Trevor Bauerin hallintovapaata jatketaan sunnuntaista alkaen

Toimittajan huomautus: Tämä tarina sisältää graafisia kertomuksia perheväkivallasta ja seksuaalisesta väkivallasta. Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö on joutunut seksuaalisesta väkivallasta tai perheväkivallasta, ota yhteyttä National Sexual Assault Hotlineen osoitteessa 1-800-656-4673 tai perheväkivallan vihjelinjaan osoitteessa 1-800-799-7233.

Kun MLB:n kausi oli aivan nurkan takana, MLBPA ja MLB sopivat jatkavansa Trevor Bauerin palkallista hallintovapaata seitsemällä päivällä, lähde vahvisti Sports Illustratedin Stephanie Apsteinin.

MLB-verkko Jon Heyman ja Los Angeles TimesJorge Castillo olivat ensimmäiset, jotka ilmoittivat siirrosta.

Kuten viime kaudella, Bauerin loma on seitsemän päivää sunnuntaista 13. maaliskuuta alkaen lauantaihin 19. maaliskuuta. Lisäksi Dodgers-syöttäjä ei raportoi kevätharjoitteluun kyseisen osuuden aikana tai ennen sunnuntaita.

.

Leave a Comment