. Viralliset tiedot kuolinsyystä tai lisätiedot toimitetaan lääninlääkärin vastaanotolle. Potilaalla on oikeus milloin tahansa rajoittaa tiettyjen tietojen julkistamista. Jos he tekevät, emme voi enää tarjota lisäpäivityksiä.

Koulujen tutkimusprojektit

Jos haluat haastatella veteraania hänen sotilaskokemuksestaan, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä veteraanipalveluorganisaatioon saadaksesi apua. Tässä on joitain VA:n ulkopuolisia resursseja:

Tällä viikolla VA North Texas -uutiskirjeessä:

Rekisteröidy saadaksesi päivityksiä Veterans Healthilta. Onko sinulla kysymyksiä tai ongelmia? Käy osoitteessa subscriberhelp.govdelivery.com saadaksesi apua.

Leave a Comment