EDISTYMINEN: Lisää laajennusta Siouxland Community Health Centerissä | Progress Medical & Education

SIOUX CITY – Kun he aloittivat kunnostusprojektin yli vuosi sitten, Siouxland Community Health Centerin virkailijat visioivat tapoja helpottaa potilaspalvelujen käyttöä.

Sioux Cityn keskustan lähellä sijaitsevalla kampuksella navigoinnin helppous havaittiin juuri sopivasti kasvavan potilaiden määrän vuoksi.

“Jopa volyymien lisääntyessä se tuntuu rennommalta ja ihmiset pääsevät liikkumaan rakennuksessa helpommin”, toimitusjohtaja Mari Kaptain-Dahlen sanoi.

Sioux Cityn ja South Sioux Cityn toimipisteissään terveyskeskuksessa oli yhteensä 131 596 potilaskäyntiä vuonna 2021, mikä on 9,2 % enemmän kuin vuonna 2020.

Kuukausia kestänyt kunnostusprojekti osoitteessa 1021 Nebraska St. Sioux Cityssä päättyi joulukuussa, kun valmistui suuri koulutushuone, joka tarjoaa tilaa synnytystunneille, diabeteskoulutukselle ja muille kokouksille.

Potilaskäyntien lisääntymisen vuoksi molemmilla kohteilla on meneillään tai lähiaikoina uusi kunnostuskierros.

Ihmiset lukevat myös…

“Meillä on todella kasvava ja vahva potilaskunta Etelä-Sioux Cityssä, ja haluat varmistaa, että tarjoat heille kaikki palvelut, joita terveyskeskus tyypillisesti tarjoaa ja joita tarjotaan (Sioux Cityn) kampuksella”, Kaptain- Dahlen sanoi.

Sioux Cityn kampuksella töiden odotetaan alkavan maaliskuussa lääketieteellisten ja hammaslääketieteellisten tutkimushuoneiden sekä koulutus- ja kokoustilojen kunnostustöissä. American Rescue Plan COVID -apuvaroilla maksetun 800 000 dollarin projektin odotetaan valmistuvan syyskuun loppuun mennessä.

Työt ovat jo käynnissä ja valmistuvat tänä keväänä useiden muutosten osalta terveyskeskuksen South Sioux Cityn tiloissa osoitteessa 3410 Futures Drive. Muutokset mahdollistivat rakennuksen ostamisen jälkeen huhtikuussa.

“Se oli meille erittäin suuri virstanpylväs Etelä-Sioux Cityn läsnäolossamme”, Kaptain-Dahlen sanoi.

Suuri osa rakennuksesta kunnostetaan parhaillaan, mukaan lukien tenttihuoneen remontti, laboratorion laajennus sekä apteekin ja reseptien noutoikkunan lisääminen. 200 000 dollarin hanke maksetaan terveyskeskuksen kassavaroista.

Molemmilla kampuksilla tänä vuonna valmistuva työ kattaa noin 7 miljoonan dollarin parannukset viimeisen kahden vuoden aikana.

Vaihe 1, 6 miljoonan dollarin projekti, joka rahoitettiin kassavaroilla, sisälsi vuonna 2008 rakennetun Sioux City -rakennuksen tehokkuuden parantamiseen tähtääviä korjauksia.

Apteekki ja päivystyspoliklinikka siirrettiin ylemmältä tasolta maantasolle, ja ne ovat nyt potilaiden helpommin saavutettavissa.

Peruskorjausten ja muuttojen myötä syntyi kahdeksan uutta lääkärintarkastushuonetta ja kaksi uutta hammaslääkärintarkastushuonetta. Myös synnytystä edeltävä ohjelma ja käyttäytymisen terveyspalvelut saivat laajennetut alueet. Laajennusten myötä hammas- ja käyttäytymisterveydenhuollon työntekijöitä palkattiin lisää, ja terveyskeskuksen henkilöstömäärä on noussut 320:een, mikä on kaukana yhdestä palveluntarjoajasta ja 12 muusta henkilöstöstä, kun terveyskeskus avattiin vuonna 1992.

Kun COVID iski alkuvuonna 2020, terveyskeskus otti käyttöön sähköisen potilasrekisteröinnin sekä apteekista nouto- ja toimituspalvelut paikan päällä sosiaalisen etäisyyden huomioon ottamiseksi ja rakennuksen sisäisen liikenteen vähentämiseksi. Nämä palvelut jatkuvat. COVID-testaukseen ostettua mobiiliklinikkayksikköä käytetään nyt mobiilissa COVID-rokotusklinikassa.

“Se on mennyt hyvin”, Kaptain-Dahlen sanoi. “Se on mahdollisuus todella olla yhteydessä ihmisiin.”

Lisää laajennusta on luvassa.

“Johtokuntamme katsoo nyt tulevaisuuteen”, Kaptain-Dahlen sanoi.

Hallitus toivoo lisäävänsä Etelä-Sioux Cityn palveluita vastaamaan Sioux Cityn keskustan tarjontaa. South Sioux Cityn tontilla on tilaa kasvaa, ja rakennuksen laajennus saattaa olla tulevaisuuden suunnitelmissa.

Laajentuminen on myös todennäköistä Sioux Cityn kampuksella joko toiseen keskustaan ​​tai nykyiseen paikkaan. Pysäköinti on jo nyt nykyisellä paikalla, ja se huomioidaan mahdollisissa laajennuspäätöksissä.

“Katsomme todella, kuinka laajennamme läsnäoloamme keskustan alueella”, Kaptain-Dahlen sanoi. “Hallitus on tutkinut näitä vaihtoehtoja ja aikoo tutkia niitä erittäin vakavasti. Arvostamme sijaintiamme ja uskomme sen toimivan hyvin potilaidemme kannalta.”

Kaikki laajennukset tehdään pitäen mielessä terveyskeskuksen tehtävänä palvella kaikkia yhteisön jäseniä riippumatta heidän alkuperämaasta, rodusta tai etnisestä taustasta.

“Mielestäni annamme täällä suurta huolta ja meillä on loistavat palveluntarjoajat ja upea henkilökunta”, Kaptain-Dahlen sanoi.

.

Leave a Comment