Amwellin ViVE:n toimitusjohtaja: Terveydenhuollon tarjoajat, eivät kuluttajat, ohjaavat etäterveyden käyttöönottoa

Roy Schoenberg, Amwellin toimitusjohtaja

MedCity News on ViVE:n järjestäjän HLTH:n yhteistyökumppani.

Suuri osa etäterveyteen liittyvistä kuhinoista Covid-19:n ilmaantumisen jälkeen – varsinkin pandemian alun alun jälkeen – on liittynyt virtuaalihoidon kuluttajien suureen piikkiin. Kun sosiaalisesta etäisyydestä tuli kotitalouskäsite ja valinnaisia ​​toimenpiteitä ja muuta ei-kiireellistä hoitoa ei enää tarjottu henkilökohtaisesti, monet ihmiset hyppäsivät verkkoon lääkäreiden ja terapeuttien luo.

Esimerkiksi virtuaalinen käyttäytymisterveystrendi on pysynyt vahvana. Mutta kun viruksesta on tullut osa arkea ja henkilökohtaisten käyntien lisääntyminen, etäterveyden käyttö on jäähtynyt. Trilliant Healthin tuoreessa raportissa arvioitiin, että etäterveyden markkinat ovat tulevaisuudessa vain vaatimattomat.

Äskettäin Miami Beachissä pidetyn ViVE-konferenssin istumahaastattelussa Amwellin toimitusjohtaja Roy Schoenberg sanoi kuitenkin, että kaikki uutisotsikot, jotka koskivat kuluttajia, jotka menivät verkossa lääkäriin, kun he eivät voineet saada kiireellistä hoitoa henkilökohtaisesti, missasivat suuremman tarinan. Jopa terveydenhuollon kuluttamisesta huolimatta hän uskoo, että palveluntarjoajien omaksuminen ja integrointi teleheath-teknologiaan lisää teknologian käyttöä.

“Tarina ei ole se, että kuluttajat omaksuvat etäterveyden”, hän sanoi. “Tarina on se, että palveluntarjoajat ottavat käyttöön etäterveyden.”

Schönbergin mielestä hänen yrityksensä on paljon paremmassa asemassa kuin ne, jotka tarjoavat etäterveyttä suoraan kuluttajille.

“Uskon, että tämä on selvä ero meidän ja Teladocin kaltaisten välillä, jotka ovat aina uskoneet sellaisten tuotteiden luomiseen, joita potilaat tai kuluttajat käyvät luomassa. Tletku ovat todella, todella kärsineet Covidin noususta ja laskusta”, hän sanoi. “Ihmiset vetosivat teknologiapohjaisiin ratkaisuihin Covidin (alkuvaiheessa), mutta sitten kun asiat avautuivat, he sanoivat: “Minun ei tarvitse käyttää tätä enää. Voin palata siihen, mitä tein. Ja se ei ole todellisuutemme ollenkaan.”

Amwell listautui pandemian aikana syyskuussa 2020. Sen osake on sulkeutunut peräti 42,80 dollariin osakkeelta New Yorkin pörssissä. Mutta huipussaan tammikuussa. 27.2021, se on laskenut jyrkästi ja sulkeutui perjantaina 3,27 dollariin osakkeelta.

Teladocin osakekurssi nousi noin samaan aikaan ja päätyi 294,54 dollariin helmikuussa. 8. 2021. Se on myös romahtanut sen jälkeen, sulkeutuen perjantaina 54,61 dollariin.

Bostonissa toimiva Amwell, joka on ilmoittanut olevansa “intel inside” -yhtiö, työskentelee kulissien takana toimittaakseen etäterveyden suurimmille terveydenhuollon organisaatioille. Se sisältää terveydenhuoltojärjestelmät, kuten Cleveland Clinic ja Intermountain, sekä terveyssuunnitelmat, työnantajat ja muut kumppanit. (Vaikka Amwell toimii kulissien takana, se kertoo avoimesti, kenen kanssa se tekee liiketoimintaa.)

“Tterveydenhuollon uskottavuus tulee näiden organisaatioiden maineesta, ei meistä”, hän sanoi. “WUskon vahvasti, että tulevaisuutemme on antaa näiden organisaatioiden kirjoittaa uudelleen tapansa hoitaa potilaita.

Perustasolla digitaalinen ensihoito tarkoittaa sitä, että kuluttaja on ensin yhteydessä terveydenhuoltoon virtuaalisesti ja sitten tarvittaessa henkilökohtaiseen hoitoon. Mutta Schönberg ajattelee toisen skenaarion, jossa potilas näkee ensin lääkärinsä lihassa. Sitten, kun heille kerrotaan, että heidän täytyy varata seuranta-aika – esimerkiksi keskustellakseen ottamasta lääkkeestä – heitä voidaan pyytää tekemään se virtuaalisesti.

Myös videovierailut ovat vain jäävuoren huippu, hän huomautti. Yhä useammin ihmisten saatavilla ei ole pelkästään perusterveydenhuoltoa, vaan myös erikoishoitoa virtuaalisesti heidän kodeissaan. Teknologiaa käytetään myös potilaiden etävalvontaan. Henkilöhoidon ja virtuaalisen hoidon yhdistäminen etävalvonnan kanssa mahdollistaa henkilön hoidon tason nostamisen tarpeen mukaan ja reaaliajassa, Schoenberg sanoi.

Varmasti kuluttajien kysyntää on mahdollisuus saada hoitoa turvallisella ja kätevällä tavalla. Mutta Schoenberg pysyy vakaana uskossaan, että tämän muutoksen saavat aikaan ensisijaisesti terveysjärjestöt, eivät potilaat, jotka ovat tehneet aloitteen päästäkseen hoitoon virtuaalisesti.

“Meistä huolehtimisen kehitys ei itse asiassa tule kuluttajien aloitteesta”, hän toisti. “Se tulee palveluntarjoajan määräämänä.”

Kuva: sdecoret, Getty Images

.

Leave a Comment