March of Dimes ilmoittaa uudesta Insights Dashboardista, joka käsittelee kiireellistä äitien terveyskriisiä

Interaktiivinen työkalu, joka julkaistiin SXSW:ssä yhteistyössä Deloitte Health Equity Instituten kanssa, paljastaa tietoja äitiyshuollon aavikoiden läsnäolosta ja vaikutuksista

ARLINGTON, VA., 12. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Joka vuosi yli 2,2 miljoonaa naista joutuu syntymään ilman heidän paikkakunnallaan olevan synnytyskeskuksen, synnytyskeskuksen tai OB-palveluntarjoajan apua. Näille naisille ja 150 000 vauvalle äitiyshoidon aavikot ovat aivan liian yleistä todellisuutta Yhdysvallatjossa terveydenhuollon epätasa-arvoinen saatavuus lisää äitien ja vauvojen terveyskriisiä.1

Taistellakseen näitä äitiyshuollon aavikoita vastaan ​​March of Dimes, johtaja taistelussa kaikkien äitien ja vauvojen terveyden puolesta, on tehnyt yhteistyötä Deloitte Health Equity Instituten kanssa käynnistääkseen äitiyshoidon aavikon ja Health Equity Interactive Toolin, uuden Insights-hallintapaneeli, joka tarjoaa tietoa naisten äitiyshoidon saatavuudesta Yhdysvallat ja ohjaa terveydenhuollon sidosryhmiä, kun he työskentelevät tarjotakseen tarvittavaa hoitoa riskiryhmiin kuuluville naisille ja vauvoille. Äitien terveyskriisi ei ole ollut näkyvissä liian pitkään, rajoittuen tilastoihin ja muihin numeerisiin lukuihin. Tämä työkalu perustuu March of Dimes 2020 äitiyshuollon autiomaaraporttiin, ja se havainnollistaa visuaalisesti äitiyshoidon aavikoiden esiintyvyyden lisäksi myös todellisia terveyteen ja kroonisiin terveysongelmiin liittyviä tekijöitä, jotka liittyvät näissä aavikoissa asumiseen. Kojelauta tarjoaa mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa yhteisön tason indikaattoreiden kanssa ja tutkia niitä, kun harkitaan asianmukaisia ​​äitiyshoitotoimenpiteitä.

Kojelautaa esikatsellaan tänään vuoden 2022 SXSW-konferenssissa Austin, TX March of Dimesin johtamassa istunnossa nimeltä Taistelu äitiyshuollon aavikot Yhdysvalloissa teki 11.30-12.30 CT

“Äitiyshoidon aavikot ovat hyvin todellinen, erittäin vakava ongelma, jota aivan liian monet naiset ja vauvat kohtaavat Yhdysvalloissa. Laadukkaan äitiyshoidon saatavuus on tärkeä osa äitien terveyttä ja positiivisia synnytystuloksia, etenkin kun otetaan huomioon äitiysten korkea määrä. kuolleisuus ja vakava äitiyssairaus Yhdysvalloissa”, sanoi Stacey D. Stewart, March of Dimesin toimitusjohtaja. “Olemme kiitollisia Deloitten yhteistyöstä tämän työkalun kehittämisessä, jotta voimme paremmin tunnistaa suurimmat tarpeet ja resurssit, joita tarvitaan varmistaaksemme jokaisen äidin ja vauvan terveen alun.”

Tämän kojelaudan tiedot ja analytiikka voivat tarjota kattavamman kuvan äitiyshuollon autiomaapaikoista sekä antaa tietoa äitiyshoidon aavikoiden välisestä suhteesta rotuun/etnisyyteen, tulotilanteeseen ja hedelmällisessä iässä olevien naisten krooniseen terveyseroon. . Liittovaltion, osavaltion, paikalliset, akateemiset ja muut päätöksentekijät voivat käyttää tätä karttaa auttaakseen tunnistamisessa, koulutuksessa ja resurssien jakamisessa, joita tarvitaan naisiin ja pikkulapsiin vaikuttavan äitien terveyskriisin torjumiseksi. Yhdysvallat.

