Diabetes, abortti ja kaikki terveyttä tässä lainsäädäntöistunnossa

Länsi-Virginian lainsäätäjälle tuli tässä istunnossa useita terveyteen keskittyviä laskuja, mutta vain muutama hyväksyttiin.

Diabetes: Diabetes on kallein krooninen sairaus, joka kenelläkään voi olla tautien valvonta- ja ehkäisykeskusten mukaan. Mahdolliset satojen dollarien omat taskukustannukset kuukaudessa, yksi neljästä diabeetikot sanovat, että he ovat säätäneet insuliinia muista välttämättömistä tarpeistaan. Länsi-Virginialaiset kuolevat todennäköisemmin diabeteksen komplikaatioihin kuin missään muussa osavaltiossa asuvat.

. Matthew Rohrbach, R-Cabell, on lääkäri Huntingtonissa ja sponsori House Bill 4252. Hän sanoi, että diabeetikkojen kustannusten leikkaaminen voi pelastaa ihmishenkiä. Tämä lasku olisi rajoittanut insuliinin maksut 35 dollariin kuukaudessa (Länsi-Virginia rajasi nämä kustannukset 100 dollariin kuukaudessa vuonna 2020). Lopulta se sai molempien puolueiden tuen molemmissa kammioissa, mutta sitä ei voitu viimeistellä istunnon viimeisenä päivänä keskiyön määräaikaan mennessä.

Se olisi myös vähentänyt kustannuksia laitteista, joita diabeetikot käyttävät verensokeritasonsa parempaan seurantaan ja säätelyyn. Tämä lakiesitys olisi vaikuttanut yksityisvakuutuksiin ja valtion ylläpitämään vakuutusohjelmaan PEIA. Se ei olisi vähentänyt kustannuksia niille, jotka käyttävät Medicaidia tai Medicarea tai joilla ei ole vakuutusta.

Abortti: Republikaanien hallitsema lainsäätäjä on karsinut lisääntymisoikeuksia vuosien mittaan. Tänä vuonna jokainen kamari esitti omat aborttirajoituksensa. Senaatin lakiesitys 468 läpäissyt. Se estää naisia ​​lopettamasta raskautta, jos he uskovat sikiölle kehittyvän vamma. West Virginians for Life lobbai tätä lakiesitystä sanoen, että se suojelisi Downin syndroomaa sairastavien elämää. OBGYNs sanoi, että tämä laki vaarantaa avoimen vuoropuhelun lääkäreiden ja potilaiden välillä. Se odottaa kuvernöörin allekirjoitusta.

House Bill 4004 olisi kieltänyt abortit 15 raskausviikon jälkeen (nykyinen kynnys on 20 viikkoa), mutta se ei mennyt läpi. Tämä lakiesitys heijastaa Mississippin lakia, josta Yhdysvaltain korkein oikeus päättää tänä kesänä.

COVID-19: Yhdysvallat saattaa olla pandemian käännekohdassa. Tapausten määrä on romahtanut omikronin muunnelman nousun seurauksena, ja liittovaltion terveysviranomaiset ovat lieventäneet peittämistä koskevia ohjeita. Länsi-Virginian lainsäätäjät olivat innokkaita ehdottamaan toimenpiteitä, jotka heidän mukaansa palauttaisivat asiat normaaliksi ja suojelisivat henkilökohtaisia ​​​​vapauksia. Esitettiin useita lakiehdotuksia, jotka olisivat estäneet yhteisöjä panemasta täytäntöön rokote-, karanteeni- ja naamiointimääräyksiä. Läheskään näistä esityksistä ei tule lakia.

yksi lasku Tämä vallitsee estää julkisia yliopistoja ja korkeakouluja vaatimasta COVID-19-rokotetta ilmoittautumiseen. Se odottaa kuvernöörin allekirjoitusta. Tällä hetkellä yhdelläkään julkisella laitoksella ei ole tätä vaatimusta. Toinen laskuttaa esitteli Del. Jordan Maynor, R-Raleigh, olisi kieltänyt paikallisia ja osavaltion koulujen virkamiehiä tekemästä maskeja koskevia sääntöjä. Se ohitti parlamentin, mutta ei koskaan nähnyt senaatin kerrosta.

Arvoperusteiset maksut: Lainsäätäjät kokeilevat erilaisia ​​tapoja rahoittaa terveydenhuoltoa Länsi-Virginiassa. Potilaat ja vakuutusyhtiöt ovat tottuneet maksamaan palveluista, tarkastuksesta täällä, testeistä siellä. Mutta toinen, vähemmän perinteinen vaihtoehto on terveystuloksiin perustuva maksu.

Lainsäätäjät hyväksyivät pilottiohjelman maksamiseksi riippuvuuden hoitokeskuksia sen perusteella, mitä asiakkaat tekevät kuukausia ja jopa vuosia ensimmäisen hoidon jälkeen. Terveydenhuollon tarjoajat saisivat enemmän palkkaa, jos heidän asiakkaansa päätyisi työhön, hankkisi oman asunnon eivätkä uusiudu. Lainsäätäjät sanovat, että tämä järjestely roikkuu porkkanaa terveydenhuollon tarjoajien edessä, jotta he pärjäävät paremmin.

Arvoperusteiset maksut eivät tule yleistymään lähiaikoina, mutta lainsäätäjät ovat omaksuneet kielen, joka voi tehdä nämä maksut mahdollisiksi lähitulevaisuudessa paikalliset terveysosastot ja käyttäytymisterveysklinikat.

Nämä kolme lakiehdotusta odottavat kuvernöörin allekirjoitusta.

Appalachia Health News on West Virginia Public Broadcastingin projekti, jota tukevat Charleston Area Medical Center ja Marshall Health.

Leave a Comment