Mike Copeland: Terry Blackin grilli Wacossa; Päätapahtuman avauspäivä; Urheiluvaihtoehdot | Paikalliset yritysuutiset

Wacon kiinteistönvälittäjä Clay Fuller on saanut ison rintakiven. Hän välitti sopimuksen, joka tuo Terry Black’s Barbecuen Wacoon, tyhjään Morrison Heating & Plumbing Supply -rakennukseen Eighth Streetillä ja Mary Avenuella.

Fuller sanoi, että Terry Black’s ei voinut vastustaa sitä, mitä keskustassa on tarjottavanaan. Se toimii Union Hallin ruokahallin, Pivovarin, Magnolia Marketin ja The Finderin läheisyydessä. Kahdeksas kadun toisella puolella on liittovaltion oikeustalo. Noin korttelin päässä, Ninth Streetillä ja Franklin Avenuella, vanhasta Tribune-Herald-rakennuksesta tulee Chip ja Joanna Gainesin pääkonttori suuren remontin jälkeen.

Texas Meter & Device Co. -rakennus, 300 S. Eighth St., sijaitsee Mary Avenuea vastapäätä Morrison-rakennusta. Pivovar-ravintolapanimon, leipomon ja hotellin takana oleva tšekkiläinen investointiryhmä on sanonut, että se haluaisi sijoittaa Texas Meterin nykyiseen paikkaan korkean talon, joka tarjoaa ammattimaisia ​​toimistotiloja ja muuta.

Joka tapauksessa paikalliset grillifanit luultavasti tietävät Terry Blackin nimen. Yritys on sukulaisten, mutta ei yrityssiteiden kautta, sukua Black’s Barbecueen, joka lanseerattiin vuonna 1932 Lockhartissa, ja sen perustajan Edgar Blackin neljänteen sukupolveen. Kaksoset Michael ja Mark Black, tuon neljännen sukupolven jäsenet, erosivat omasta operaatiostaan ​​Austinissa vuosikymmen sitten. Pienen oikeudellisen kiistelyn jälkeen he päätyivät nimeen Terry Black’s Barbecue, käyttämällä isänsä nimeä, kun heidän setänsä jatkoi Black’s Barbecuessa.

Ihmiset lukevat myös…

Molemmat toiminnot ovat päätyneet Texas Monthlyn 50 parhaan Texasin grillipaikkojen listalle. Terry Black’s Wacossa liittyy Austinin, Dallasin ja Lockhartin toimipisteisiin.

Fuller sanoi, että 10 000 neliöjalan Morrison-rakennuksessa on grilliravintola ja toinen toiminta, joka on määritettävä. Hän sanoi, että Gensler-arkkitehtitoimisto suunnittelee Terry Blackin sijainnin Wacossa, ja Rogers-O’Brien Construction toimii pääurakoitsijana.

“Viimeisen kuuden kuukauden aikana olemme etsineet oikeaa tilaisuutta”, Fuller sanoi. “Ne tuovat sukupolvien BBQ-tietoa ja käyttökokemusta. En malta odottaa, että pääsen näkemään, mitä Gensler ja perhe suunnittelevat tälle sivustolle. Se on erityinen kaikkien nautittavaksi.”

Päätapahtuman avauspäivä

Ei huijausta, Main Event ilmoitti avautuvansa 1. huhtikuuta Cottonwood Creek Marketilla, New Roadin ja Interstate 35:n lähellä sijaitsevalla kehityskohdalla, jossa on nyt 14 salin Cinemark-elokuvateatteri ja Topgolf-nähtävyys.

Wacon päätapahtuma on yhtiön 47. kokonaiskilpailussa ja 19. Texasissa.

Lähes 50 000 neliömetrin tapahtumapaikan täyttävään toimintaan ja nähtävyyksiin kuuluu 22 keilarataa, kahdelle kerrokselle levitetty lasertunniste, virtuaalitodellisuuskokemukset, korkealla lentävät painovoimaköydet ja biljardi.

“Waco Main Event tulee olemaan myös yksi harvoista päätapahtumakeskuksista maassa, jossa on Multiball, uusi vetonaula, joka yhdistää digitaalisen pelaamisen interaktiivisiin urheilulajeihin, jotka mahdollistavat ystävien ja perheen pelaamisen yhdessä”, avajaisista ilmoitetussa lehdistötiedotteessa. päivätty.

Siellä on myös korotettu baari, jossa vanhemmat voivat nauttia ruoasta ja juomista lasten leikkiessä.

Lehdistötiedotteessa kerrotaan, että Main Event tarjoaa tilaa yksityistilaisuuksille, audiovisuaalisella tekniikalla varustetut huoneet, ruokailut ja ilmaisen Wi-Fi:n.

Ja se luo noin 200 työpaikkaa, tiedottaja Beatrix Panitz sanoi.

pankin pomo

Toinen Nesbitt johtaa keskuspankkia.

Joe Nesbitt seuraa isänsä Bill Nesbittiä pankin toimitusjohtajana. Hallitus valitsi hänet yksimielisesti viime kuussa. Bill Nesbitt jatkaa johtajana ja keskuspankin hallituksen puheenjohtajana.

“Olen uskomattoman kunnioitettu ja nöyrä luottamuksesta, jonka johtokunta on minuun antanut”, Joe Nesbitt sanoi lausunnossaan.

Hän aloitti pankissa vuonna 2003 lainapäällikkönä oltuaan kuusi vuotta vakuutusalalla. Myöhemmin hänestä tuli Bosque- ja Highway 84 -kohteiden sijaintijohtaja.

Keskuspankilla on toimipisteitä Wacossa, Templessä ja Austinissa, ja sen varat ovat 1,2 miljardia dollaria.

Urheilutavoitteet

Mike Vogelaarilla, Greater Waco Sports Commissionin toiminnanjohtajalla, on paljon tavoitteita. Hän sanoi, että Waco-perheet tarvitsevat uimapaikan, että Wacon alueellisen lentokentän lähellä sijaitsevan HOT Soccer Complexin kentät osoittavat suurta potentiaalia, “mutta eivät ole sellaisessa kunnossa, että ne houkuttelevat kilpailua alueen ulkopuolelta”, ja kaupunki voisi myös käyttää keskitettyä urheilukeskus, jossa on nurmikenttä.

Vogelaar tavoittelee tavoitteitaan matkustaessaan paikkakunnalla, tapaamalla paikkakunnan johtajia ja isännöidessään kaupungintalon kokouksia. Haastattelun ja Zoom-tapaamisen aikana yritysjohtajien kanssa hän mainitsi joitakin viimeaikaisia ​​tapahtumia urheilumahdollisuuksiensa alueella alueella.

  • Ironmanin päätöksen pitää täyspitkät ja puolipitkät triathlonit, ei sillä, että kumpikaan olisi kestävyystapahtuma, Wacossa vuoteen 2028 asti, sen odotetaan antavan paikalliselle taloudelle 12–16 miljoonan dollarin vuosivauhtia, hän sanoi. Ironman ilmoitti tammikuussa jatkavansa yhteistyötään Wacon kanssa seitsemällä vuodella. Greater Waco Sports Commission myöntää kourallisen 2 000 dollarin stipendejä McLennan Countyn asukkaille osallistumismaksujen maksamiseen ja varusteiden ostamiseen Ironman-tapahtumaan ja muihin sitä edeltäviin tapahtumiin.
  • Wacolla ei ole paikkaa, “jossa yhteisö voi kokoontua yhteen ja seurustella uima-altaalla, jossa lapset voivat oppia uimaan”, Vogelaar sanoi. Sisäuima-allas voisi parantaa elämänlaatua ja edistää taloudellista kehitystä, vaikka uimatilat ovat kalliita rakentaa ja käyttää, hän sanoi.
  • Old Mexia Roadin varrella sijaitsevan BSR Cable Parkin uudet omistajat haluavat uudistaa alueen vetovoiman. Tätä tarkoitusta varten urheilutoimikunta osallistuu siellä toimintaan äitienpäivänä 7. toukokuuta luoden trooppisen paratiisin kilpailuista, ranta-aaltoja, kylpylähoitoja ja pompputaloja.

.

Leave a Comment