Tarkastellaan NFL:n suurimpiin vaikuttajia (hyvässä tai huonossa) vuoden 2022 vapaan agentuurin tuloa

Super Teamin aikakausi NFL:ssä on käsillämme. Ero omaisten ja ei-toivottujen – tai toiveikkaiden ja toivottomien – välillä tässä liigassa kasvaa enemmän kuin koskaan ennen.

Liiga kehittyy, pelaajat saavat enemmän vastuuta siitä, minne he menevät ja kenen kanssa he menevät, ja NFL:n etutoimistot taipuvat yhä enemmän heidän tahtoonsa. Asevarustelukilpailulla näyttää olevan vähän rajoja, ja se on erityisen akuutti juuri nyt ladatussa AFC:ssä. Sen jälkeen kun Tom Brady ja hänen työtoverinsa (Gronk, AB, Playoff Lenny jne.) toivat Super Bowlin Tampalle vuonna 2020, ja sen jälkeen kun Rams kiinnitti tulevia luonnoksiaan saadakseen jollakin tavalla Matthew Staffordin ja jakoi Von Millerin, ja sitten Jos Miller värväsi Odell Beckham Jr.:n LA:han Lombardi Trophy -kilpailuun, näemme Broncosin osallistuvan taisteluun, kun taas Chargers, Bills ja Bengals – joo, Bengals – eivät ehkä ole liian kaukana jäljessä.

Liigavuosi alkaa virallisesti vasta keskiviikkona, mutta tällä viikolla meillä on jo ollut suuri menestyskauppa päivässä, ja maanantaina meillä on melko hyvä käsitys siitä, mihin suurin osa parhaista vapaista agenteista on menossa, ja hyvin todennäköisesti enemmän liikettä myös pelinrakentajien markkinoilla. Kirk Cousins ​​on seuraava QB-domino, joka putoaa, ja Vikings on erittäin valmis käsittelemään häntä, ja Colts ja Seahawks ovat mahdollisia laskeutumispaikkoja. Joukkueet ovat olleet ennakoivampia kuin koskaan viime vuosina, ja jalkapallotapahtumat alkavat näyttää yhä enemmän siltä, ​​mitä näemme rutiininomaisesti NBA:ssa ja MLB:ssä.

Kun yhä useammat franchising-yritykset palkkaavat nuorempia pääjohtajia – luonteeltaan yleisesti ottaen analyyttisiä, jotka eivät ole sidottu hyväksi havaittuun jalkapallomies-ryhmäajatteluun, kun on kyse listan muodostamisesta ja jotka ovat ytimessä aggressiivisia –, näemme joukkueiden muuttuvan luovemmaksi. katon ja varojen uudelleenallokoinnin osalta. Ja kun on yleisempää, että omistajat ovat valmiita “pankkiin” ja myymään omaisuuttaan toivoen kehittyvänsä paremmaksi (ruskeat, jättiläiset, delfiinit, texaslaiset, lionit ja jaguaarit ovat kaikki tehneet tämän ainakin jossain määrin viime aikoina vuotta, ja karhut ja viikingit ovat matkalla niihin), suuntaus todennäköisesti vain jatkuu.

Joukkueet tekevät voimansiirtoja, he löytävät halukkaita kauppakumppaneita toteuttamaan sen, ja olemme vasta aloittaneet tämän offseason. Keskustelut agenttien ja johtajien kanssa tekevät selväksi, mitkä joukkueet näyttävät todella motivoituneilta menemään all-in tulevina päivinä ja viikkoina ja mitkä näyttävät olevan valmiita kestämään lyhytaikaista tuskaa pitkän aikavälin menestyksen toivossa (ja muutamat joukkueet ovat todennäköisesti matkalla tähän lopputulokseen, vaikka he huijaavat itseään ajattelemaan toisin). Tätä silmällä pitäen, tässä on joitain tekijöitä, hyvässä tai pahassa, kun suuntaamme kohti liigavuoden virallista alkua.

Broncos

He saivat jo päätökseen tämän epäilemättä vuoden 2022 vaikuttavimman liikkeen saamalla Russell Wilsonin. Mutta olisit naiivi kuvitella, että he pysähtyvät tähän. Wilson teki selväksi myöhempinä päivinä Seahawksin kanssa, mitä hän etsi, ja Broncosin täytyi olla erittäin tietoinen. Kyse on suojasta (enimmäkseen potkittu QB sen jälkeen kun hän tuli liigaan) ja hyökkäävä päävalmentaja, joka on valmis työntämään pallon alas kentältä ja aseet hyödyntämään. Denverillä oli jo paljon siitä paikallaan, mutta aivan kuten Brady, Wilsonilla on kätkö rekrytoidakseen muita pelaajia ja siirtyäkseen LeBronin reitille. Liigan lähteet tekevät minulle edelleen selväksi, että Broncos tulee olemaan erittäin aggressiivisia lisääessään eliittiä pass rusherin (Miller tai Chandler Jones tai Randy Gregory tai joku sen suuruinen) ja vahvistamaan hyökkäyslinjaansa. Se tulee tapahtumaan, vain pelaajien kysymys. Et laske tämän suuruista QB:tä kääntyäksesi ympäri ja puskeaksesi sitä loppumatkalla. GM George Paton toisella kaudellaan ei ole kaukana valmis.

Laturit

Tämä joukkue on jo luopunut vähäkulutuksestaan, ja sen on jatkuttava. Pyysimme heitä pitämään Mike Williamsin, ja he tekivät niin vaatimatta franchising-tunnistetta, ja pyysimme heitä lisäämään todellisen bookend pass rusherin onnitellakseen Joey Bosaa, ja he saivat Khalil Mackille vain yhden seurauksen luonnoksen valinnan (toinen pyöreämpi). He eivät voi lopettaa tähän, ja raportistani saan sellaisen käsityksen, että he eivät tee sitä. Kilpaileminen markkinaosuudesta Ramsin kanssa LA:n askellapsina oli vielä vaikeampaa, kun he saivat tittelin. Justin Herbertin suojeleminen pitkällä aikavälillä on välttämätöntä, ja hyökkäyslinjan lisääminen on paikallaan. Laturit tietävät niin paljon, ja Brandon Scherff on joku, joka sopii tähän laskuun. He tarvitsevat enemmän asennetta pallon toiselle puolelle, ja entä Mackin yhdistäminen vanhan chicagolaisen tiimikumppaninsa kanssa ja myös Akiem Hicksin tuominen mukaan? AFC:ssa näiden QB:iden päihittämiseksi tammikuussa sinun on kyettävä saamaan jatkuvaa kiirettä eturintamalla, ja 4-3 katsetta saattaa olla paikallaan myös tälle ryhmälle. Harkitsisin sitä vakavasti.

bengalit

Kaikissa julkisissa sanakimppuissa Bengalsin päättäjät jatkavat hyökkäyslinjaansa, ja kaikesta, mitä he ovat saaneet viime vuonna, pysyvä kuva on Joe Burrow, joka vääntelee kivusta, huutaa tuskissa ja tarttuu polveensa myöhään Super Bowlissa. Rams kiusasi häntä koko toisen puoliajan, aivan kuten hän oli kaikissa aiemmissa pudotuspeliotteluissa, ja sen on loputtava. Bengalsilla on naurettavan paljon tilaa, eikä franchising-merkityn Jessie Batesin ulkopuolella ole muita ruokkia. Heidän parhaat pelaajansa turvataan pitkällä aikavälillä joukkueystävällisillä sopimuksilla, ja alalla on kasvava odotus, että Bengals lisää useita aloittavia hyökkääviä linjamiehiä vapaaseen agentuuriin. He tarvitsevat todistettuja, räikeitä veteraaneja, jotka saavat ihmiset miettimään kahdesti vapauden ottamista franchising-QB:n kanssa. Duke Tobinilla ja Mike Brownilla oli NFL-joukkueen paras välikausi vuosi sitten, he ovat valmiita jatkamaan kuluttamista, enkä lyö vetoa heidän lämmityksensä jatkumisesta vuonna 2022.

laskut

Heillä ei ole suurta cap-tilannetta, mikä tulee heidän kanssaan syvän ja lahjakkaan listan rakentamiseen. Mutta heillä on äärimmäisen aggressiivinen valmentaja ja GM, jotka ovat aktiivisesti selvittämässä mahdollisia tapoja parantaa listaa, ja omistaja, joka osoittaa jo halukkuutensa nousta liigan kärkeen varsinaisessa palkkasummassa. He voivat olla luovia, ja kuulen heidän olevan kuolleimpia, kun he lisäävät Impact Pas rusherin. Ja kilpailevat GM:t eivät olisi yllättyneitä, jos he tulisivat myös Christian McCaffreyn kanssa. He voivat melkein maistaa tuota Lombardin sävyistä samppanjaa, he ymmärtävät täysin AFC:ssä kohtaamaansa haasteeseen, enkä väheksyisi heidän kykyään tehdä roiskeita.

