Maui Healthin rokotustiimi tunnustettiin virstanpylvästyöstä 83 000 annoksen antamisessa

Maui Healthin rokotusklinikan tiimi sai perjantaina kunnianosoituksen erinomaisesta työstään Mauin asukkaiden rokottamisessa yli 83 000 annoksella COVID-19-pandemian alkamisen jälkeen.

Senaattori Jarrett Keohokalole, senaatin terveysvaliokunnan puheenjohtaja, liittyi senaattori Roz Bakerin ja Mauin edustajan Angus McKelveyn kanssa esittämään Maui Memorial Medical Centerin rokotustiimille valtion tunnustustodistuksen, jossa tunnustetaan heidän erinomaiset ponnistelunsa.

“Se vaati koko joukkueen. Sanoisin, että kaikki, jokainen osasto osallistui tähän – ravintopalveluihimme [for] välipalojen tarjoaminen, turvallisuuden auttaminen väkijoukon hallinnassa, apu-, hoito-, viestintämme oli valtava. Tarvittiin kirjaimellisesti jokainen osasto – meidän tilat auttamaan kaiken, IT:n asettamisessa. Se vei kaikki. Joten se oli todella tiimityötä”, sanoi Chrissy Miller, Maui Healthin työntekijöiden terveyspäällikkö ja rokotepäällikkö.

Maaliskuun 9. päivään 2022 mennessä osavaltiossa on annettu arviolta 2 816 807 rokoteannosta, mukaan lukien 543 414 kolmatta annosta. Mauin osavaltion terveysministeriö raportoi, että 78 % (129 096) Kokonaisväestö Mauin piirikunnassa on aloittanut rokotteen, 70 % (115 517) on saanut kaksi annosta ja 37 % (61 944) on saanut kolmannen tai tehosteannoksen.

“He rokottivat täällä laitoksessa 70 prosenttia Mauin piirikunnan asukkaista – yli 83 000 annosta. Se on todellinen saavutus, ja se on iso osa sitä, miksi olemme tässä taudin kanssa, ja miksi olemme menestyneet niin hyvin verrattuna lähes kaikkialle muualle kansallisesti”, Sen sanoi. Keohokalole, joka myös kiersi laitoksen tunnistaakseen tulevaisuuden tarpeita.

ARTIKKELI JATKUU mainoksen ALALLA

– Lainsäätäjältä on pyydetty rahoitusta järjestelyn tukemiseksi [and] käsitellä joitain parannuksia, jotka on tehtävä sairaalassa. Meillä oli myös todella mielenkiintoinen keskustelu päivystyskeskuksessa siitä, kuinka heidän kapasiteettinsa ja palveluiden kysyntä ei ole laskenut pandemian jälkeen, joten se oli melko yllättävää ja tärkeää tietää, Sen sanoi. Keohokaloli.

ARTIKKELI JATKUU mainoksen ALALLA

Michael Rembis, Maui Healthin toimitusjohtaja, sanoi, että Mauin sairaalassa havaitaan vähemmän COVIDia laitoksessa joka päivä, mutta enemmän ei-COVID-sairauksia yhteisössä ja enemmän sairaalahoidon tarvetta.

“Näemme päivystyspoliklinikallamme kaikkien aikojen huipuissa juuri nyt ja palvelemme ihmisiä, joilla on erittäin vakavia sairauksia. Monet ovat saattaneet lykätä hoitoa COVIDin aikana, ja nyt he ovat tulossa”, Rembis sanoi.

Hän sanoi, että suurin osa sairaalassa olevista potilaista on vakavia sairauksia sairastavia. “Joten meidän ensiapupoliklinikallamme on erittäin kiire. Ketään ei ole koskaan käännetty pois. Saattaa joutua odottamaan ennen kuin pääset sisään. Henkilökuntamme tekee vain uskomatonta työtä hoitaessaan monia erittäin sairaita potilaita erittäin, erittäin nopealla tahdilla, Rembis sanoi.

ARTIKKELI JATKUU mainoksen ALALLA

Rembisin mukaan sairaalalla on käytössä ajosuunnitelma, joka voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa.

”Voimme tarvittaessa käyttää sairaalan muita alueita laitoshoitoon. Meillä on siis mahdollisuus laajentaa 219 sänkyä tarvittaessa. Ja aloitamme yleissuunnitteluprosessin nähdäksemme, tarvitseeko meidän laajentaa sairaalaa pitkällä aikavälillä. Siitä saamme paljon enemmän tietoa 6-12 kuukauden kuluttua. Mutta olemme erittäin varmoja siitä, että tämä sairaala pystyy vastaamaan kaikkiin esityksiin, jos meillä olisi uusi nousu, Rembis sanoi.

Ilman Rembis sanoi olevansa huolissaan vaikeuksista, kuinka paljon nykyinen henkilökunta jaksaa ja palvelut voivat venyä pitkälle. “Tarvitsemme lisää lääketieteen ammattilaisia ​​Mauille. Se on kriittinen. Tarvitsemme lisää sairaanhoitajia, enemmän tekniikkoja, enemmän taloudenhoitajia, lisää ruokavaliotyöntekijöitä. Meillä ei vain ole tarpeeksi pitkää aikaväliä vastataksemme kasvaviin tarpeihimme lääketieteellisenä yhteisönä. Mutta tällä hetkellä henkilökuntamme tekee erinomaista työtä ja käyttää kaikki tarvittavat tunnit huolehtiakseen ihmisistä Mauilla”, Rembis sanoi.

Maui Health on lyhentänyt rokotusklinikan aukioloaikoja ja tarjoaa nyt rokotuksia ja tehosterokotteita joka perjantai.

“Onneksi tai valitettavasti emme näe saman määrän ihmisiä astuvan eteenpäin saadakseen rokotuksen”, Rembis sanoi. “Mauin rokotusaste on edelleen yksi osavaltion alhaisimmista. Olimme siis 800 päivässä. Meillä on nyt noin 100 viikossa. Olemme siis vähentäneet aukioloaikojamme nyt perjantaihin, mutta jos meidän on pidennettävä niitä, teemme kaikkemme rokottaaksemme yhteisömme.”

“Jatkamme vain arviointia ja katsomme sitten, mihin tästä eteenpäin”, Miller sanoi. ”Onko ihmisille tarpeeksi paikkoja, joissa sitä jo saa – kuten apteekeista tai lääkärin vastaanotoista; ja ovatko yhteisön tarpeet jo täytetty? Sitä me arvioimme. Mitkä ovat yhteisön tarpeet, ja mitä ne sitten ovatkaan, me vain suunnittelemme sen mukaan. Pysymmepä hereillä, koska he tarvitsevat meitä, tai jos he eivät enää tarvitse meitä, paikkoja voi olla tarpeeksi jo hankkia se.”

Sen. Keohokalole kiitti kaikesta tähän mennessä tehdystä työstä.

“Nyt kun tapaukset alkavat saada tukea, yksi asia, jonka haluamme tehdä, on palata kaikkien terveydenhuollon työntekijöiden luo, jotka ovat olleet tässä niin kauan ja tehneet niin kovasti töitä, ja sanoa kiitos heidän ponnisteluistaan ,” hän sanoi.

.

Leave a Comment