USF haastaa oikeuteen miehen, joka myönsi kavaltaneensa miljoonia terveystileiltä

Yli kuusi kuukautta sen jälkeen, kun Ralph Puglisi myönsi syyllisyytensä liittovaltion tuomioistuimessa vähintään 12,8 miljoonan dollarin kavalluksesta Etelä-Floridan yliopistoon kuuluvalta yhtiöltä, koulu haastaa hänet ja muut, joiden hän uskoo voineen hyötyä varastetuista rahoista, oikeuteen.

Syytettyjen luettelossa ovat Puglisin äiti, entinen vaimo, toinen vaimo sekä muita sukulaisia ​​ja työtovereita. Odottaessaan tuomiota liittovaltion rikosasiassa Puglisi asuu veljensä Palm Harborin asunnossa, joka on myös syytetty USF-jutussa.

Vaikka Puglisin asianajajat sanoivat aiemmin, että hän teki yhteistyötä rahojen takaisinmaksamiseksi, USF väittää, ettei hänellä tai hänen kanssasyytetyillä ole tarpeeksi omaisuutta siihen.

Yliopiston virkamiesten mukaan varastettu summa on nyt yli 12,9 miljoonaa dollaria, mikä on hieman suurempi summa kuin Puglisin myöntäessä syyllisyytensä. He vaativat kolminkertaista vahingonkorvausta ja pysyvää kieltomääräystä estämään ketään puolustajista myymästä tai luovuttamasta kavalleilla varoilla ostettua omaisuutta.

Oikeudenkäynnissä sanotaan, että yleistä etua palvelee se, ettei USF:n rahojen varastamista palkita.

Juttu jätetty helmikuussa. 22 Hillsborough County Circuit Courtissa, tarjoaa lisätietoja Puglisin toimista vuosina 2014–2020, jolloin valituksen mukaan yrityksen luottokorteilta veloitettiin “sadoista sääntöjenvastaisista ja luvattomista liiketoimista”.

Puglisin, 60, palkkasi vuonna 2006 University Medical Service Association, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka työskentelee USF:n kanssa ja tarjoaa henkilöstöä ja muuta tukea yliopiston terveydenhuoltoyritykselle. Kuukausia myöhemmin hänet ylennettiin kirjanpitopäälliköksi, jossa hänellä oli käytössään kaksi yrityskorttia ja VISA-lahjakorttia, joita käytettiin suurimmalle osalle maksuista.

Suurin osa varastetuista varoista – noin 11,5 miljoonaa dollaria – meni aikuisille suunnatuille sivustoille, ja osa siitä ohjattiin takaisin Puglisiin naisen kanssa, josta tuli myöhemmin hänen miniänsä.

Yksi Puglisin käyttämistä aikuisille suunnatuista verkkosivustoista, MyGirlFund, antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa krediittejä ja maksaa niitä sitten ihmisille, joilla on sivustolla profiili. He voivat “lunastettaa” nämä hyvitykset oikeilla dollareilla milloin tahansa. USF haastaa myös MyGirlFundin oikeuteen.

USF:n tutkimuksen mukaan Puglisi vieraili kyseisen sivuston käyttäjän profiilissa yli 2 800 kertaa kahden vuoden aikana. Käyttäjä, Francisca Roman Ruth, käytti sivustolla nimellä “YourGirl94”, ja nyt sen uskotaan olevan naimisissa Puglisin pojan kanssa. Hän on myös vastaajana USF-oikeudenkäynnissä.

Puglisin ja Ruthin uskotaan olleen järjestely, jossa hän lähetti 60 prosenttia vastaanottamastaan ​​takaisin Puglisille. Yhdessä vaiheessa USF:n tutkimuksen mukaan hän lähetti hänelle yli 18 000 dollarin shekin, mikä johti Puglisille postipetoksesta.

Puglisin uskotaan olleen samanlainen järjestely toisen käyttäjän, “Amber89X0” kanssa. USF haastaa myös tuon naisen, Stephanie Sahlerin, joka asuu Kanadassa. Kanteen mukaan Puglisin sanotaan maksaneen yli 22 000 dollaria lentolippuja Sahlerin ja hänen ystäviensä matkoista Kanadasta Orlandoon ja yli 43 000 dollaria Walt Disney World -lomakohteen matkoista.

Seuraa, mitä Tampa Bayn kouluissa tapahtuu

Tilaa ilmainen Gradebook-uutiskirjeemme

Erittelemme paikallisen ja osavaltion koulutuskehitystä, joka sinun on tiedettävä joka torstai.

Olette kaikki ilmoittautuneet!

Haluatko lisää ilmaisia ​​viikoittaisia ​​uutiskirjeitämme postilaatikkoosi? Aloitetaan.

Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin

Se väittää lisäksi, että Puglisi erosi ensimmäisestä vaimostaan ​​Idasta kesäkuussa 2018 ja suostui maksamaan 1 000 dollaria kuukaudessa elatusapua. He olivat naimisissa 20 vuotta. Häntä haastetaan oikeuteen siitä, että hän on saanut arviolta 30 000 dollaria elatusmaksuja kavaloiduista varoista.

Myös kanteen mukaan Puglisi käytti yli 9 900 dollaria häihin liittyviin esineisiin St. Johnin Neitsytsaarilla, kun hän meni naimisiin toisen vaimonsa Donnan kanssa.

Vuonna 2018 uusi pariskunta perusti LLC:n, Tropical Famiglia Investmentsin, joka on myös vastaajana USF-asiassa.

Kanteen mukaan Puglisi maksoi syyskuusta 2018 elokuuhun 2019 Tropical Famiglia Investmentsille yli 648 000 dollaria. Toukokuussa 2019 Tropical Famiglia Investments osti vapaana olevan kiinteistön St. Johnista 345 000 dollarilla. Toukokuussa 2020 hän osti talon Palm Harborista 230 000 dollarilla.

Puglisia syytetään myös yli 120 000 dollarin käyttämisestä Palm Harbor -kodin parantamiseen, mukaan lukien 33 000 dollaria uima-altaaseen. Koti myytiin heinäkuussa 2021 – kuukausia Puglisin irtisanomisen jälkeen – 600 000 dollarilla.

Lisäksi oikeuden asiakirjojen mukaan Puglisi käytti varastettuja rahoja Audi-yleisautoon, kaksi yli 26 000 dollarin maksua St. Johnin vuokra-asunnosta ja yli 72 000 dollarin vuokraa äidilleen ja veljelleen. Häntä syytetään kuluttamisesta tyttärensä häihin ja 100 dollarin maksun suorittamisesta vaimonsa Donnan PayPal-tilille.

Anthony Rickman, Puglisin asianajaja liittovaltion tapauksessa, sanoi, että hänen asiakkaansa ei voinut kommentoida odottavan tuomion vuoksi.

Leave a Comment