Major League Baseball on palannut ja kesä on pelastettu

Tekijä: Martin Rogers
FOX-urheilukolumnisti

Huh huh.

Se on kaikki mitä minulla todella on. Baseball on palannut. Huh huh.

Sen pitäisi olla “phew” niille harvoille, jotka ovat suoraan mukana pesäpallossa, ja “phew” niille, joiden olemassaolo on kesäpeli lähellä sydäntä.

Sen pitäisi olla phew kaikille, jotka pitävät urheilusta millään tavalla, sillä työsulut ovat melkein masentavin asia, joka on koskaan koskenut yleisurheiluun, ja tämän loppu, 99 päivää, on hyvä syy helpottuun juhlaan.

Se tuli lähelle, eikö niin? Läheltä pidemmälle. Major League Baseballin ja sen pelaajayhdistyksen väliset mielipide-erot eivät vain menneet lankaan, vaan ne murtautuivat sen läpi ja jättivät koko jutun pilalle.

Sitten, huomattavalla tavalla, pienellä yhteisellä pohjalla ja kahden viikon pelillä, joka oli tarkoitus romuttaa, tuli paluu. Yhdeksännen loppu, kaksi outoa ja yhtäkkiä sopimus solmittiin, ja kalenterissa oli vielä juuri tarpeeksi joustavuutta mahdollistaakseen täyden 162 pelin pelin 7. huhtikuuta alkaen.

On aika hengähtää, mutta ei liian pitkään ja syvään, sillä tekemistä on paljon ja kiinnitettävää on paljon. Kevätharjoittelu on yhtäkkiä käynnissä, juuttunut kiristettyyn ikkunaan.

Vapaat agentit ovat jälleen todellisia vapaita agentteja, ja mahdolliset liikkeet on keskeytetty työsulun alkaessa. Carlos Correa tulee olemaan rahapulan ytimessä, samoin kuin monet muut suuret nimet.

On aika tulla onnelliseksi, koska sitä ei ole ollut paljon kaiken epävarmuuden aikana. Se osa saattaa olla helpoin. Vaikka fanit olivatkin ärsyyntyneitä, turhautuneita ja peloissaan noista kuukausien käyttämättömyydestä, torstain uutiset ohittavat sen. On vaikea pysyä vihaisena siitä, että pesäpallosta jää melkein paitsi, kun käy ilmi, ettei sinun tarvitse olla.

“Olen todella innoissani voidessani sanoa, että Major League Baseball on palannut ja aiomme pelata 162 peliä”, MLB:n komissaari Rob Manfred sanoi. “Haluan aloittaa pyytämällä anteeksi faneiltamme. Innolla katsoen en voisi olla enemmän innoissani pelimme tulevaisuudesta.”

Kireissä neuvotteluissa molemmat osapuolet saivat tarpeeksi toivottuja tuloksia, jotta he voisivat elää muiden myönnytysten kanssa. Suurin osa kohdista kiersi luonnollisesti taloudellisten asioiden ympärillä; miten MLB-piirakka jakautuu ja miten nämä varat liittyvät kilpailukykyyn.

Mukana oli myös asioita, jotka muuttavat aktiivisesti pelin ulkonäköä. Universaalin nimetyn hyökkääjän käyttöönotto tarkoittaa, että syöttäjä ei enää lyö National Leaguessa ja siten myös World Seriesissa. On sääli, sillä tällaiset tapahtumat tarjosivat polttoainetta satunnaiselle ihmeelliselle draamalle. Traditionalistit vihaavat tätä uutta kehitystä, mutta sen piti tulla ennemmin tai myöhemmin.

Tulee isompi jälkikausi, nyt 12 joukkuetta, mikä toivottavasti saa useammat seurat tuntemaan olevansa vielä kesken välikauden ja vähentää kiusausta heittää käteensä. Mainoksia pelipaidoista on tulossa. Pikikello on todennäköisesti vain vuoden päässä. Luvassa on arpajaiset.

Kaikki hyvin. Ei valittamista täällä. Nyt jatketaan asiaa. Odotusta ja ihmettelyä on riittänyt.

MLB Lockout on ohi: Kaikki mitä sinun tulee tietää CBA:sta

MLB Lockout on ohi: Kaikki mitä sinun tulee tietää CBA:sta

Ben Verlander opastaa meidät läpi kaiken, mitä meidän on tiedettävä uudesta MLB-työehtosopimuksesta.

Jatketaan avauspäivää, vaikkakin yksi viikoittain siirretty, jolloin menetetty aika korvataan kaksoisotsikoilla.

Totutetaan kuulemaan lepakon räjähdystä. Valmistaudutaan kalliisiin pallomaisiin ruokiin. Odotellaan “play ball” kutsua. Tutustutaan pelin suurimpiin tähtiin ja valmistaudutaan ottamaan vastaan ​​uusia. Aloitetaan puhuminen suosikeista – Los Angeles Dodgers on +550 FOX Betin kautta ja Houston Astros +800 – ja valmistaudutaan hämmentymään, kun joku nouseva joukkue tekee taikuutta pienellä budjetilla.

Älkäämme miettikö liian lujasti, miltä kesä olisi näyttänyt, jos tämä umpikuja olisi jatkunut pidempään, kuinka tyhjältä urheilukalenteri olisi tuntunut, mikä raju isku se olisi ollut pesäpallolle aikana, jolloin millään pelillä ei ole varaa ottaa itseään. mielellään pois yleisön ajatusmallista.

Kiinnostus pesäpalloa kohtaan näyttää erilaiselta kuin ennen, mutta pelissä on silti ote elämässä, joka ulottuu syvälle. Se ei ole aina edessä ja keskellä, mutta sillä on merkitystä. Sen on löydettävä tapoja, joilla on merkitystä nykyaikaisemmassa mielessä, ja tapa, jolla se tapahtuu, ei ole työsulkujen ja menetettyjen pelien avulla.

Bob Nightengale selittää 162 ottelun MLB:n runkosarjan Flippin’ Batsin todellisuuden

Bob Nightengale selittää 162 ottelun MLB:n runkosarjan Flippin' Batsin todellisuuden

Bob Nightengale kuvaa, kuinka MLB lähestyy runkosarjaa kaikilla 162 ottelulla huolimatta MLB Lockout -tapahtumasta.

Ihmiset rakastavat ja arvostavat baseballia eri syistä, mutta kaikki tietävät, että suuri ja merkittävä asia on nostalgia. Ihmiset välittävät urheilusta kaikkien siitä jäävien muistojen vuoksi. Perhesiteet, lapsuuden ajatukset, tunne siitä, että vaikka asiat eivät olekaan aivan kuten ennen, niin nykypeli on ainakin suora jälkeläinen.

Baseball on kyennyt synnyttämään tällaisia ​​tunteita, koska se on aina ollut lähellä, enimmäkseen keskeytyksettä, pelottamatta.

Kaikista CBA:ssa tehdyistä pienistä muutoksista oli vain yksi suuri muutos, jota oli todella pelättävä. Se oli, että pesäpalloa ei olisi ollenkaan, pala menetetty kausi ja ehkä pahempi.

Sen sijaan baseball on palannut, mikä on hieman harhaanjohtava nimitys, koska se ei koskaan todella mennyt pois, se vain uhkasi. Se on täällä taas, Amerikan peli historiasta ja pysyvyydestä, kriisi vältetty ja kesä pelastettu.

Martin Rogers on FOX Sportsin kolumnisti ja FOX Sports Insider -uutiskirjeen kirjoittaja. Voit tilata uutiskirjeen tästä.


Ota enemmän irti Major League Baseballista Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment