Deshaun Watsonin vaihtohuhut: Panthers tekee aggressiivisen tarjouksen Texansin pelinrakentajasta, raporttien mukaan

Carmen Mandato / Getty Images

Carolina Panthers ei ole karkoittanut Deshaun Watsonin takaa-ajoaan ja osoitti kiinnostusta Houston Texansin pelinrakentajaa kohtaan kauan ennen kuin suuri valamiehistö päätti, ettei häntä syytetä väitetystä seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Kun osa tutkimuksesta on ratkaistu, Carolinan odotetaan tekevän “aggressiivisen” tarjouksen Watsonista, kun tämä luopuu kieltolausekkeestaan ​​(ESPN:n mukaan).

Carolina yritti vaihtaa Watsoniin ennen kuin 22 siviilioikeudenkäyntiä, jotka väittivät seksuaalisesta väärinkäytöksestä hierontaistuntojen aikana, tulivat ilmi. Meneillään olevat tapaukset vaikeuttivat liigan ja Texansin toimenpiteitä mahdollisen pelikiellon tai kaupan suhteen, mikä pysäytti kauppaneuvottelut Panthersin (tai minkä tahansa joukkueen) kanssa. Watsonia ei lisätty komissaarin vapautusluetteloon, koska liiga ei voinut päätellä, että vakava rikkomus tapahtui.

Carolina jatkaa edelleen Watsonia, jos mahdollinen pelikielto on uhattuna, koska NFL voi todeta, että Watson rikkoi liigan henkilökohtaisia ​​käytännesääntöjä. Panthers on ollut levoton pelinrakentajasta sen jälkeen, kun Matt Rhule aloitti päävalmentajana kaudella 2020 ja otti mahdollisuuden Sam Darnoldiin viime kaudella. Darnold suoritti vain 59,9 % syötöistään 2 527 jaardia yhdeksällä touchdownilla ja 13 katkolla (arvosana 71,9) Panthersin 12 pelissä viime kaudella.

Rhulen ennätys 10-23 kahden Carolinan kauden jälkeen ja hän tarvitsee kipeästi vahvan kauden pelastaakseen työnsä, joten Panthersin pyrkimys parempaan pelinrakentajavaihtoehtoon on välttämätöntä.

Watsonin jalkapallon ansioluettelo on saavutettu pelinrakentajalle, joka täytti juuri 26 vuotta viime vuonna. Hän on ensimmäinen pelaaja NFL:n historiassa, joka on tallentanut peräkkäisiä kausina yli 25 syöttämällä touchdownia ja yli viidellä syöksyllä. Watson on myös ensimmäinen pelaaja NFL:n historiassa, joka on ylittänyt 10 000 syötöjaardia ja 1 000 syöksyjaardia uransa ensimmäisessä 40 pelissä, ja ensimmäinen pelaaja liigan historiassa, joka on kirjannut yli 70 syöttö touchdownia ja 15 syöksypalloa 40 ensimmäisessä pelissä.

Watson johti NFL:ää syötöjaardeissa (4 823) ja jaardeissa yritystä kohden (8,9) vuonna 2020, hänen viimeinen täysi kausi. Hän omistaa uransa passer-luokituksen 104,5, joka on vain Patrick Mahomesin jälkeen NFL-historian korkeimmalla.

Panthers on yksi useista joukkueista, joiden uskotaan olevan kiinnostunut Watsonista, ja liittyi Buccaneersin, Saintsin ja Eaglesin joukkoon, kun muut joukkueet ovat kuulemma halukkaita hankkimaan kolminkertaisen Pro Bowl -pelinrakentajan.

Leave a Comment