Uraauurtava 72. Habitat For Humanity -kodille Salisburyssa

SALISBURY, Md-Rhoda Nakey, hänen 3 tytärtään ja hänen vanhempansa kokoontuivat Salisburyn virkamiesten ja Habitat for Humanityn vapaaehtoisten ympärille uraauurtavaan seremoniaan, josta tulee hänen kotinsa Salisburyn kirkkokadun naapurustossa perjantaina.

“Se todella tapahtuu, se on kuin unelmien täyttymys”, Nakey sanoi.

Varten Nakey perhe, paikka kutsua omakseen on vain muutaman lyhyt kuukaudet pois, ja rakentamisen on määrä valmistua 30. kesäkuuta.

Olen iloisia siitä, että saamme rahoituksen Salisburyn kautta yhteisön kehityslohko-apurahaohjelma tämän talon käynnistämiseksi”, sanoi Wicomico County Habitat For Humanity -johtaja Molly Hilligoss.

Talosta tulisi Hilligossin mukaan kolmas organisaation rakentama talo ja 72. sen jälkeen, kun Habitat For Humanity aloitti toimintansa läänissä.

Hän kertoo meille, että toinen koti Salisburyssa on myös rakenteilla samaan aikaan, mikä on välttämättömyys heidän pitkien kohtuuhintaista asuntoa etsivien perheiden ruuhkassa. Hän kertoo meille, että Habitat For Humanity laajentaa myös rahoituslähteitään paikallisiin pankkeihin saadakseen nopeamman käänteen investoinneistaan, jolloin ne voivat rakentaa lisää koteja samalla kun ne tukevat asuntolainojen maksuja.

“Omallisi, jonka mukaan asuntolainan maksu on alle 700 dollaria kuukaudessa, mikä on paljon vähemmän kuin kaupungin nykyiset vuokrahinnat. Salisbury”, Hilligoss sanoi.

Pormestari Jake Day korosti uraauurtavassa tilaisuudessa kasvavaa vuokramaksua ja asumisen epävarmuutta kaupungissa, osoitti Habitat For Humanityn kaltaisten organisaatioiden tarjoavan konkreettisia ratkaisuja ja lisäävän asunnonomistusta alueella.

Olen erittäin kiitollinen että meillä on yhteisössämme tällainen kumppani, joka haluaa tosissaan auttaa ihmisiä siirtymään missä tahansa elämässä, hän sanoi ja lisäsi, että “tämä on tänään ensimmäinen askel yhdelle perheelle oikeaan suuntaan.”

Yksi tärkeimmistä rahoituslähteistä on ollut Salisburyn kaupungin Community Development Block Grant -ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea kunnostusta ja uudistamista kaupungin rajojen sisällä.

Rhodalle ja hänen perheelleen se on sen tyyppinen ohjelma, jota he olivat rukoilleet.

“Minä olen niin ällikällä lyöty koska en koskaan kuvitellut tämä tapahtuu nyt, mutta Olen niin iloinen siitä ja että minulla on paikka, jota voin kutsua kodiksini”, hän sanoi ja lisäsi “Haluan tehdä täällä kauniita muistoja ja lapseni pitävät hauskaa ja he nauttivat siitä.”

Leave a Comment