House hyväksyy ehdotuksen alueellisen lahjakkuuden luomiseksi terveydenhuollon työntekijöille

Yksimielinen äänestys osoittaa myös, kuinka hankkeessa mukana olevat ovat työskennelleet saadakseen tukea muiden alueiden lainsäätäjien kanssa.

Frankfort, Kentucky (WTVQ/LEHDISTÖTIEDOTE) – Parlamentin jäsenet äänestivät perjantaina äänin 91–0 terveydenhuollon työntekijöiden puutteen lievittämiseen tähtäävän lainsäädännön hyväksymisestä. Lakiehdotus, HB 751, loisi alueellisen pilottiohjelman, joka sisältää käytännön koulutuslaitoksen, joka palvelee 18 Länsi-Kentuckyn maakuntaa. Lakiehdotuksen jätti edustajainhuoneen vaalitoimikunnan puheenjohtaja Suzanne Miles Owensborosta, ja sitä tukivat lainsäätäjät koko alueelta, ja sillä on jäsenten tuki kaikkialta osavaltiosta.

”Kuten monien muiden kohtaamamme ongelmat, pandemia pahensi olemassa olevaa pulaa terveydenhuollon työntekijöistä. Olemme vuosikymmenten ajan nähneet harvempia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita urasta tällä alalla, ja nyt kohtaamme nopeasti vähenevän työvoiman”, Miles sanoi. “Mikä olisikaan parempi paikka etsiä ratkaisua kuin ihmiset, joilla on saappaat maassa, jotka tietävät parhaiten, mitä tämän työvoiman rakentaminen vaatii. Tuloksena on uskomaton julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus, joka sisältää myös yritysten, paikallishallinnon ja yksityishenkilöiden tuen.

Edustaja DJ Johnsonin, HB 751:n ensisijaisen tukijan, mukaan yksimielinen äänestys havainnollistaa myös sitä, kuinka hankkeessa mukana olevat ovat työskennelleet saadakseen tukea muiden alueiden lainsäätäjien kanssa.

“Tämä ehdotus herättää paljon jännitystä ja innostusta, ja se ylittää alueen 18 maakuntaa. Olemme tavanneet lainsäätäjiä eri puolilta osavaltiota auttaaksemme heitä ymmärtämään, että tämä innovaatiokeskus tuottaa päteviä, intohimoisia ja hyvin koulutettuja terveydenhuollon työntekijöitä, jotka rakentavat uraa muissa yhteisöissä. Luomme myös mallia, joka voidaan kopioida muilla alueilla”, Johnson lisäsi.

HB 751 perustaisi Commonwealth West Healthcare Workforce Innovation Centerin (CWHWIC) Owensboroon alueellisena kumppanuutena, joka toimisi terveyskasvatus- ja koulutuskeskuksena, jossa on käytännön oppimismahdollisuuksia. HB 751:n mukaan lainsäätäjä antaisi osan käynnistysvaroista keskukselle, joka saisi rahoitusta myös muista julkisista ja yksityisistä lähteistä.

“Meillä on potentiaalia muokata seuraavan sukupolven terveydenhuollon ammattilaisia ​​samalla, kun täytämme työvoimamme kriittisen tarpeen”, sanoi Daviessin piirikunnan tuomari / johtaja Al Mattingly. “Arvostan edustaja Milesin pyrkimyksiä luoda yhtenäinen visio koulutuksesta ja innovaatioista terveydenhuollon alalla.”

Korkeakoulujen yhteenliittymään kuuluu sekä julkisia että yksityisiä kouluja. Kumppanuus loisi alueellisia oppimismahdollisuuksia, poistaisi päällekkäisiä luokkatarjontaa ja tehostaisi koulutusta.

“Houseman hyväksymä lainsäädäntö, joka auttaa rahoittamaan Commonwealth West Healthcare Workforce Innovation Centeriä, tuo meidät askeleen lähemmäksi kerran sukupolvessa tapahtuvaa mahdollisuutta muuttaa läntisen Kentuckyn asukkaiden terveyttä ja elämää”, sanoi Mark Marsh. toimitusjohtaja, Owensboro Health. ”Olemme kiitollisia kaikkien kumppaneidemme yhteistyöstä ja päättäväisestä toiminnasta kriittisten hoito- ja terveydenhuollon työvoimapulojen ratkaisemiseksi. Toteutamme yhdessä rohkean uuden konseptin koulutukseen varmistaaksemme, että alueen naapurimailla on mahdollisuus saada laadukasta terveydenhuoltoa tulevina vuosina.”

HB 751:n säännösten mukaisesti julkisiin ja yksityisiin kouluihin otetut toisen asteen jälkeiset, lukion ja muut kuin perinteiset opiskelijat tekevät yhteistyötä terveydenhuollon tarjoajien, kuten Owensboro Healthin, sekä yritysten ja muiden julkisten ja yksityisten tahojen kanssa.

Tohtori Scott Williams, Owensboro Community Technical Collegen puheenjohtaja lisäsi, että korkeakoulu odottaa tämän ehdotuksen toteutumista: “Olemme kiitollisia Kentuckyn edustajainhuoneelle ja innoissamme HB 751:n hyväksymisestä. Tämä todella innovatiivinen ja yhteistyökykyinen alueellinen ratkaisu mahdollisuudet puuttua lamauttavaan terveydenhuollon työvoimapulaan ja toimia mallina muille Kansainyhteisön alueille.”

Kentucky Nurses Associationin lokakuussa lokakuussa suorittama jäsenkysely tarjoaa aloituskatsauksen yhteen osaan pulasta. Kyselyn mukaan 73 % kyselyyn vastanneista sairaanhoitajista sanoi, että heidän työuupumuksensa ja yleisen työvoimapulan taustalla on kestämätön potilaskuorma ja liian vähän hoitohenkilöstöä. American Association of Colleges of Nursing toteaa, että pula on valtakunnallinen, ja syynä on se, että sairaanhoitajakoulujen ilmoittautuminen ei vastaa kysyntää. Lisäksi maaseudulla työpaikkoja on historiallisesti vaikeampi täyttää.

“Meillä on mahdollisuus vastata tähän pulaan, mutta myös tarjota seuraavan sukupolven terveydenhuollon tarjoajia alueellamme ja osavaltiossamme”, Miles lisäsi. “Odotan innolla työskentelyä senaatin kanssa tämän lain siirtämiseksi kuvernöörin pöydälle.”

HB 751:n tiivistelmä ja koko teksti löytyvät lainsäätäjän verkkosivuilta osoitteessa legislature.ky.gov.

Leave a Comment