Deshaun Watsonia ei tuomita rikossyytteistä seksuaalisesta väärinkäytöksestä suuren valamiehistön asettamisen jälkeen

Deshaun Watsonia ei syytetä yhdeksästä rikosoikeudellisesta kanteesta poliisitutkinnan jälkeen 22 siviilioikeudellisesta kanteesta, joissa väitetään seksuaalisesta väärinkäytöksestä hierontaistunnoissa, päätti perjantaina Teksasin Harris Countryssa sijaitseva tuomaristo.

Yhdeksän naista teki rikosilmoituksen Watsonia vastaan, joista kahdeksaa edusti Tony Buzbee (joka on Texansin pelinrakentajan oikeuteen haastaneiden 22 naisen päälakimies). Kahdeksan näistä naisista testattiin suuren tuomariston edessä perjantaina.

Suuri valamiehistö palautti yhdeksän laskua valituksista, jotka esitettiin syyttäjä Johna Stallingsille, joka antoi tämän lausunnon:

“Tänään esitimme yhdeksän rikosilmoitusta suuren valamiehistön käsiteltäväksi. Tänä aamuna kello 9 alkaen esitimme todisteita yli kuuden tunnin ajan suuren valamiehistön harkittavaksi, ja meillä oli myös todistajia, jotta nämä henkilöt voivat todistaa edessä. suuresta valamiehistöstä”, sanoi Stallings, Harrisin piirikunnan syyttäjänviraston aikuisten seksirikosten ja ihmiskaupan osastopäällikkö. “Ja suuri valamiehistö käsitteli kaikki todisteet ja palautti yhdeksän ei laskua Deshaun Watsonia vastaan, jotka koskivat näitä yhdeksää rikosilmoitusta. Kunnioitamme suuren valamiehistön päätöstä ja… saamme rikosoikeudenkäynnin päätökseen Harrisin piirikunnassa.”

Watson julkaisi myös lausunnon suuren tuomariston päätöksen jälkeen (Pro Football Networkin Aaron Wilsonin kautta).

“Kiitän kaikkia, jotka olivat mukana tässä, molempien osapuolten näkemisestä ja kuulemisesta”, Watson sanoi. “Se, mitä tiimini halusi, oli, että me kerromme oman puolensa tarinasta ja annamme johtopäätöksen tehdä tämän päivän tapahtumia, ja niin päätuomaristo päätti.

“Aion jatkaa taistelua rakentaakseni uudelleen nimeni ja rakentaakseni ulkonäköäni yhteisössä. Jatkamme laillista työtä hoitaaksemme sen, mitä tarvitsemme, mutta olemme myös valmiita palaamaan kentälle. sitä varten ja valmis menemään siihen.

“Kiitän perhettäni, kaikkia läheisiä tukijoitani, jotka ovat olleet takanani kuluneen vuoden aikana, kiitän tiimiäni siitä, että hän piti minut pystyssä kuluneena vuonna. Aion jatkaa työntämistä eteenpäin rakentaakseni nimeni entiselleen, jos se oli. ei parempi.”

Watsonin asianajaja Rusty Hardin julkaisi myös lausunnon (NFL Networkin Ian Rapoportin kautta) — sanoen “On aika antaa Deshaunin jatkaa.”

“Olemme iloisia, että suuri valamiehistö on tarkastellut asiaa perusteellisesti ja päätynyt samaan johtopäätökseen kuin mekin. Deshaun Watson ei syyllistynyt rikoksiin eikä syyllistynyt rikoksiin.

“Nyt kun rikostutkinta on saatu päätökseen, jatkamme mielellämme siviiliasiakirjoituksia. Puolustamme niitä tarmokkaasti kaikilla mahdollisilla tavoilla. Täällä ei ollut rikoksia, mutta kantajien asianajaja on kielteinen. lehdistöä ja kiihottaa asiakkaidensa toivoa palkkapäivästä. Nämä tapaukset ovat olleet asianajajan tulosta, joka maksimoi oman henkilökohtaisen julkisuutensa omistajiensa kustannuksella, mukaan lukien omat asiakkaat.”

NFL tutki Watsonia lähes vuoden ajan, kun hän joutui alun perin 22 siviilioikeuteen, jotka väittivät seksuaalisesta väärinkäytöksestä hierontaistunnoissa. Meneillään olevat tapaukset vaikeuttivat liigan ja Houston Texansin toimenpiteitä mahdollisen pelikiellon tai kaupan suhteen. Watsonia ei lisätty komissaarin vapautusluetteloon, koska liiga ei voinut päätellä, että vakava rikkomus tapahtui.

NFL:n tiedottaja Brian McCarthy sanoi lausunnossaan, että liiga on “seurannut tiiviisti kaikkea asian kehitystä, joka on edelleen henkilökohtaisen käyttäytymispolitiikan tarkastelun alla”.

Watson keräsi 10,5 miljoonan dollarin palkan vuonna 2021 istuessaan koko kauden. Watsonilla, joka pyysi tulla vaihtoon ennen syytöksiä, odotetaan olevan hänestä kiinnostuneita useita joukkueita vuonna 2022 ja sen jälkeen – mukaan lukien Seattle Seahawks ja Carolina Panthers.

Leave a Comment