Deshaun Watsonin vaihtohuhut: Buccaneers, Seahawks kahdeksan potentiaalisen laskeutumispaikan joukossa Pro Bowl QB:lle

NFL:n pelinrakentajamarkkinat saivat kaikenlaista viritystä päivinä ennen vuoden 2022 vapaata agentuuria, kun Packers sai Aaron Rodgersin, Broncos sai Russell Wilsonin Seahawksista ja Colts toimitti Carson Wentzin Commandersille. Mutta toinen liike – ehkä suurin tähän mennessä – voi vielä olla matkalla. Taistelussa oleva teksasilainen QB Deshaun Watson, joka on kuulemma etsinyt vaihtoa viime kauden alusta lähtien, on todennäköisempää, että hänet käsitellään perjantain Houstonin oikeudenkäynnin jälkeen, jossa suuri valamiehistö päätti, ettei häntä syytetä seksuaalisesta väärinkäytöksestä. hierontaistunnot.

Watsonilla on edelleen 22 siviilioikeudellista kannetta, joissa väitetään väärinkäytöksistä, sekä mahdollinen NFL-kuri, jonka ei tarvitse liittyä rikossyytteisiin. Riittääkö sanoa, reilu tai ei, hän ei tule ilman riskiä. Jalkapallon näkökulmasta 26-vuotiaana kolme Pro Bowlia ja todistettu käsivarsi ansioluettelossaan hän voisi silti ansaita tuottoisen tuoton kaupan kautta.

Mitkä joukkueet itse asiassa olisivat sekoituksessa entiselle ensimmäiselle kierrokselle? Tässä ovat mahdolliset laskeutumispaikat lajiteltuina vähiten todennäköisimpään:

pois sekoituksesta

Nämä joukkueet ovat saattaneet harkita Watsonia jossain vaiheessa, mutta voit turvallisesti ohittaa ne luettelosta:

Broncos: GM George Paton lupasi olla aggressiivinen pyrkiessään päivitykseen, ja hän toimitti, laskeutuen Russell Wilsonille offseasonin suurimmassa menestyskaupassa.

Varsat: He voisivat käyttää häntä yhtä paljon kuin ketään, mutta texaslaiset eivät jaa häntä divisioonassa. Sitä paitsi GM Chris Ballard ei olisi innokas kiinnittämään vaunuaan QB:hen, jolla on niin paljon matkatavaroita Carson Wentzin sotkuisen eron jälkeen.

Komentajat: Kieltäytyessään tyytymään keskitason vapaisiin agentteihin, he ovat jo lisänneet kaverinsa Eagles/Colts-paossa Carson Wentzin.

Delfiinit: GM Chris Grier on julkisesti vahvistanut tämän huolimatta heidän raportoidusta pitkäaikaisesta kiinnostuksestaan ​​QB:tä kohtaan. Uusi valmentaja Mike McDaniel näyttää olevan aidosti kiinnostunut Tua Tagovailoan kehittämisestä vuonna 2022.

Jättiläiset: Omistaja John Mara on nimenomaisesti sulkenut pois mahdollisuuden. Heillä olisi joka tapauksessa ollut vaikeuksia saada häneen varaa.

Steelers: He eivät kuulemma ole kiinnostuneita, vaan he ovat valmiita heittämään useita tikanheittoja QB:tä kohti Ben Roethlisbergerin eläkkeelle jäämisen jälkeen.

villit kortit

Älä luota siihen, että he laskeutuvat Watsoniin, mutta älä myöskään sulje niitä pois kokonaan:

Ruskeat: He ovat sitoutuneet siihen, että Baker Mayfield saa vielä yhden koe-esiintymisen, mutta vain siihen asti, kunnes selkeä, toteutettavissa oleva päivitys ilmestyy. GM Andrew Berry oppi aggressiivisen Eagles GM Howie Rosemanin johdolla, Clevelandissa on jonkin verran joustavuutta ja listalla on jo pudotuspelien haastajan perusta.

Suihkukoneet: He lentävät täällä tutkan alla, ja on todennäköistä, että he pysyvät Zach Wilsonissa vain vuoden kuluttua siitä, kun hän valitsi hänet nro 2:ksi. Mutta heillä on paljon ylätilaa (48,5 miljoonaa dollaria), Watsonin kerrotaan pitävän valmentaja Robert Salehista, ja he saisivat enemmän todistettua asiaa QB:ssä suurilla markkinoilla, jotka kaipaavat parempaa jalkapalloa.

Pyhät: He ovat jälleen kerran kauheassa palkkakattokunnossa, mutta se ei ole estänyt GM Mickey Loomia heilumasta isosti aiemmin. Vuoden Drew Breesin jälkeisen keskimääräisen tauon jälkeen he saattavat nähdä avoimen NFC Southin mahdollisuutena hypätä.

Viikingit: Uusi valmentaja Kevin O’Connell näyttää olevan kiinnostunut työskentelemään Kirk Cousinsin kanssa, mutta uudella GM Kwesi Adofo-Mensahilla on kaikki syyt ostaa veteraani ja hänen 45 miljoonan dollarin cap-hitti. Watson ilman rikollisia kysymyksiä olisi lupaavampi pitkän aikavälin sijoitus siirtymävaiheessa olevalle joukkueelle. Lisäksi hän on kuulemma kiinnostunut Minnesotasta.

Suosikit

Buccaneers: Heillä on ylittäviä esteitä, mutta GM Jason Licht löysi tavan syrjäyttää Tom Brady Patriotsista ja säilyttää periaatteessa koko Super Bowl -voittajansa. Kun Bruce Arians haluaa epätoivoisesti nopean Bradyn jälkeisen korjauksen, Watson on heidän viimeinen tähtivaihtoehtonsa. Watson puolestaan ​​todennäköisesti siirtyisi itärannikolle franchising-sopimukseen, joka tekee mitä tahansa sen QB:lle.

Kotkat: Vaikka he ovatkin tyytyväisiä nuoren Jalen Hurtsin kanssa vuodelle 2022, Eagles on toistuvasti kieltäytynyt sulkemasta pois Watsonin siirtoa, vaikka kerrotaankin, että he ovat tutkineet QB:tä viimeisen vuoden aikana. Heidän kolme ensimmäisen kierroksen valintaansa antavat heille runsaasti ammuksia, ja GM Howie Roseman on tunnetusti aggressiivinen. Suurin ongelma: Watson näyttää epäröivän mennä Phillyyn.

Pantterit: Ehkä mikään joukkue, jolla on jäljellä QB-paikka, ei ole yhtä epätoivoinen kuin Carolina. Epäonnistuneiden keskitason uhkapelien jälkeen heidän on päästävä isoon joko kaupan tai vedon kautta. Ja he ovat kuulemma katselleet Watsonia jonkin aikaa. Yli 26 miljoonan dollarin ylärajatilan ansiosta heillä on varaa saada se toimimaan. Kuten Phillyn tapauksessa, kysymys on kuitenkin Watsonin halukkuudesta liittyä niin-so-tiimiin.

Seahawks: Russell Wilsonin purkamisen jälkeen he ovat saaneet muut johtajat vakuuttuneiksi, että he ovat mukana Watsonissa, joka antaisi heille välittömästi toisen eliitti-QB:n, puhumattakaan mahdollisesta pitkäaikaisesta turvallisuudesta. Heillä on varmasti pääomaa kaupan tekemiseen sekä korkkitila. Ja Pete Carroll on hoitanut ongelmallisia eläinlääkäreitä ennenkin. Mutta onko seuraajan laatiminen todennäköisempää?

Leave a Comment