Deshaun Watsonia ei syytetä Texasissa, joten NFL-kauppa häämöttää

Perjantaina Texasin Harrisin piirikunnan suuri valamiehistö ei palauttanut laskuja yhdeksästä Deshaun Watsonia vastaan ​​tehdystä rikosilmoituksesta. Texansin pelinrakentajalla on edelleen vireillä 22 siviilioikeudenkäyntiä häntä vastaan, mutta suuren valamiehistön päätös, jota seuraa piirisyyttäjän lausunto, jonka mukaan rikosoikeudenkäynti on nyt saatu päätökseen, tarkoittaa, että on erittäin epätodennäköistä, että Watson joutuu syytteeseen Texasissa.

Päätös tehtiin melkein vuosi sen jälkeen, kun 22 kantajaa nostivat ensimmäisen kerran kanteensa kertoen Watsonin seksuaalisesta väkivallasta ja häirinnästä, mukaan lukien Watsonin paljastaminen ja naisten pakottaminen seksuaaliseen toimintaan vastoin tahtoaan hierontatilaisuuksien aikana.

Jos rikossyytteet olisi nostettu, se olisi aiheuttanut todellista pelkoa joukkueille, jotka ovat kiinnostuneita kaupankäynnistä Watsonilla. Rikossyytteet olisivat tehneet sopimuksesta ei-alkuperäisen melkein kaikille. Ilman rikossyytteitä Watson otti yhden askeleen kohti paluuta NFL:ään yli vuoden poissaolon jälkeen kentältä.

.

Leave a Comment