Saaranen tapaa mielenterveyden tukiryhmän | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Zoomaa kuvakaappaus Houghton Countyn sheriffi Joshua Saaranen tapaa mielenterveyden tukiryhmän – Keweenaw Area keskiviikkona.

HOUGHTON — Houghtonin piirikunnan sheriffi Joshua Saaranen puhui mielenterveyden tukiryhmän – Keweenaw Area – yleisön kanssa löytääkseen tapoja palvella paremmin

Saarasen mukaan laitos tekee noin 100 tai enemmän mielenterveyskuljetusta vuodessa. Kansanedustajat vastaavat myös mielenterveystilanteisiin taloissa, yhteisöissä ja kouluissa.

Yksi Saarasen tavoitteista on harjoitella enemmän yhteisön kanssa. Kuljetuksissa olevien ihmisten stressin vähentämiseksi osasto pyrkii myös vähentämään näkyviä lainvalvonnan merkkejä, hän sanoi. Suurin osa kuljetuksista tehdään siviiliasuissa, kuten poolopaidoissa tai khakissa.

“Jos joku on kriisissä, se ei ole rikos” hän sanoi. “Ei ole mitään vikaa, paitsi se, että nämä ihmiset tarvitsevat apua. Tavoitteenamme sheriffin osastolla on työskennellä myötätuntoisesti ja varmistaa, että jokainen säilyttää oman arvonsa. Jotkut kehittämiämme ohjelmista ovat tulossa sieltä.”

Sheriffin toimisto ylläpitää myös vankilaa. Mielenterveyspalvelut ovat voineet jatkaa vankilassa COVIDin aikana, hän sanoi.

“Emme pidä vankilaa rankaistaksemme ihmisiä” hän sanoi. “Hallinnoimme heidän aikaansa ja työskentelemme ohjelmien parissa varmistaaksemme, että työskentelemme myös kuntoutuksen parissa, tarjoamalla ihmisille palveluita, jotka vankilasta poistuttuaan voivat sulautua paremmin yhteiskuntaan, olla tuottavia, ja sitä me kaikki haluamme. .”

Saaranen näkee haasteita. Kun hän aloitti, osasto toi ihmisiä UP Health System -Marquetteen. Nyt suurin osa matkoista on Sault Ste. Mary tai Downstate.

“Se, että monet ihmiset tarvitsevat tukiryhmän, jonkun alamaisen tuominen vie heidät pois yhteisöstämme ja tekee siitä tukiryhmästä vielä kauempana.” hän sanoi.

Kuljetusmiehistön on toisinaan joutunut kuljettamaan ihmisiä Auburn Hillsiin asti, missä henkilö kotiutetaan ennen kuin edustajat palaavat kotiin. Pandemian vuoksi ihmisten tarpeet ovat lisääntyneet, koska monet ihmiset ovat eronneet muista – ja viime kuukausina, kun he ovat alkaneet sopeutua uudelleen.

Saaranen valmistelee laitoksen ensi vuoden budjettia. Harjoittelu tulee olemaan iso osa, hän sanoi. Kahden vuoden aikana hän aikoo kouluttaa kaikki kansanedustajat kriisiinterventioon sekä mielenterveyden ensiapuun.

Hän sanoi, että koulutus antaisi sijaisia “Parempi kyky varmistaa, että kohtelemme asiakkaitamme ihmisinä, tunnistamme heidän olevan kriisissä.”

“Katsomme ainutlaatuisia tapoja yrittää saada koulutusta talossa varmistaaksemme, että olemme kaikki samalla sivulla, me kaikki kohtelemme tilannetta niin kuin sen pitäisi olla.” hän sanoi. “…Täydennyskoulutus on valtava osa ammattiamme.”

Saarasen mukaan osastolla on hyvät yhteistyösuhteet Dial Helpin, Copper Country Mental Healthin ja muiden paikallisten ryhmien kanssa.

“Meidän on jatkettava näiden vuoropuhelujen ja ideoiden tekemistä varmistaaksemme, että olemme yhteisönä terveinä, olemme olemassa toisiamme varten.” hän sanoi. ”…Se on joskus soittamista naapurille, ystävälle tai rakkaalle. Ja sitten lainvalvontaviranomaisina tai jonakin näistä tahoista, jotta voimme ottaa yhteyttä ja sanoa “Meidän on autettava tätä henkilöä”, tai jos heillä on tarpeita, varmista, että olemme tietoisia niistä ja pystymme tarjoamaan ne, kunnes he itsestään terveiksi.”