Delfiinit

He sanovat, että ajoitus on kaikki kaikessa. Ja sattuu niin, että Miami palkkasi juoksupeleihin perehtyneen päävalmentajan juuri sillä hetkellä, jolloin monet hänen suunnitelmassaan jo loistaneet tai siihen täydellisesti sopivat pelaajat ovat markkinoilla. Mike McDaniel tietää, että heidän on tehtävä uusi ikuisesti huono hyökkäyslinja saadakseen hänen suunnitelmansa toimimaan. Hänellä on siihen suunnitelma Kyle Shanahanin seurassa San Franciscossa ja omistaja, joka on aiemmin ollut valmis asettamaan markkinat useaan otteeseen. sijoittaa ryhmiä huippuosaajien hankkimiseen. McDaniel tietää, kuinka tärkeä ketterä vasen tackle Trent Williams oli 49ersin hyökkäykselle, ja Terron Armstead on lähimpänä sitä, ja hän maksaa tonnin, mutta 49ers maksoi vain tonnin Williamsista viime kaudella. Laken Tomlinson aloitti uransa uudelleen 49ersin vartiossa, ja arvaa mitä – hän on myös vapaa agentti! Haluatko saada Tuan tuntemaan olonsa todella halutuksi entisen valmentajan Brian Floresin kanssa vietetyn vaikean ajan jälkeen? No, hänen yliopistokeskuksensa Alabamasta, Bradley Bozeman, on myös vapaa agentti, ja hän on ollut erottuva vasemmalla vartilla ja keskustalla. Hmm. Niin, ja yksi ensimmäisistä siirroista, joita Shanahan ja McDaniel tekivät San Franciscossa, oli Ravensin vapaan agentin laitapuolustaja allekirjoittaminen silloiseen ennätyssopimukseen ja Kyle Juszczykin tekeminen tukipisteeksi kyseisessä järjestelmässä. Arvaa mitä, Ravensilla on yksisarvinen hybridilaitapuolustaja, tiukka pää, H-taka, ylimääräinen hyökkäävä linjamies, jolla on omituista urheilullisuutta yli 300 puntaa painavassa Patrick Ricardissa. Mene hakemaan hänet. Puolustus on jo nousussa, eikä McDaniel sekaannu kauden toisella puoliskolla hallitsevaan yksikköön. Delfiinien pitäisi olla aktiivisia.

Ja asian toiselta puolelta…

Ainoa positiivinen asia, jonka voit sanoa Cowboysista tällä hetkellä, on se, että he ovat onnekkaita, että he pelaavat NFC:ssä ja erityisesti heikolla NFC East:llä. Mutta heidän on kova paine jopa talata vettä listan näkökulmasta, puhumattakaan mahdollisista voitoista. Joka viikko on toinen ruma skandaali, johon liittyy omistus- tai joukkueen toimihenkilöitä. Hyökkääjälinja näyttää aikaisemmasta kuoresta, he ovat jumissa NFL:n pahin ei-QB-sopimuksessa juoksijalle, joka ei ole enää. pidempi keskiarvo puhumattakaan erikoisista (Zeke Elliott), oh ja franchise QB, joka näyttää tarvitsevan leikkausta kuuden kuukauden välein, meni taas veitsen alle. Valmentaja näkee Sean Paytonin haamua minne tahansa hän meneekin, he aikovat leikata Amari Cooperin luopuakseen 20 miljoonan dollarin palkastaan, minulle kerrottiin, että he pyysivät Demarcus Lawrencea leikkaamaan hänen palkkansa 19 miljoonasta dollarista 10 miljoonaan dollariin pysyäkseen (onnea se) ja kaikkien Randy Gregoryn kanssa pidettyjen vuosien jälkeen hän todennäköisesti saa rahaa muualta vapaasta agentuurista. Heidän franchising-tunnisteensa tiukkapäästä Dalton Schultzista luki paniikkiliikkeen liigassa, ja tämä tuntuu siltä, ​​​​että joukkue, jonka ikkuna on sulkeutunut, eikä sille ole mitään näytettävää. Jerry Jones ei voi ostaa ulospääsyä tästä.

karhuja

Anteeksi Bears-fanit, mutta olette jälleen rakentamassa uudelleen, mutta teillä ei ole mitään esitettävää. Edellinen aikaisempi hallinto petti QB-jutun täysin, ja omistajuudesta, joka oli suurelta osin epäonnistunut 1980-luvun puolivälistä lähtien, puuttui uskallusta ja taito erottaa Ryan Pace ja Matt Nagy kauden 2020 jälkeen, mikä olisi ollut paras aika alkaa myydä vanhempia pelaajia. ja lisäämällä mahdollisimman monta valintaa alokas QB:n ympärille. Sen sijaan he ovat valmiita katsomaan Allen Robinsonin ja Akiem Hicksin ja James Danielsin kävelevän ulos ovesta vapaina agentteina – saavan vain comp-poimintoja vuonna 2023 – samalla kun he käyvät kauppaa Mackilla rajoitetulla tuotolla. Tässä vaiheessa he voivat yhtä hyvin saada kaikkensa pass rusher Robert Quinnille, joka on alkamassa 32-vuotiaana, ja turvallisuuden Eddie Jacksonille, 30, ja kaikelle muulle, jota voit myydä. Voi yhtä hyvin mennä isoksi. Koska alareunassa on paljon kilpailua, myös NFC Northissa.

Leave a Comment