Kuinka se toimii

Äitiyshoidon autiomaa ja Health Equity Interactive Tool -työkalu perustuu Deloitten HealthPrism™-tietoihin ja näkemyksiin (1 700 terveystietomuuttujan määräävää tekijää ja 20+ sairaustilamallia), ja sen avulla käyttäjät voivat erityisesti eristää maakunnat sen perusteella, miten he pääsevät äitiyshoitoon, OB-sairaaloihin. tai synnytyskeskuksissa ja synnytyspalveluissa (10 000 synnytystä kohti). Maakunnat on jaettu neljään tasoon kussakin luokassa: ei pääsyä (eli äitiyshoidon aavikot), alhainen pääsy, kohtalainen pääsy ja täysi pääsy. Käyttäjät voivat myös tutkia saavutettavuutta osavaltiotasolla, mikä tarjoaa enemmän tietoa sairastuneiden naisten väestötiedoista, kotitalouksien koostumuksesta, terveyden sosiaalisista tekijöistä ja kroonisista terveystiloista. Kojelauta on saatavilla uutena hyödyllisenä tieto- ja resurssityökaluna March of Dimes PeriStats -sivustolla www.marchofdimes.org/peristats/.

Tietojen täyttämiseen hallintapaneeli käyttää HealthPrismia sekä tietoja useista suurista kaupallisesti saatavilla olevista kuluttajamarkkinointitietosarjoista ja julkisesti saatavilla olevista tiedoista Yhdysvaltain väestönlaskennasta ja Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksista (CDC). Kojelauta käyttää ennakoivia malleja, jotka näyttävät tarkasti rodullisesti ja etnisesti erilaisten ryhmien tulokset.

2022 SXSW-konferenssi

Maternity Care Desert Dashboard on esillä March of Dimesin debyyttiesityksessä vuoden 2022 SXSW-konferenssissa. Me lauantaina, maaliskuun 12alkaen 11.30-12.30 CT, Stacey D. Stewart johtaa istunnon nimeltä “Combatting Maternity Care Deserts in the US”, jossa esitellään äitiyshoidon kojelautaa ja sen ominaisuuksia.

Istunnossa keskustellaan Dr. Judette LouisMarch of Dimes Hallituksen jäsen ja OB/GYN-osaston puheenjohtaja klo Etelä-Floridan yliopistojoka keskustelee äitiyshoidon aavikoiden yleisyydestä ja vaikutuksista sekä politiikasta, teknologiasta ja mobiiliratkaisuista, joita tarvitaan naisten ja vauvojen parempaan palvelemiseen.

“Ei riitä, että tiedämme, missä äitiyshuollon aavikot ovat olemassa, mutta jotta voimme todella parantaa äitien ja vauvojen terveyttä ja hyvinvointia, meidän on ymmärrettävä paremmin tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa heidän terveyteensä hoidon saatavuuden lisäksi”, sanoi Jay Bhatt, DO, MPH, MPA, Deloitte Center for Health Solutions ja Deloitte Health Equity Instituten toiminnanjohtaja. “Tämä kojelauta tarjoaa dataa ja analyyseja, jotka voivat auttaa March of Dimes -järjestöä ja muita naisten terveyden parantamiseen sitoutuneita ymmärtämään paremmin naisten yksilöllisiä tarpeita yhteisöilleen ja kohdistamaan resurssit paremman, oikeudenmukaisemman hoidon tarjoamiseen arvokkaalla ja luottamukseen perustuvalla kunnioituksella. “

The March of Dimes vuoden 2022 SXSW-konferenssissa nimeltä Taistelu äitiyshuollon aavikot Yhdysvalloissa tapahtuu lauantaina 12.3.2022, 11.30 – 12.30 CT Waterloo Ballroom 3:ssa Austin Marriottissa. Lisätietoja löytyy TÄÄLTÄ.

Tietoja maaliskuusta Dimes

March of Dimes johtaa taistelua kaikkien äitien ja vauvojen terveyden puolesta. Tuemme tutkimusta, johdamme ohjelmia ja tarjoamme koulutusta ja vaikuttamistyötä, jotta äidit ovat terveitä ja jokainen vauva voi saada parhaan mahdollisen alun. Menestyksellisen 80-vuotisen vaikutuksen ja innovaation perinnön pohjalta annamme jokaiselle äidille ja jokaiselle perheelle voimaa.

Vierailla marchofdimes.org kulta- nacersano.org Lisätietoja. Vierailla shareyourstory.org mukavuutta ja tukea varten. Löydä meidät Facebook ja seuraa meitä instagram ja Viserrys.

Osoitteessa www.deloitte.com/us/about saat yksityiskohtaisen kuvauksen juridisesta rakenteestamme.

1 https://www.marchofdimes.org/materials/2020-Maternity-Care-Report.pdf

LÄHDE March of Dimes Inc.

.

Leave a Comment