World Dance for Humanity Raising Funds and Awareness for Ukraina | Hyvä Santa Barbaralle

Julkaistu 11. maaliskuuta 2022
| 14:32

“Inspiroitunut, kunnossa, palvelee ihmiskuntaa.” World Dance for Humanity (WD4H) -motto kuvaa osuvasti Santa Barbaran voittoa tavoittelemattoman järjestön välitöntä toimintakehotusta Ukrainan kansan auttamiseksi, joka on joutunut kohtaamaan Venäjän Vladimir Putinin tekemiä hyökkäyksiä ja julmuuksia yli kahden viikon ajan, eikä loppua näy. .

World Dance -tunnit ja hyväntekeväisyystyöt keskittyvät yleensä 28 maaseutuosuuskunnalle, joita se tukee Ruandassa, mutta voittoa tavoittelematon järjestö on toiminut tilapäisesti vastauksena Ukrainan kriisiin.

“Väkivaltainen hyökkäys Ukrainaan on käsittämätön painajainen – kauhistuttava, epäinhimillinen ja sydäntä särkevä – joka vaatii jakamatonta huomiotamme ja välitöntä apuamme”, sanoi Janet Reineck, WD4H:n toiminnanjohtaja.

”World Dance -tunnit ovat yhteisen inhimillisyytemme jakamisesta sekä yhteyden ja myötätunnon syventämisestä vaarassa oleviin ihmisiin. Hyökkäyksen ensimmäisestä päivästä lähtien olemme tanssineet kaikilla luokillamme kaiken ukrainalaisen musiikin tahdissa solidaarisesti Ukrainan kansaa kohtaan tuoden kehon, mielen ja hengen yhtenäiseen painopisteeseen ja tarkoitukseen.

Kaikki World Dance -luokan tuotot ja nimetyt lahjoitukset menevät Ukrainalle. Tämä ensimmäinen kierros tapahtuu Ukrainan Goletan kirkon kautta, joka lähettää varoja suoraan Ukrainan sisarkirkoille auttamaan eniten apua tarvitsevia ihmisiä.

“Olen ajatellut Ukrainaa ja ihmetellyt, kuinka tämä voi tapahtua. Kuinka me ihmiset voimme kohdella toisiamme näin julmasti? sanoi pitkäaikainen World Dancer Juanita Johnson.

Ukrainan kansan kunnioittaminen musiikilla ja tanssilla auttaa Johnsonia selviytymään toivottomuuden ja avuttomuuden tunteista, joita monet kokevat.

“Yksinkertainen tanssiminen Ukrainan kansalle nostaa meidät kaikki korkeampaan paikkaan, jossa yhteisöllä, toivolla ja myötätunnolla on voimaa, joka ylittää ymmärryksemme”, hän sanoi. “Kuten joku kirjoitti Berliinin muuriin vuonna 1990, “Monet pienet ihmiset, jotka monissa pienissä paikoissa tekevät monia pieniä asioita, voivat muuttaa maailman kasvot.”

Santa Barbarassa osa-aikaisesti asuva ukrainalainen Tatyana Taruta oli entinen Ukrainan ympäristöministerin neuvonantaja ja johtaa nyt useita yrityksiä siellä. Hän on kotoisin Mariupolista, yhdestä Venäjän joukkojen pahiten kärsineistä kaupungeista.

“Kaikki lähimmät ystäväni ja perheeni ovat siellä, ja he ovat olleet venäläisten joukkojen panttivankina nyt lähes 10 päivää”, hän sanoi. ”Heillä ei ole vettä, ruokaa, sähköä. Ei ole lääketieteellistä apua, humanitaarista apua ei voida toimittaa kaupunkiin.

“Viimeisten 14 päivän aikana on kuollut Mariupolissa 1300 siviiliä, naiset mukaan lukien. Venäjä ei päästä ketään pois kaupungista tai päästä kaupunkiin. Haluan jakaa kanssanne videon kotikaupungistani, jotta näet kuinka kaunis Mariupol oli ja mitä kauhistuttavia asioita Putin tekee sille nyt.”

Katso video osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=Ce-HeBVZwZg&list=PLB7K4QajeAjfQcsk3v-mapEJbnn00XnI8&index=5.

“Putin tuhoaa Ukrainan kaupunkeja, eikä loppua näy”, sanoi Tatjanan aviomies Christo Artusio. Hän on työskennellyt ulkoministeriössä, neuvotellut Pariisin ilmastoneuvotteluissa ja johtanut bioteknologia- ja ympäristöprojekteja Ukrainassa hyökkäykseen asti.

“Miljoona ukrainalaista siviiliä voi kuolla ensi viikolla. Mutta meillä Amerikassa ei ole taipumusta sekaantua asioihin, jotka vaikuttavat kaukaiselta”, hän sanoi. “Näin tapahtui toisessa maailmansodassa. Kesti niin kauan, ennen kuin amerikkalaiset ymmärsivät Hitlerin tekemisen laajemmat vaikutukset.

“Putinin kunnianhimo ei rajoitu Ukrainaan. Hän yrittää rakentaa uudelleen Venäjän valtakuntaa, ja alueellisia tavoitteita omaavat tyrannit ympäri maailmaa katsovat, kuinka me reagoimme.

”Presidentti Biden osoitti voimaa leikkaamalla öljyn ja kaasun, joista saadut tulot menevät suoraan Venäjän armeijalle – tietäen, mitä korkeammat hinnat merkitsevät amerikkalaisille. Ja Yhdysvallat ja Naton liittolaiset tarjoavat puolustusaseita.

“Mutta se, mitä tarjoamme, on kuin tarjoamme veitsen tulitaistelua varten – sillä mitä olemme heille antaneet, ukrainalaiset eivät voi ampua alas risteilyohjuksia tai pommikoneita, joita venäläiset käyttävät tappaakseen tuhansia siviilejä”, Christo Artusio sanoi.

”Ihmisten on vaikea ymmärtää, kuinka tärkeitä vapaus ja demokratia ovat, jos he ovat uineet siinä koko elämänsä. Se on kuin kalat, jotka eivät ymmärrä, kuinka tärkeää vedessä oleminen on… ennen kuin vettä ei ole enää. Sitten ymmärrät, ymmärrät syvemmin ja olet valmis maksamaan 5,50 dollaria pumpusta tai lähettämään rahaa ja osallistumaan.”

Toistaiseksi se, mitä World Dance for Humanity voi tehdä Ukrainan hyväksi, on lisätä tietoisuutta ja lisätä varoja. Perustamisestaan ​​vuonna 2010 lähtien järjestö on ansainnut lahjoittajiensa luottamuksen näyttämällä heille, kuinka heidän panoksensa ovat muuttaneet elämää.

Maailman tanssija Theresa Yinger sanoi: ”Minulla on ystävä, joka halusi lähettää rahaa auttaakseen Ukrainan ihmisiä ja varmistaa, että se menisi eniten apua tarvitseville. Hänellä oli kynä kädessään ja tyhjä sekki, mutta hän tarvitsi ohjeita. Suosittelin, että hän lahjoittaisi WD4H:n kautta. Sanoin, että he tietävät kuinka saada resurssit eniten tarvitseville; sitä he ovat tehneet Ruandassa vuosikymmenen ajan.”

Lahjoittaja Regina Feiner sanoi: “Keskustin siitä, mille järjestölle lahjoitan Ukrainan hyväksi. Kun näin WD4H:n keräävän varoja, oli selvää, mihin antaa.

Voit lahjoittaa World Dance for Humanityn kautta osoitteessa https://worlddanceforhumanity.org/donate/.


Klikkaa nähdäksesi suurempana

Osoittaakseen solidaarisuutta Ukrainaa kohtaan World Dance for Humanity johtaa mielenosoitusta State Streetillä. (Robert Bernstein)

.

Leave a Comment