Epämiellyttävän tunnoton: Reddick käsittelee jalka-ongelmia Phoenixissa | Urheilu-UUTISET

Kirjailija DAVID BRANDT, AP Sports Writer

AVONDALE, Ariz. (AP) – Tyler Reddick nauttii asemastaan ​​NASCARin nopeimpien kuljettajien joukossa kauden kolmen ensimmäisen kilpailun aikana ja sopeutuu nopeasti urheilun seuraavan sukupolven autoon, joka on tarjonnut vankkaa kilpailua ja uuden vaikeusasteen monille kuljettajille.

Ainoa ongelma on, että Reddick ei näytä viihtyvän Chevrolet-istuimessaan, mikä johtaa hänen jalkojensa puutumiseen.

Se on tietysti melko suuri ongelma kuljettajalle 3200 punnan painoisessa teräspalassa, joka voi liikkua yli 150 mph.

“Tiedätkö, luulen vain, että olin todella hyvässä paikassa tuossa vanhassa autossa niin pitkän aikaa, enkä ymmärtänyt, kuinka helppoa tai huonoa saattoi jäädä sen huomaamatta, asioiden mukavuuspuolena”, Reddick sanoi.

Poliittiset sarjakuvat

Jos Reddick löytää tavan korjata jalkaongelmansa, hän saattaa löytää paikan voittokaistalta ensimmäistä kertaa NASCAR-uransa aikana. 26-vuotias, joka on kolmatta kauttaan Richard Childress Racingissa, on johtanut eniten kierroksia (90) kuljettajista tähän mennessä tällä kaudella.

Toistaiseksi edellä ajetut kierrokset eivät ole johtaneet loistaviin sijoituksiin vuonna 2022. Hän oli 35. Daytonassa ja 24. Fontanassa sen jälkeen, kun hänet tuomittiin renkaan rikkoutumisesta ennen seitsemännen sijaa Las Vegasissa viime viikolla. Nyt kilpailu on siirtynyt aavikon yli Phoenixin tri-ovaaliin, joka isännöi NASCAR-mestaruuden jälleen marraskuussa.

Reddick sanoi, että hänen jalkaongelmiensa diagnosointi on ollut vaikeaa, koska on vaikea luoda uudelleen kilpa-olosuhteita autotallissa.

Hän ei ole ainoa, jolla on ollut tunnottomuusongelmia uudessa autossa: Alex Bowman puhui samoista ongelmista Daytonassa. Team Pensken Austin Cindric – joka voitti Daytonassa – sanoi, että hänen “oikea takapuoli oli tulessa” muutaman kierroksen jälkeen Las Vegasissa viime viikolla.

“On melko haastavaa ymmärtää paikallaan istuminen, tiedät ilman kuormaa, ei kolhuja, ei kuumuutta, mikä tahansa se voi olla, todella tuntea, tuleeko ongelma olemaan”, Reddick sanoi. “On vaikea ymmärtää, mikä on oikein ja mikä ei.”

Kyle Larson – puolustava NASCAR-mestari, joka on voittanut jo kerran tällä kaudella Fontanassa – sanoi viime viikolla odottavansa Reddickiltä “upea kausi” sen jälkeen, kun kuljettaja johti laumaa välikauden testeissä. Se voi kuitenkin alkaa sunnuntaina Phoenixissa. kaikki ihmettelevät, kuinka uudet autot mukautuvat Arizonaan.

“On vaikea sanoa”, Reddick sanoi. “Nämä autot, se on ollut hauskaa.”

Seuraavan sukupolven autoista puhuttaessa Bowman on utelias, kuinka ne aikovat reagoida uudelleenkäynnistyksiin Phoenixin varoitusten jälkeen.

Uudelleenkäynnistykset ovat jokseenkin mutkattomia useimmilla radoilla, sillä kymmenet autot kilpailevat paikasta, mutta Phoenix Racewayn tri-ovaali tarjoaa uuden haasteen, koska kuljettajilla on paljon tilaa liikkua asematasolla, jos he voivat hallita autoaan.

“Aloittaako tästä uudelleen? He ovat tavallaan tunnetusti hulluja koiran jalan aiheuttajia ja pystyvät korjaamaan sen”, Bowman sanoi. “En ole varma, onko kukaan vielä mennyt sinne Next Gen -auton kanssa, johtuen siitä, kuinka jäykkä auto on ja kuinka asiat tapahtuvat, kun auto osuu maahan.”

Bowman, viime viikon voittaja Las Vegasissa, sanoi olevansa kiinnostunut näkemään, onko esiliina hyvä kilpa-ajoon. Mutta hän ei aio olla marsu.

“Anna jonkun muun selvittää se ensin, luulen”, Bowman sanoi virnisti.

Ryan Blaney on paalulla, kun taas Denny Hamlin aloittaa rivin 1 ulkopuolelta sunnuntaina.

Kaksi kolmesta tämän kauden voittajista – Alex Bowman ja Austin Cindric – aloittavat myös kymmenen parhaan joukossa. Larson päsi seitsemänneksi, mutta aloittaa sunnuntaina kentän takaosasta, koska hänen ohjauspyöräänsä oli tehty hyväksymättä.

Martin Truex Jr. voitti viime vuoden kevään kilpailun Phoenixissa ja lähtee 20. sijalla. Se on Blaneyn uran kolmas napa Phoenixissa.

Kevin Harvick on palannut Phoenixiin, jossa hänellä on ollut paljon menestystä.

Mutta 46-vuotias ei ole voittanut radalla vuoden 2018 jälkeen, ja Next Gen -auto tarjoaa veteraanikuljettajalle toisen ryppyn navigointiin. Harvick sanoi, että uusi auto saattaa olla erilainen, mutta kolmen kilpailun jälkeen se ei ole enää tekosyy.

“Tämä on vain “Auto”, Harvick sanoi. “Se ei ole enää “seuraava”. Olemme täällä kilpailemassa autolla.”

Harvickin yhdeksän voittoa Phoenixissa ovat selvästi eniten sunnuntain kentällä. Kyle Busch on voittanut kolme kertaa, kun taas Joey Logano ja Denny Hamlin ovat molemmat voittaneet kahdesti.

Larson on FanDuelin mukaan 4-1 suosikki voittaa Phoenixissa. Truex on seuraavana 7-1 kertoimella… Suuri osa muusta Yhdysvalloista saattaa olla närkästynyt sunnuntaina, koska he menettävät tunnin unta kesäajan kellonvaihdon vuoksi. Näin ei tapahdu Arizonassa, joka ei tunnista kesäaikaa. … Bowman on kotoisin Tucsonista, Arizonasta.

Lisää AP-autokilpailuja: https://apnews.com/hub/auto-racing ja https://twitter.com/AP_Sports

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment