MaineHealth tekee yhteistyötä Texasin terveysyhtiön kanssa

MaineHealth, osavaltion suurin terveydenhuoltoverkosto, on aloittamassa kumppanuutta agilon healthin kanssa verkoston Medicare Advantage -potilaille.

Kumppanuus työskentelee maksuuudistusten parissa siirtymällä palvelumaksullisesta perusterveydenhuollon mallista “arvopohjaiseen hoitomalliin”, terveysverkosto ilmoitti. Sopimus ei sisällä ennakkokustannuksia MaineHealthille, Portlandissa sijaitsevan Maine Medical Centerin emoorganisaatioille, seitsemälle muulle Maine-sairaalalle eikä perusterveydenhuolto- ja erikoisterveyspalvelujen verkostolle.

Arvopohjaisessa hoidossa etusijalle asetetaan potilaiden terveyden pitäminen ennaltaehkäisemällä ja hoitamalla kroonisia sairauksia sen sijaan, että hoidettaisiin vain heitä sairastuessaan. Vakuutuksenantaja hyötyy, koska on halvempaa pitää potilas terveenä kuin odottaa, kunnes heillä on vakavia sairauksia, joiden hoito on kallista.

MaineHealth ja agilon health, jotka sijaitsevat Austinissa, Texasissa, osallistuvat maksuuudistusten kustannussäästöihin, sanoi John Porter, MaineHealthin tiedottaja.

Medicare Advantage on lisävakuutus Medicare-potilaille – tyypillisesti 65-vuotiaille ja sitä vanhemmille – korvaamaan aukkoja terveydenhuoltopalveluissa, joista Medicare ei maksa. Lähes 40 000 Mainen asukkaalla on Medicare Advantage -suunnitelma MaineHealthin kautta.

Uudessa arvopohjaisessa hoitomallissa maksut suoritetaan “potilaiden terveystulosten” ja “tuotettujen palvelujen laadun perusteella” verrattuna nykyiseen malliin, jossa maksetaan tarjottujen palvelujen määrän mukaan.

”Kumppanuuden kautta agilon Healthin kanssa nopeutamme siirtymistä arvon määrittelemään maksumalliin ja panostamme entistä syvemmin perusterveydenhuoltoon. Potilaiden tarpeiden syvyys, erityisesti kasvavan vanhusten väestön keskuudessa, edellyttää, että ajattelemme hyvin eri tavalla siitä, miltä yhteisömme perusterveydenhuollon toimitusjärjestelmän tulee näyttää tänään ja tulevaisuudessa”, sanoi tohtori Andy Mueller, MaineHealthin toimitusjohtaja.

Agilon auttaa MaineHealthia “tunnistamalla potilaiden tilat ja kartoittamalla hoitosuunnitelmat” Medicare Advantage -potilaille auttaakseen heitä saamaan ennaltaehkäisevää hoitoa ja hallitsemaan kroonisia sairauksia.

Sopimuksen odotetaan valmistuvan lähikuukausina.


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin, jossa on palautuskoodi.

” Edellinen

Leave a Comment