Chris Russo ja Mike Florio | SI Media Podcast

Ensin Russo selittää, miten hänen viikoittainen esiintymisensä on sujunut Ensimmäinen Ota ilmestyi, Stephen A. Smithin rooli siinä ja fanien ylivoimainen reaktio. Russo keskustelee myös siitä, että 62-vuotiaana on edelleen kysyntää, bond-faneilla on edelleen vanhaan Mike ja hullu koira näyttää, kuinka uhkapelit ovat vaikuttaneet hänen päivittäiseen radio-ohjelmaan, hänen ajatuksiinsa urheilutapahtumiin osallistuvista julkkiksista ja paljon muuta.

Russon jälkeen “Pro Football Talkin” Mike Florio liittyy podcastiin puhuakseen viimeisimmistä NFL-uutisista Aaron Rodgersista, Russell Wilsonista ja Deshaun Watsonista. Florio selittää myös, miksi hän uskoo, että Tom Brady on San Francisco 49ersin aloittava pelinrakentaja NFL-kauden 2022 viikolla 1.

Podcast päättyy viikoittaiseen “Traina Thoughts” -segmenttiin, jossa mukana Sal Licata WFAN-radiosta ja SNY TV:stä New Yorkista. Tällä viikolla Jimmy ja Sal käyvät kiivasta keskustelua Calvin Ridleyn jousituksesta.

Seuraava teksti on ote The SI Media Podcastista. Kuuntele koko jakso podcast-soittimia kaikkialla kulta me SI.com.

Jimmy Traina: Ainoa syy siihen, miksi pelaajat lyövät vetoa NFL-jalkapallosta, on huono, jos lyöt vetoa omaa joukkuettasi vastaan ​​ja pelaat pelin. Se on ainoa syy, miksi se olisi huono, ei ole muuta syytä, miksi se on huono. Calvin Ridleyllä on 11 miljoonan dollarin sopimus Falconsin kanssa, hän ei aio korjata peliä. Ei mitään järkeä… voittaa tuhannen dollarin veto. Tämä on kuten kaikki muukin tässä elämässä, ei maalaisjärkeä sovelleta. Pelataan se; luuletko, että 11 miljoonaa dollaria tienaava kaveri aikoo korjata pelin?

.

Leave a Comment