Cuonzo Martin pois Missourista viiden kauden jälkeen Tigersin kauden 12-21 jälkeen

Viiden työkauden jälkeen Cuonzo Martin on poissa Missourin valmentajana, koulu ilmoitti perjantaina. Missourin kausi päättyi 76-68 tappioon LSU:lle SEC Tournamentin toisella kierroksella torstaina. Siirto tapahtuu 12-21 (5-13 SEC) kauden jälkeen Tigersille, joka pelasi kaksi kertaa NCAA-turnauksessa Martinin toimikauden aikana. Entinen Tennesseen ja Kalifornian valmentaja lähtee 78-77-merkillä ohjelman aikana.

“Valmentaja Martin edusti yliopistoa erittäin korkeatasoisesti ja arvokkaasti”, Missourin urheilujohtaja Desireé Reed-Francois sanoi lausunnossaan. “Hän on korkealuonteinen mies, jota kunnioitan eniten, ja olemme kiitollisia hänen panoksestaan ​​​​ohjelmassamme lattialla ja sen ulkopuolella. Hän ei ole vain valmentaja, vaan myös opettaja, ja hän on vaikuttanut jokaisen ohjelman viimeisen viiden vuoden aikana osallistuneiden urheilijoiden elämää. Toivomme hänelle, Robertalle ja heidän perheelleen vain parasta tulevaisuudessa.”

Martin jätti Calin kolmen kauden jälkeen korvatakseen Kim Andersonin Andersonin kolmen vuoden juoksun jälkeen, jolloin Tigers meni vain 27-68 (8-46 SEC). Ottaen huomioon asioiden tilan hänen saapuessaan, Martin ylitti itsensä saamalla ensimmäisen joukkueensa vuoden 2018 NCAA-turnaukseen. Tämä joukkue sijoittui 20-13 (10-8 SEC) ja ansaitsi nro 8 siemenen Big Dancessa ennen kuin kumartui tappiolla Florida Statelle ensimmäisellä kierroksella.

Mutta neljän vuoden aikana Missouri ei onnistunut saavuttamaan voittoennätystä SEC-pelissä loukkaantumisten ja täyttämättömien odotusten vuoksi. Martin allekirjoitti välittömästi maan 4. sijoittuneen rekrytointiluokan tultuaan työhön, kun hän sai viiden tähden veljekset Michael ja Jontay Porterin vuoden 2017 allekirjoitusluokkaan.

Michael Porter pelasi kuitenkin vain kolmessa pelissä Tigersissä loukkaantumisen vuoksi, eikä Martin pystynyt toistamaan tätä rekrytointimenestystä tulevissa luokissa. Missouri saavutti AP-äänestyksessä 10. sijan viime kaudella 13-3-alkussa, mutta Tigers hävisi tappiolla seitsemän viimeisestä 10 pelistä, mukaan lukien NCAA-turnauksen 64. kierroksen peli Oklahomaa vastaan.

Missourin neljän parhaan maalintekijän poistuessa viime kauden joukkueesta Martin muutti listaansa siirtoportaalin kautta. Mutta asiat alkoivat karkeasti, kun Kansas Cityn ja Libertyn kaltaiset hävisivät konferenssin ulkopuolella, eivätkä ne koskaan parantuneet. Kotivoitto Alabamasta 92-86 tammikuussa. 8 korosti tämän kauden saavutuksia, mutta peliä seurasi 87-43 tappio Arkansasissa neljä päivää myöhemmin.

Missourin avajaisten joukossa on muun muassa Murray Staten Matt McMahon, George Masonin Kim English, Baylorin assistentti Jerome Tang ja San Franciscon Todd Golden. CBS Sportsin Matt Norlanderin mukaan.

“Uskon, että Mizzou on yksi parhaista miesten koripallon valmentajan tehtävistä maassa”, Reed-Francois sanoi. “Yliopistomme on suuren osavaltiomme lippulaivainstituutio ja Kaakkoiskonferenssin jäsen, korkeakoulujen yleisurheilun pääliiga. Sijaitsemme rekrytoinnin pesäkkeessä ja osastomme sekä presidenttimme ja kuraattorimme välillä on uskomaton linja. Meillä on —ja aiomme myös jatkossakin investoida miesten koripallo-ohjelmaamme, ja odotan innolla, että pääsen lähitulevaisuudessa esittelemään ohjelmamme uuden johtajan yhteisöllemme. Työskentelemme nopeasti ja ripeästi löytääksemme ehdokkaan, joka sopii parhaiten jatkamaan rakentamista mestaruuskulttuurimme.”

Leave a Comment