Sporting KC:n loukkaantumispäivitys ja alkava XI-ennusteet vs. Houston Dynamo

Sporting Kansas City palaa tielle kolmantena ottelupäivänä Colorado Rapidsia vastaan. He käsittelevät mahdollista keskihyökkääjän menetystä ja toisen lisäämistä.

Loukkaantumis-/saatavuuspäivitykset

OUT – Alan Pulido (polvileikkaus), Gadi Kinda (polvileikkaus), Uri Rosell (reisijänne)

KYSYMYS – Khiry Shelton (vasikka)

Alkaen XI-ennusteet

Uusi dilemma tällä viikolla, kuten oli ennakoitavissa, kun Shelton hylättiin lauantaina.

Onko Vujnovic todella saatavilla?

Tällä viikolla Nikola Vujnovic saapui Euroopasta odotettuaan yli kolme viikkoa P1-viisumiaan. Huolimatta siitä, että se on teknisesti poissa “saatavuusraportista”, kysyn, onko hän todella saatavilla. Hänellä ei ole ollut aikaa opetella järjestelmää. Voisin nähdä hänet voi olla päästä kentälle muutamaksi minuutiksi, mutta sekin tuntuu hieman venyttelyltä muutaman päivän joukkueen jälkeen. Toivottavasti Sporting KC on paljon edellä ja hänellä on varaa antaa hänelle muutama minuutti.

Voiko Shelton pelata?

Ensinnäkin hän voisi pelata täysin, se riippuu vain vamman vakavuudesta. Joten älkäämme sulkeko pois, että hän on mahdollisesti edelleen käytettävissä. Minusta isku näytti siltä, ​​että se oli tylppä voima eikä kosketusvamma (näillä lihasvammoilla on tapana viipyä, joten toivotaan, ettei se ole sitä). Joten mahdollisesti se on mustelma tai jotain sen suuntaista, jonka Khiry voisi vain pelata läpi.

Pitäisikö Danielin pelata CF:ää?

Näimme tästä välähdyksen Sheltonin ottelun jälkeen Houstonia vastaan. Daniel Salloi siirtyi hyökkääjäksi ja Marinos Tzionis pelasi vasemmalla laidalla. Hyökkäys oli mielestäni paljon dynaamisempi, mutta se olisi voinut olla myös Cam Duken injektio keskikentällä. ja että Houston työnsi kenttää ylöspäin yrittäessään löytää tasoitusta.

Luulen, että tämä kiinnostaa minua eniten. Haluan enemmän Tzionisia kentälle, mutta minulla on kaksi epäröintiä.

Ensinnäkin, niin jännittävä kuin hän onkin ollut, Tzionis ei ole ollut paljon aikaa SKC-järjestelmässä, eikä silti näytä tietävän, missä hänen pitäisi olla koko ajan kentällä. Jatkossa se on hyvä. Hän osaa vain luoda ja olla hauska ja dynaaminen. Mutta puolustuksellisesti tämä voi olla huolestuttavaa. Varsinkin kun takana on “alokas” LB.

Toinen huolenaihe on, jos Salloi kestää yli 90 minuuttia, jos keskuspuolustaja todennäköisesti pahoinpitelee häntä. Hän ei ole Shelton. Häntä ei ole rakennettu sellaiseksi. Ironista kyllä, tämä on peli, jossa haluaisin Sheltonin CF:ssä ja Salloin sopivan paremmin kotipeliin puolustusbunkkerointiin.

Entä False 9?

Minulle tämä on toinen vaihtoehto, ja monet kaverit voisivat tehdä sen. Tzionis voisi pohjimmiltaan tehdä tämän, ja hänen puolustusvastuunsa vähenisivät (kuulen Peterin huutavan puolustusta keulasta). Tai joku kuten Cam Duke tai Ozzie Cisneros (nolla MLS-minuuttia) voisi tehdä sen, mitä Gadi Kinda teki toisinaan viime vuonna (helvetti, Gianluca Busio teki tämän myös). Jos Shelton ei voi lähteä, tämä voi itse asiassa olla parempi peli, jossa voi kiertää tyyppejä pelin tilan muuttuessa.

Kindasta puheen ollen… se ei ole hän. Lomake Sininen testamentti henkilökunnan kirjoittaja Aly Trost raportoi Vermesin sanoneen Kindan saatavuudesta: “En voi kertoa teille, en todellakaan voi. Hänen täytyy vielä käydä läpi niin monta vaihetta… hän ei ole lähellä.”

Ennustan vain Sheltonin pelaamista joka tapauksessa, ja vain subiitio laskee kaikkiin yllä oleviin skenaarioihin, mutta en ole niin varma tästä. Ja olen todella kiinnostunut, jos se ei ole tämä. Joukkueen ei todellakaan pitäisi riskeerata Sheltonia, mutta hän on kova jätkä, jonka pystyin vain taistelemaan asioiden läpi.

Ei muita muutoksia…vielä

Luulin, että Cam Duke näytti hyvältä ja huutaa useamman minuutin ajan, mutta myös Roger Espinoza ja Felipe Hernandez olivat kivoja, joten ei ole syytä uskoa, että PV muuttaa jotain, mikä ei ollut rikki, ellei CF-liike aiheuta liikesarjaa.

Loput 20: Pulskamp, ​​​​Duke, Tzionis, Ford, Sweat, Voloder, Cisneros, Davis, Vujnovic

Vain yksi muutos tähän, koska Vujnovic saattaa olla tarpeen. Ei muita muutoksia, ellei Shelton ole poistunut.

FanXI

Äänestys ei itse asiassa muuttunut viime viikosta, mutta prosenttiosuudet vaihtelivat kovasti. Shelton romahti Salloi/Tzionisin ja jopa Vujnovicin kiipeämisen myötä taisteluun.

Olette myös kaikki optimistisia, että Duke pääsee pelaamaan, mutta Espinozan ääni nousee 18 prosentista 44+:aan. Vermes on löytänyt alkukauden kokoonpanonsa, mutta kun nuoret/uudet kaverit tulevat mukaan (Tzionis/Vujnovic) ja loukkaantumiset lisääntyvät, asiat menevät väistämättä sekaisin.

Tässä äänestystulokset. Pysytään siinä, kuka sai vähintään 5 % äänistä tuloksissa. Alkupalat kursiivilla.

Maalivahdit: Melia (96,2 %)

Puolustajat: Isimat-Mirin (98,7 %), Ndenbe/Zusi (94,9 %), fontit (92,4 %), Villapaita (6,3 %), Ford/Voloder (5,1 %)

Keskikenttäpelaajat: Walter/Hernandez (97,5 %), Duke (54,4 %), Espinosa (44,3 %)

Laitahyökkääjät: Russell (98,7 %), Salloi (74,4 %)Tzionis (24,1 %)

Hyökkääjät: Shelton (43,0 %)Salloi/Tzionis (25,3 %), Vujnovic (6,3 %)

Sininen testamentti on tytäryhtiökumppanuuksia. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta toimitukselliseen sisältöön Sininen testamentti ja SB Nation voivat ansaita palkkioita tytäryhtiölinkkien kautta ostetuista tuotteista. Katso lisätietoja ohjaavat periaatteemme. Jos haluat tukea sivustoa, voit rekisteröityä ESPN+:aan ja saamme pienen välityspalkkion.

Leave a Comment