Omnibus-kululaki asettaa korkeammat enimmäispalkat joillekin VA terveydenhuollon työntekijöille

Veteraaniasioiden osastolla työskentelevillä rekisteröidyillä sairaanhoitajilla ja lääkäriassistenteilla on pian korkeampi enimmäispalkka osana kongressin pyrkimystä vähentää VA:n terveydenhuollon työntekijöiden ennätysvaihtuvuutta.

Kongressi hyväksyi RAISE-lain osana vuoden 2022 1,5 biljoonan dollarin kokonaismenolakia.

Lakiesitys esitteli Rep. Lauren Underwood (D-Ill.) antaa VA:n edistyneiden käytäntöjen rekisteröidyille sairaanhoitajille ja lääkäriassistenteille ansaita jopa 226 300 dollaria vuodessa, kun taas muut rekisteröidyt sairaanhoitajat saisivat 203 700 dollaria. Näiden positioiden enimmäismäärä on tällä hetkellä 176 300 dollaria vuodessa.

VA-sihteeri Denis McDonough on toistuvasti kehottanut lainsäätäjiä hyväksymään RAISE-lain, ja sanoi, että lainsäädäntö auttaisi virastoa rekrytoimaan ja säilyttämään kysyttyjä terveydenhuoltoalan työntekijöitä.

VA:lla on suurin sairaanhoitajien vaihtuvuus 15 vuoteen.

McDonough sanoi torstaina, että virasto on asettanut VA-työvoimasta “ykköslainsäädännön prioriteettinsa”.

Lainsäädäntö on osa 10-kohtaista ihmisinfrastruktuurisuunnitelmaa, jonka VA julkaisi viime kuussa.

Kongressi pyrkii osana omnibus-ohjelmaa myös säännöllisesti päivityksiä VA:n terveydenhuollon työvoiman tilasta sekä edistymisraportteja sähköisen terveystietueensa (EHR) käyttöönotosta.

Kongressi pyytää päivityksiä VA:n työvoiman tilasta

Omnibus ohjaa Veterans Health Administrationia toimittamaan edustajainhuoneen ja senaatin määrärahakomiteoille vuosiraportit, joissa esitetään yksityiskohtaisesti henkilöstöpula – mukaan lukien henkilöstötarpeet naisten terveydenhuoltoon ja työntekijöiden puute maaseudulla ja syrjäisillä alueilla – sekä suunnitelmat, jotka viraston on puututtava näihin työvoimakysymyksiin.

Lainsäätäjät kuitenkin huomauttavat, että Veterans Health Administration on “astunut suuriin harppauksiin” lyhentäessään dramaattisesti työntekijöiden palkkausaikoja, ja ohjaa henkilöstöhallinnon toimistoa osana kongressin omia tiedotustilaisuuksiaan korostamaan VHA:n ja muiden käyttämiä prosessiuudistuksia. virastojen pandemian aikana vähentääkseen viivästyksiä liittovaltion palkkausprosessissa.

Kulutuslaki antaa VA:lle 112 miljardia dollaria harkinnanvaraisia ​​menoja, mikä on 7,8 miljardia dollaria enemmän kuin säädetyt tasot.

Omnibus laajentaa etäterveyttä, hakee EHR-päivityksiä

Omnibus antaa VA:lle myös yli 2,4 miljardia dollaria teleterveyskapasiteetin ylläpitämiseen ja lisäämiseen, “mukaan lukien maaseutualueet, erittäin maaseutualueet ja alipalvellut yhteisöt”.

Samaan aikaan omnibus laajentaa etätyöpalvelujaan kattamaan enemmän mielenterveys- ja kuntoutuspalveluja ja tiedottamaan lainsäätäjille näistä toimista 120 päivän sisällä.

VA saisi 2,5 miljardia dollaria jatkaakseen VA Electronic Health Record Modernization -aloitteen täytäntöönpanoa, mikä on 127 miljoonaa dollaria alle vuoden 2021 tason.

Kokonaisuudessa 25 % EHR-varoista riippuu McDonoughista, ja se tarjoaa suunnitelman “vertailuarvoilla ja mitattavissa olevilla mittareilla” käyttöönottoa varten sekä suunnitelman kaikkiin tarvittaviin infrastruktuuripäivityksiin tänä kesänä.

Lainsäätäjät tarkentavat, että EHR:n käyttöönottoon varattu 2,5 miljardia dollaria on “ainoa rahoituslähde”, jota VA voi käyttää.

“Vaikka komiteat tukevat edelleen EHRM-aloitetta ja sihteerin kattavaa strategista arviointia, kuten kaikissa tämän kokoisissa ja laajuisissa hankinnoissa, täytäntöönpanoon liittyy edelleen ongelmia”, lainsäätäjät kirjoittivat perusteluissaan. “Rahoitustaso ja varautumisvaatimus tunnustavat tähänastiset täytäntöönpanon viivästykset ja haasteet sekä tarpeen viestiä selkeä suunnitelma infrastruktuuritarpeiden käsittelemiseksi, uuden järjestelmän käyttöönottamiseksi, edistymisen seuraamiseksi ja onnistumisen osoittamiseksi.”

Lainsäätäjät odottavat myös jatkuvaa neljännesvuosittaista tiedotustilaisuutta VA:lta EHR:n edistymisestä sekä neljännesvuosittaisia ​​raportteja aiheesta hallituksen tilivelvollisuustoimistolta.

VA ilmoitti tammikuussa, että se lykkää EHR-järjestelmänsä toista käyttöönottoa, koska koulutukseen käytettävissä olevista työntekijöistä on pulaa COVID-19-tapausten lisääntyessä.

VA lykkää EHR:n käyttöönottopäivää sairaanhoitolaitoksessaan Columbuksessa Ohiossa 30. huhtikuuta. Virasto odotti viime kuussa, että järjestelmä otetaan käyttöön kyseisessä laitoksessa 5. maaliskuuta.

Leave a Comment