NASD tutkii tapoja käsitellä mielenterveysongelmia – Mississippin paras yhteisösanomalehti

NATCHEZ – Natchez Adamsin koulupiirin perheen opettajien ja opiskelijoiden äskettäisen kuoleman jälkeen viranomaiset ovat kiinnittäneet huomionsa koulujen mielenterveystarpeisiin.

Natchez Adamsin koulupiiri harkitsee kumppanuutta Bruce Professional Counseling Servicen kanssa huolehtiakseen opettajien ja opiskelijoiden sekä heidän perheidensä tarpeista. Bruce Counseling esitteli suunnitelmansa koulun hallituksen kokouksessa keskiviikkona.

Tällaisen palvelun tarve oli ilmeinen, kun ikätovereidensa keskuudessa “erittäin suosittu” oppilas kuoli traagiseen tapaukseen joulukuussa, koulun viranomaiset sanoivat.

Viranomaiset eivät julkistaneet tapauksen yksityiskohtia perheen yksityisyyden kunnioittamisen vuoksi.

Koska piiri vielä suri tämän opiskelijan kuolemaa, entinen Natchez-opiskelija Trevon Washington kuoli klubiampumisen aikana Alexandriassa Louisianassa viime kuussa. Hän oli 17-vuotias, kertoivat viranomaiset.

Lisäksi Natchez Early Collegen opettaja Peter Ensminger, jota kutsuttiin hellästi “Mr. E” kuoli helmikuussa ja kaksi ala-asteen opettajaa Tanya Jenkins Jeannice ja Lillian Fort kuolivat muihin sairauksiin viime viikolla.

Piirillä on kouluohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä, mutta ei ketään, jolla on lupa diagnosoida ja hoitaa mielenterveysongelmia silloin, kun lääkitystä tai laitoshoitoa tarvitaan.

Masennuksen tunne, yksinäisyys ja muut mielenterveysongelmat ovat aina olleet ongelma, mutta nämä ongelmat ovat lisääntyneet COVID-19-pandemian aikana, koulun viranomaiset sanoivat.

“Uskon, että suunta, johon Bruce Counseling on menossa, olisi voimavara opiskelijoillemme, koska juuri nyt opiskelijoiden sosiaalisesta ja emotionaalisesta hyvinvoinnista on kysymysmerkki, kuinka käsitellä sitä. ja ennen kaikkea se, mitä he tarvitsevat”, komisario Fred Butcher sanoi. ”Jos emme tarjoa mitään, se on karhunpalvelus. Tämä on alku.”

Bruce Professional Counseling, joka sijaitsee osoitteessa 114 Jeff Davis Blvd. Natchezissa tarjoutui tulemaan kouluihin ja järjestämään yksittäisiä istuntoja päivän aikana auttaakseen ratkaisemaan mielenterveysongelmia. Bruce Counseling hyväksyy Medicaid-vakuutuksen maksaakseen palvelun ja keskusteli muista tavoista rahoittaa hoitoa niille, joiden vakuutus ei kata sitä.

Apulaiskomissaari Zandra McDonald-Green sanoi, että yhteisön jäsenet pyrkivät myös tulemaan kouluihin keskustelemaan oppilaiden kanssa ja pyysivät hallitukselta lupaa tehdä niin. Hallituksen hyväksynnällä tämä ryhmä tuli keskustelemaan 11. luokan oppilaille Natchez High Schoolissa perjantaina, “koska he olivat merkittävästi vaikuttaneet tänä lukuvuonna tragedioista yhteisömme sisällä ja jotkut yhteisömme ulkopuolella”, Green sanoi.

“Voimme kaikki sanoa, että näin on meneillään ja nämä ovat huolenaiheita, mutta mielestämme on erittäin tärkeää, että annamme opiskelijoille mahdollisuuden ilmaista huolensa ja antaa panoksensa siihen, mitä voimme tehdä muuttaaksemme sitä, mitä tapahtuu. yhteisö, hän sanoi.

Hallitus kuuli myös esityksen keskiviikkona “Talent Search” -ohjelmasta, jota voitaisiin tarjota koulupiirin ja Alcorn State Universityn välisen kumppanuuden kautta.

Tämä valtion rahoittama ohjelma kouluttaisi opiskelijat talouslukutaitoon ja toisi heidät vierailemaan korkeakoulujen kampuksilla kahdeksi viikoksi ja tutustuttaisi heidät yliopistoelämään.

Se on suunniteltu auttamaan koulun ohjaajien tunnistamia pienituloisten perheiden opiskelijoita, jotka eivät ehkä muuten harkitse yliopistoon menoa, viranomaiset sanoivat.

Koululautakunnan odotetaan harkittavan yhteisymmärryspöytäkirjan hyväksymistä jokaisesta näistä ohjelmista seuraavassa säännöllisessä kokouksessaan.

Leave a Comment