EDISTYMINEN: USD uuden terveystieteiden korkeakoulun rakennuksen avaamiseen | Collegen julkaisut

Etelä-Dakotan yliopisto

VERMILLION, SD – Tänä syksynä Etelä-Dakotan yliopisto toivottaa opiskelijat tervetulleiksi uuteen terveystieteiden korkeakoulun rakennukseen.

Kolmikerroksiseen rakenteeseen tulee monia terveystieteiden korkeakoulun ohjelmia, mukaan lukien hammashygienia, hoitotyö, lääkäriassistentti, riippuvuusneuvonta ja -ehkäisy, lääketieteen laboratoriotiede, kansanterveys- ja terveystieteet sekä sosiaalityö.

45 000 neliöjalan rakennus liitetään Andrew E. Lee Memorial Medicine and Science Buildingiin. Delta Dental Oral Health Centerin lisäksi sinne tulee nykyaikaisia ​​luokkahuoneita, terveystieteen laboratorioita, simulaatiokeskuksia, opiskelutiloja ja tiedekunnan toimistoja.

Kaikkien ohjelmien yhdistäminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sellaisissa todellisissa käytännön tilanteissa, joita he kohtaavat joka päivä sairaaloissa ja klinikoilla Etelä-Dakotassa.Abu Samra


“Uusi rakennus stimuloi yhteistyötä ja innovaatioita opiskelijoidemme, tiedekuntamme ja henkilökunnan kesken”, sanoi Haifa Abou Samra, terveystieteiden korkeakoulun dekaani. “Monien terveystieteiden ohjelmien yhdistäminen saman katon alle innovatiivisten teknologioiden avulla luo transformoivan ja dynaamisen oppimisympäristön jonka avulla tiedekuntamme voi valmistaa opiskelijoita terveydenhuollon esiin nouseviin ja yhä monimutkaisempiin tarpeisiin.”

Ihmiset lukevat myös…

Viimeisen vuosikymmenen aikana 4 400 ihmistä on suorittanut tutkinnon USD School of Health Sciencesista, ja 63 prosenttia heistä asuu ja/tai työskentelee Etelä-Dakotassa. Yhdeksän terveyskasvatukseen keskittyvää osastoa, 22 ohjelmaa, kaksi hammashygieniaklinikkaa ja kaksi merkittävää julkista palvelukeskusta, School of Health Sciences on Etelä-Dakotan suurin ja kattavin terveydenhuollon opetuksen ja kliinisen valmistelun lähde. Monet USD:n terveydenhuolto-ohjelmista ovat ainutlaatuisia Etelä-Dakotassa, ja niitä tarjotaan vain USD:llä.Sheila Gestring

Gestring


Edellyttäen


“Tarjoamalla seuraavan sukupolven terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden oppia ja kasvaa ammattilaisina varmistamme, että Etelä-Dakotan tuleville sukupolville ja heidän perheilleen on mahdollisuus elää onnellista, terveellistä ja tuottavaa elämää”, Yhdysvaltain dollarin presidentti Sheila K. Gestring sanoi. .

USD murtautui projektissa huhtikuussa, kun yliopisto ilmoitti miljoonan dollarin lahjasta Delta Dental of South Dakota -säätiöltä.

Etelä-Dakotan hammashoitoetujen tarjoajan säätiön lahja tukee USD:n hammashygieniaohjelmaa. Lahjan kunniaksi USD:n uusi yhteisön hammashygieniaklinikka nimetään Delta Dental Oral Health Centeriksi.

“Olemme ylpeitä saadessamme lahjan Delta Dental of South Dakota -säätiöltä ja iloisia voidessamme juhlia heidän anteliaisuuttaan sekä uuden School of Health Sciences -rakennuksen uraauurtamista”, Gestring sanoi. “Osavaltion ainoana kattavana terveystieteiden kouluna valmistamme opiskelijoitamme täyttämään kriittiset tarpeet niin monilla Etelä-Dakotan terveydelle ja hyvinvoinnille elintärkeillä alueilla.”

“Suunterveydellä on merkittävä rooli yleisessä terveydessä”, sanoi Scott Jones, Etelä-Dakotan Delta Dentalin presidentti ja toimitusjohtaja. “Hampaiden hygieniaohjelman laajentaminen USD:llä auttaa varmistamaan suun terveydenhuollon saatavuuden Etelä-Dakotan tulevaisuutta varten. Uusi laitos tarjoaa myös ainutlaatuisia suun terveyden oppimismahdollisuuksia kaikkien terveystieteiden ohjelmien joukossa.

.

Leave a Comment