YoloCaresin toimitusjohtaja Dresang: Keskity saattohoidon laatuun, taloudellinen terveys seuraa

Muutoksia on ilmassa Davisissa, Kaliforniassa sijaitsevassa YoloCaresissa, entisessä Yolo Hospicessa, voittoa tavoittelematon järjestö on saattanut päätökseen tuotemerkin uudelleen heijastaakseen kasvavaa palveluvalikoimaansa ja käynnistää samalla uuden aikuisten päiväohjelman.

Ohjelma sijaitsee uudessa aikuisten päiväkeskuksessa, Galileo Placessa, 1,6 miljoonan dollarin kunnostuksen jälkeen Yolon nykyisellä kampuksella.

Viime syksynä Yolo liittyi myös California Hospice Networkiin, joka on voittoa tavoittelemattomien hoitolaitosten yhteistyö, joka pyrkii hyödyntämään yhteistä mittakaavaansa ja resurssejaan arvopohjaisissa maksuohjelmissa ja laajentamaan hoidon saatavuutta.

Hospice News tapasi YoloCaresin toimitusjohtajan Craig Dresangin keskustellakseen palveluntarjoajan liikeradasta ja hänen tulevaisuudestaan ​​saattohoito- ja palliatiivisen hoidon tilaan.

YoloCaresin toimitusjohtaja Craig Dresang (kuva: YoloCares)

Ensin halusin kysyä tuotemerkistäsi. Voitko kertoa muutoksen sysäystä ja aiotusta viestistä potilaille ja perheille?

Rebrändi on ollut meille todella pitkään tulossa. Ensimmäinen asia, jota olemme pohtineet useiden viime vuosien ajan, on se, että sana “sairaat” on este ihmisten pääsylle hoitoon. Koko filosofiamme toimistossamme pyörii hoidon esteiden poistamisessa. Se on myös tärkeä osa terveydenhuollon tasapuolisuutta. Päätimme poistaa “H-sanan” nimestämme.

Olimme ensimmäinen organisaatio Pohjois-Kaliforniassa, jonka The Joint Commission akkreditoi yhteisöpohjaisen palliatiivisen hoidon alalla, ja palliatiivisen hoidon ohjelmamme kasvoi melko nopeasti. Itse asiassa se ylitti saattohoito-ohjelmamme koon jonkin aikaa. Sitten tajusimme, että sana “sairaanhoito” ei myöskään kuvaile täysin sitä, mitä teemme.

Kolme vuotta sitten meillä oli toinen perinnöllinen voittoa tavoittelematon yhdistyminen organisaatioomme nimeltä Citizens Who Care. Historiallisesti heidän tehtävänsä on tukea heikkoja vanhuksia, ja he tekivät sen useiden ohjelmien kautta.

Yksi oli vapaaehtoisohjelma, jossa vapaaehtoiset menivät jonkun kotiin ja tarjosivat hengähdystaukoa. Tämä ei ollut hengähdystauko lääketieteellisessä mielessä. Tämä on siinä mielessä, että siellä olisi ammatillisesti koulutettu vapaaehtoinen, joka lähtee olemaan rakkaasi kanssa, jos hoitajan tarvitsisi olla poissa ostoksilla tai muuta hänen täytyisi tehdä.

Se oli lisäohjelma, joka liittyi organisaatioon, ja heillä oli visio, kuten meillä on ollut useiden vuosien ajan, luoda aikuisten päiväohjelma. Yhteistyö tarjosi meille mahdollisuuden tehdä niin, koska meillä oli jaettu lahjoittajapooli ja todella suuri synergia tehtäviemme välillä. Yhteistyön myötä pystyimme toteuttamaan voittoa tavoittelemattoman aikuisten päiväohjelman.

Se oli todella sysäys sen toteuttamiseen.

Mainitsit juuri kansalaiset, jotka välittävät. Voitko lisätä hieman väriä kyseisestä organisaatiosta ja siitä, kuinka integraatio paransi liiketoimintaasi?

Yksi syistä, miksi olimme niin kiinnostuneita tuon organisaation sulautumisesta meihin, oli se, että heidän tekemänsä työ on niin keskittynyt omaishoitajaan ja omaishoitajien tukeen. Ajattelimme, että tämä oli tilaisuus yhdistää omaan palliatiivisen hoidon ohjelmaamme organisaatio, jolla on vuosikymmeniä vanha kotihoitajien ammattimainen tukija.

Se todella tekee ohjelmastamme tehokkaamman kuin mikään muu palliatiivisen hoidon ohjelma. En ole vielä nähnyt organisaatiota, joka olisi yhtä sitoutunut hoitajan tukemiseen ja osaksi palliatiivista lähestymistapaa.

Mikä sai sinut priorisoimaan hoitajan tuen tällä tavalla?

Olen ollut omaishoitaja elämässäni. Tarina siitä, kuinka kiinnostuin saattohoidosta, ulottuu 25 vuoden taakse, jolloin olin sekä äitini että ensimmäisen kumppanini hoitaja, jotka molemmat kuolivat terminaaliseen syöpään. On haastavaa elää tuon kokemuksen läpi, sekä saattohoidon kanssa että ilman – ja tietää, kuinka paljon se minulta vaati.

On tehty paljon tutkimuksia, jotka osoittavat, että omaishoitajien kuolleisuus ja itsemurhaluvut lisääntyvät, kun he ovat menettäneet rakkaansa, varsinkin jos he ovat olleet sairaita jonkin aikaa.

Omaishoitajien tukemme on juuri niin yhteneväinen saattohoidon filosofian kanssa, koska hoito on potilasta ja perhettä varten. Siinä koko yksikkö. Meidän on tuettava perhettä ja ystäviä tässä työssä, jos aiomme menestyä. Joten meille oli luonnollista ajatella, että kansalaisista, jotka välittävät, tulee osa toimintaamme.

YoloCares avasi hiljattain aikuisten päiväkeskuksen Galileo Placen. Voitko kertoa joitain tietoja keskustasta ja siellä tekemästäsi työstä?

Se on uusi liiketoimintalinja nykyisellä kampuksellamme Davisissa [Calif.]. Käytimme noin 1,6 miljoonaa dollaria rakennuksemme pohjoispään kunnostamiseen ja rakennuksen vieressä olevan parkkipaikan muuttamiseen terapiapuutarhaksi.

Aikuisten päivän ohjelmaa varten emme ole päässeet avaamaan COVID-tilanteen ja yhteisömme turvallisuuden vuoksi. Mutta meillä on pehmeä avaus tämän kuun lopussa, ja tunnelin päässä on valoa. Toivomme, että olemme täysin toiminnassa kesään mennessä.

Se on 10 000 neliöjalkaa, toisin kuin mikään muu päiväohjelma markkinoillamme. Huomiota on kiinnitetty jokaiseen yksityiskohtaan kalusteista ja seinillä olevasta taideteoksesta pohjaratkaisusta tilaan tulevaan valon määrään.

Pohjapiirros jopa luo matkan tunteen osallistujille, jotta ihmiset, joilla on ehkä hieman pidemmälle edennyt dementia, voivat kokea tutkimisen tunteen, kun he kävelevät laitoksessa ja siirtyvät sisätiloista ulos ja takaisin sisälle.

Voitko kertoa enemmän joistakin yhteisön tarpeista, joihin keskus on tarkoitus vastata?

Meillä on neuvottelukunta paikkakunnan ammattilaisista ja johtajista, jotka ovat työskennelleet kuvitellakseen, miltä aikuisten päivän ohjelman pitäisi näyttää täällä. Tämä komitea kokoontui säännöllisesti kahden vuoden ajan luodakseen todellisen vision tälle laitokselle.

Yksi ohjelmista, jotka tekevät tästä todella ainutlaatuisen, on sitoutuminen omaishoitajiin. Meillä on tiloihin rakennettu opetuslaboratorio, jota käytetään omaishoitajille, jotka tulevat sisään ja ilmoittautuvat tunneille ja oppivat vaihtamaan sidettä, kuinka mahdollisesti säädellä asentoa tai auttamaan läheistä sängystä.

Aiomme järjestää säännöllisesti kursseja paikkakunnan omaishoitajille. Ne ovat ilmaisia. Olemme itse asiassa saaneet rahoitusta useista lähteistä maksaaksemme tämän. Omaishoitajaohjelmia tuetaan tällä hetkellä paljon, ja se todella auttaa meitä käynnistämään ohjelman tavalla, jota emme muuten pystyisi.

Voisitko kertoa lisää siitä, kuinka aikuisten päiväpalvelun yhdistäminen saattohoitoon hyödyttää organisaatiotasi liiketoiminnan näkökulmasta?

Päätös järjestää täällä aikuisten päiväohjelma oli paljon enemmän tehtäväpäätös kuin liikepäätös. Meidän piti varmistaa, että se on järkevää taloudellisesti, jotta meillä olisi varaa tehdä se. Kehitimme rakenteen tukemaan taloudellisesti.

Sekä palliatiiviseen hoitoomme että aikuisten päiväohjelmiimme saamme palvelumaksusopimusten lisäksi tukea myös sairaalajärjestelmistä tähän työhön ja paikkakuntiemme lääkärit ohjaavat potilaita usein näihin ohjelmiin. He näkevät sen arvon, ja järjestelmät vastaavat samalla tavalla taloudellisella tuella.

Tämä liittyy suoraan seuraavaan kysymykseeni. Olet investoinut paljon vaivaa palliatiivisen hoito-ohjelman kehittämiseen. Voitko lisätä väriä sen tukemiseksi kehittämiisi maksujärjestelyihin?

Meillä on sopimuksia maksajien kanssa, kuten Partnership Health ja Blue Shield. Tämän lisäksi Dignity Health ja Sutter Health ovat molemmat olleet myös palliatiivisen hoito-ohjelman tukejia.

Painopisteemme on laatu. Uskomme, että jos laatu on etusijalla, taloutesi hoituu itsestään. Se on perusperiaate, jonka mielestäni unohdamme joskus terveydenhuollossa. Se on todistettu todeksi täällä, ja se on todistettu todeksi 20 vuoden aikana, kun olen työskennellyt saattohoidossa ja palliatiivisessa hoidossa.

Aina kun unohdat tuon tehtävän ja sitoutumisesi laatuun, alat kamppailla taloudellisesti.

Kaikki ovat kuulleet tämän lauseen: Ei marginaalia, ei tehtävää. Kuulin sen paljon päivällispöydän ääressä kasvaessani. Lempitätini oli fransiskaanilunna, joka oli kunnansairaalan hoitaja. Tämä ajatus, että meidän täytyy toimia terävällä bisnestaidolla, juurtui minuun omien perheenjäsenteni kanssa, koska olen kasvanut alalla.

Jos olet sitoutunut tehtävään ja olet keskittynyt laatuun, tämä taloudellinen osa hoitaa itsensä. Näen sen pelaavan yhä uudelleen ja uudelleen.

Haluaisin kuulla mielipiteesi palliatiivisen hoidon pitkän aikavälin näkymistä. Erillisen maksumallin luomisesta Medicaressa on käyty paljon keskustelua ja kannatusta. Miten tällainen ohjelma voisi muuttaa peliä?

Saattohoidon korvaukset ovat vain 300 dollaria päivässä potilasta kohden. Saattohoitopalveluista se on keskimääräinen korvaus markkinoillamme. Näin saat sertifioidun saattohoidon sairaanhoitajan, sairaanhoitajan, joka tulee kotiin niin usein kuin tarvitset, CNA:n, sosiaalityöntekijän ja papin, jos tarvitset sellaista.

Maksamme kaikki diagnoosiisi liittyvät lääkkeet, kaikki [durable medical equipment] kaikki katettu noin 300 dollarilla päivässä. Jos kuvittelet, että saattohoitoetu olisi jotenkin muuttunut palliatiiviseksi hoitoetuksi, korvaukset voivat olla samanlaiset tai jopa pienemmät kuin mitä ne ovat saattohoitopalveluista. Kuuden kuukauden ennusteen katsomisen sijaan sinulla voi olla 18 kuukauden ennuste.

Näkisit kansallisesti hoidon laadun, potilaiden tyytyväisyyden, ihmisten hyvinvoinnin tunteen nousevan, ja se säästää terveydenhuoltojärjestelmämme miljardeja dollareita. Mutta siihen on oltava kansallisella tasolla tahtoa.

Tällaisten etujen mahdollisuuden lisäksi mitä muuta näet horisontissa palliatiivisen hoidon tilassa?

Uskon, että useammat vakuutuksen maksajat tarkastelevat vakavasti palliatiivista hoitoa omasta näkökulmastaan ​​kustannussäästöjen vuoksi.

On paljon parempi hoitaa jotakuta paikassa, jossa hän haluaa saada hoitoa, ja rakentaa luottamuksellisia suhteita hoitajaansa. Kun voimme viettää aikaa potilaiden kanssa, meillä voi olla enemmän surround-strategiaa siinä, miten lähestymme heidän hoitoaan, katsomme mieltä, kehoa ja henkeä.

Uskon, että palliatiivisen hoidon valtavirtaistaminen ja integroiminen kansalliseen terveydenhuoltojärjestelmään on ehdottomasti olemassa. Luulen, että se vie vain aikaa.

Leave a Comment