Eräs asukas esitti Havaijilla hankkeen, jossa kriisinhallintakoulutuksen suorittanut upseeri käy säännöllisesti yhteisössä työskentelemässä kodittomien ja mielisairaiden parissa.

Saaranen suhtautui myönteisesti ajatukseen saada kansanedustajat työskentelemään yhteisön kanssa. Hän sanoi, että se sopii muihin ohjelmiin, joissa hän työskentelee, kuten siihen, että sijaiset tulevat paikallisiin kouluihin.

“Pidän ‘Yhteisö, yhteisö, yhteisö'” hän sanoi. “Henkilökuntani on ehdottomasti kiinnostunut näistä, ja he haluavat tehdä enemmän.”

Saaranen sanoi, ettei hän vastusta osavaltion seniä. Ed McBroomin lakiesitys sallia muiden ammattilaisten kuin lainvalvontaviranomaisten hoitaa joitakin mielenterveyskuljetuksia. Sheriffin osaston ja muiden virastojen tulee tarkastaa ihmiset asianmukaisesti ja heillä on oltava asianmukaiset lisenssit. Siinä tapauksessa se voi olla “todella terve,” hän sanoi.

“Minulla itselläni on kaksi nuorta poikaa, 4 ja 8” hän sanoi. ”Minä itse, tietäen mitä tiedän, en vain päästäisi omia lapsiani sellaisen kanssa, jonka tiedän, ettei se ole tutkittu. Se on ehdoton prioriteettini, jos tämä laki hyväksytään.”

Hän haluaisi myös sen olevan verotuksellisesti vastuullinen; Joissakin tapauksissa hän saattoi kuvitella sopimuspalvelujen olevan halvempia.

Jos lakiehdotus menee läpi, Saaranen sanoi, että hän tekee yhdessä henkisen tukiryhmän ja muiden kanssa ehdotuksia tehokkaista, turvallisista ja inhimillisistä tavoista hoitaa kuljetuksia.

Kysyttäessä mahdollisista rajat ylittävistä kuljetuksista Wisconsiniin Saaranen vastasi, että osasto on työstänyt asiaa.

“Meillä on nyt pari kuljetusta Wisconsiniin, ja olemme melko lähellä perillä… työskentelemme oikeusjärjestelmän kanssa, koska ne ovat hienoja vaihtoehtoja.” hän sanoi.

Toinen asukas ehdotti väliaikaista säilytyskeskusta, jossa potilasta voidaan tarkkailla 12–24 tuntia. Esimerkkinä henkilö mainitsi Duluthin laitoksen, Birch Treen, joka voi ottaa vastaan ​​ihmisiä, jotka eivät ehkä tarvitse täysimääräistä sairaalahoitoa. Saaranen kannatti ajatusta.

Myös lääninvankilan ahtaat olosuhteet tulivat esille, kuten sopivan yksityisen paikan puuttuminen neuvonantajansa tapaamiseen.

Piirikunta harkitsee maanrakennusehdotusta uuden vankilan rakentamiseksi Sharon Avenuelle. Portage Township teki Public Act 425 -sopimuksen, jossa maa-alue siirrettäisiin Houghtonille vankilan rakentamisen mahdollistamiseksi, mutta palautettaisiin takaisin kauppalaan, jos lääni ei aloita uuden vankilan rakentamista yhdeksän vuoden kuluessa. Saaranen kertoi tapaavansa lääninvalvojan ja vankilatoimikunnan kuukausittain.

Jotkut tapaavat ohjaajia pienellä tila-alueella tai kellarissa sijaitsevassa haastatteluhuoneessa mielenterveys- tai päihdepalveluissa, Saaranen sanoi.

“Silloin kun saamme uuden laitoksen, toivon, että olemme paremmin valmistautuneita tarjoamaan palveluita mielenterveyden lisäksi kaikenlaiseen kuntoutukseen.” hän sanoi. ”…Myönnän ensimmäisenä laitoksemme, että se ei ole terve paikka sellaiselle, joka tarvitsee apua muilla tavoilla.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment