NFL-vapaa agentuuri: Sopii Chandler Jonesille, Amari Cooperille ja muille

Kirjailija: Eric D. Williams
FOX Sports NFL -kirjoittaja

Uutinen aiheesta Aaron Rodgers pysyä sisällä Vihreä Lahti sopimalla neljän vuoden 200 miljoonan dollarin sopimuksen ja Seattle Seahawks‘menestysmenestys Russell Wilson kohtaan Denver Broncos hallitsi tiistain franchising-tagin määräaikaa.

Nämä kaksi putoavaa dominoa – yhdessä NFL-tiimien kahdeksan franchising-tunnisteen kanssa, jotka asettivat pelaajille, kuten vastaanottaja Davante Adams, tiukkapää Dalton Schultz ja vastaanottaja Chris Godwin – auttoivat kattamaan taulukon vapaan agentuurin viralliselle alkamiselle keskiviikolle ja uudelle liigavuodelle.

Rodgersin uusi sopimus ja Wilsonin uusi koti ovat todennäköisesti vasta ilotulituksen alkua, ensimmäisiä liikkeitä, joiden pitäisi olla aktiivisia vapaa-agentteja ensi viikolla. Oikeudellinen neuvottelukausi alkaa maanantaina, ja siinä on kaksi päivää, jolloin joukkueet voivat alkaa keskustella sopimusehdoista muiden joukkueiden mahdollisten rajoittamattomien vapaiden agenttien kanssa.

Vapaat agentit eivät voi virallisesti allekirjoittaa sopimuksia ennen kuin vapaa agentti avataan keskiviikkona klo 16 ET.

Russell Wilson Denveriin loi aaltoiluefektin

Russell Wilson Denveriin loi aaltoiluefektin

Russell Wilsonin menestyskauppa Broncosille tuntuu shokkiaaltoilta kaikkialla liigassa. Colin Cowherd tutkii voittajia ja häviäjiä nyt, kun Russ on poissa Seattlesta.

Nyt, kun Rodgersin ja Wilsonin tulevaisuus on päätetty, QB:itä tarvitsevat joukkueet etsivät muita keinoja. Se on jo tapahtunut; Washington Commanders neuvotteli kaupasta Indianapolis Coltsin kanssa Carson Wentzille.

Joukkueet seuraavat myös, mitä tapahtuu Deshaun Watsonille ja hänen oikeudelliselle asemalleen. Jimmy Garoppolo on edelleen toinen vaihtoehto, mutta hän on valmis harjoittelemaan uudelle joukkueelle vasta kesäkuussa offseason olkapääleikkauksen jälkeen.

Pelinrakentajavapaiden agenttien markkinoilla Mitchell Trubisky, Jameis Winston, Teddy Bridgewater ja Marcus Mariota saavat huomiota toisen tason vaihtoehtoina joukkueille, jotka tarvitsevat vuoden 2022 aloittelijan.

Eikä kyse ole vain pelinrakentajista, sillä ensi viikolla odotetaan saataville myös huippupelaajia, kuten turva Tyrann Mathieu, hyökkäävä linjamies Brandon Scherff ja vastaanottaja Allen Robinson.

Tässä on kuitenkin viisi keskeistä vapaata agenttia ja heidän mahdolliset kohteet, kun he todennäköisesti saapuvat markkinoille keskiviikkona.

QB Mitchell Trubisky

Neljän Chicago Bearsin seuran vuoden jälkeen North Carolina -tuote jätti vapaan agentuurin viime kaudella ja allekirjoitti vuoden mittaisen 2,5 miljoonan dollarin sopimuksen Josh Allenin varajäseneksi Buffalo Billsin kanssa.

Trubisky sai istua Allenin takana ja oppia hyökkäyskoordinaattorilta Brian Dabollilta, joka on nyt New York Giantsin päävalmentaja. Trubisky on vielä nuori, 27-vuotias, ja on 29-21-vuotias NFL-aloittelijana.

Vaikuttavimpia vapaita agentteja katsomassa tällä offseasonilla

Vaikuttavimpia vapaita agentteja katsomassa tällä offseasonilla

Bucky Brooks antaa viisi vaikuttavinta vapaaa agenttiaan katsomaan tällä offseasonilla, mukaan lukien Mitchell Trubisky, Mike Williams, JC Jackson, Haason Reddick ja Harold Landry.

Daboll olisi viisasta ottaa mukaan joku, kuten Trubisky, joka tuntee rikoksensa ja pystyy kilpailemaan vakiintuneesta Daniel Jonesista. Giantsit eivät kuitenkaan ehkä ole halukkaita maksamaan hintaa avoimilla markkinoilla Trubiskysta, joka kerää kiinnostusta muilta joukkueilta.

“Aiomme tuoda kilpailua kaikkialla, mutta Daniel Jones on aloittava pelinrakentajamme tällä hetkellä”, Giantsin GM Joe Schoen sanoi, kun kysyttiin Jonesin kilpailun tuomisesta viime viikolla NFL Scouting Combinessa.

Olisi järkevää, jos kilpailu olisi Trubisky.

Kohde: New Yorkin jättiläiset

PAUNAA Von Miller

Välikauden kaupassa Broncosin kanssa varmistettu toisen ja kolmannen kierroksen valinnoista. Miller oli keskeinen osa Los Angeles Ramsin Super Bowlin puolustuspeliä. Hän viimeisteli 43 yhdistettyä taklaa, 14 pelinrakentajaosumaa ja yhdeksän potkua 12 pelissä (mukaan lukien jälkikausi. ).

Miller on sanonut haluavansa jäädä Ramsiin, ja hän on saanut painostusta joukkuetovereiltaan, kuten Jalen Ramseyltä ja Aaron Donaldilta, ohjaamaan sitä takaisin Los Angelesiin.

Miller – joka täyttää 33 vuotta maaliskuun 26. päivänä – on kuitenkin edelleen yksi NFL:n parhaista reunamiehistä. Ja tämä on ensimmäinen kerta hänen 11-vuotisen NFL-uransa aikana, kun hän pääsee testaamaan vapaiden agenttien markkinoita määrittääkseen arvonsa. Palkkakattoa vastaan ​​työnnettyjen Ramsin on vaikea ansaita sitä, mitä Miller voi ansaita avoimilla markkinoilla.

Miller vihjasi sosiaalisessa mediassa mahdollisesta paluusta Denveriin Wilsonin saapumisen jälkeen.

Ja Broncosilla on riittävästi tilaa sen toteuttamiseen.

Kohde: Denver Broncos

WR amari cooper

Cooper ei ole vielä vapaa agentti, joten puuhailemme täällä vähän. Raporttien mukaan Cowboysin odotetaan kuitenkin vapauttavan hänet, koska hänen 20 miljoonan dollarin palkkansa taataan uuden liigavuoden viidentenä päivänä.

Lisäksi Cowboysilla on runsaasti lahjakkaita vastaanottajia, mukaan lukien CeeDee Lamb ja vireillä olevat vapaat agentit Michael Gallup ja Cedrick Wilson, joiden pitämisen pitäisi maksaa vähemmän.

Cowboys todennäköisesti leikkaa DeMarcus Lawrencen ja Amari Cooperin

Cowboys todennäköisesti leikkaa DeMarcus Lawrencen ja Amari Cooperin

Raportin mukaan nelinkertainen Pro Bowl -pelaaja Amari Cooper vapautetaan todennäköisesti Cowboysista, samoin kuin puolustava linjamies DeMarcus Lawrence, joka on kuulemma kieltäytynyt ottamasta palkkaleikkauksia pysyäkseen Dallasissa. Skip Bayless keskustelee siitä, kuinka paljon nämä tappiot vahingoittaisivat Cowboysia.

Cooper on hiottu reitin juoksija, joka pystyy luomaan eron ja auttaisi nuorta QB:tä, kuten Kyler Murraya Arizona Cardinalsissa tai Justin Fieldsiä Chicago Bearsissa. Jalen Hurts saattoi myös käyttää pallon syöttöä pallon hallintaan, ja hän pariutui pikapelaaja Devonta Smithin kanssa.

Vuonna 2021 Cooper saavutti 68 kiinniottoa 865 jaardilla ja kahdeksalla touchdownilla – ei juuri niitä tilastoja, joita NFL-joukkueet odottavat ykköspelaajalta.

Mutta viimeisten kolmen kauden aikana Cooper on NFL:ssä 13. vastaanotoissa (239), 12. vastaanottamissa jaardeissa (3 168) ja 14. sijalla vastaanottavissa touchdowneissa (21). Alabama-tuote osaa avautua ja voi olla tehokas turvapeite jollekin.

Kohde: Philadelphia Eagles

VS ryan jensen

Bengalsin on suojeltava paremmin joukkueen tärkeintä omaisuutta, pelinrakentaja Joe Burrowa.

Seuraavan sukupolven tilastojen mukaan Bengals voitti Super Bowlissa 14 %:n pass-block-voittoprosentin, mikä on joukkueen huonoin suoritus viime kauden peleissä.

Tämä pyrkimys seurasi kauden mittaista suuntausta, jossa yritettiin suojella Burrowia. Bengals salli sarjan ennätyksen 70 potkua runko- ja jälkikaudella yhteensä.

Nopein tapa pelinrakentajaan on puolustuksen keskellä. Bengalsin pitäisi yrittää lisätä lahjakas, kokenut keskus vapaasta agentuurista, kuten Jensen Tampa Bay Bucsista, pariksi Burrow’n kanssa.

Tampa Bay haluaa pitää Jensenin. Kuitenkin houkutus pelata toisen lahjakkaan pelintekijän, kuten Burrow’n kanssa, ja mahdollisuus voittaa Super Bowl, voi olla tarpeeksi houkuttelevaa Jensenille.

Kohde: Cincinnati Bengals

PAUNAA chandler jones

Pete Carrollin ja Seahawksin on saatava iskunsa takaisin siirryttyään Wilsonista.

Seahawks salli 265 syöttöjaardia kilpailua kohti viime kaudella, mikä oli NFL:n toiseksi huonoin, ja yhteensä vain 18 takeawaya, 25. liigassa.

Legion of Boom on kaukainen muisto. Viimeksi Seahawksilla oli kaksinumeroisia säkkejä sisältävä pass-rusher Frank Clarkin 13 säkkiä vuonna 2018.

Jones viimeisteli Cardinalsin viime kaudella 10,5 säkkiä, 26 pelinrakentajalyöntiä ja 12 tappiota, mikä ansaitsi Pro Bowl -palkinnot. 32-vuotias edge rusher viimeisteli kaksinumeroisia säkkejä kuudella viimeisestä seitsemästä kaudestaan ​​ja lisäsi paljon kaivattua mehua Seattlen pass rushiin.

Kohde: Seahawks

Eric D. Williams on raportoinut NFL:stä yli kymmenen vuoden ajan, kattaen Los Angeles Ramsin Sports Illustratedille, Los Angeles Chargersin ESPN:lle ja Seattle Seahawksin Tacoma News Tribuneen. Seuraa häntä Twitterissä @eric_d_williams.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment