Epämiellyttävän tunnoton: Reddick käsittelee jalkaongelmia Phoenixissa

AVONDALE, Ariz. (AP) – Tyler Reddick nauttii asemastaan ​​NASCARin nopeimpien kuljettajien joukossa kauden kolmen ensimmäisen kilpailun aikana, mukautuen nopeasti urheilun Next Gen -autoon, joka on tarjonnut vankkaa kilpailua ja uuden vaikeusasteen monille kuljettajille.

Ainoa ongelma on, että Reddick ei näytä viihtyvän Chevrolet-istuimessaan, mikä johtaa hänen jalkojensa puutumiseen.

Se – tietysti – on melkoisen suuri ongelma kuljettajalle 3300 punnan painoisessa teräspalassa, joka voi liikkua yli 150 mailia tunnissa.

“Tiedätkö, luulen vain, että olin todella hyvässä paikassa tuossa vanhassa autossa niin pitkän aikaa, enkä ymmärtänyt, kuinka helppoa tai huonoa saattoi jäädä sen huomaamatta, asioiden mukavuuspuolena”, Reddick sanoi.

Jos Reddick löytää tavan korjata jalkaongelmansa, hän saattaa löytää paikan voittokaistalta ensimmäistä kertaa NASCAR-uransa aikana. 26-vuotias, joka on kolmatta kauttaan Richard Childress Racingissa, on johtanut eniten kierroksia (90) kuljettajista tähän mennessä tällä kaudella.

Toistaiseksi edellä ajetut kierrokset eivät ole johtaneet loistaviin sijoituksiin vuonna 2022. Hän oli 35. Daytonassa ja 24. Fontanassa sen jälkeen, kun hänet tuomittiin renkaan rikkoutumisesta ennen seitsemännen sijaa Las Vegasissa viime viikolla. Nyt kilpailu on siirtynyt aavikon yli Phoenixin tri-ovaaliin, joka isännöi jälleen NASCAR-mestaruuden marraskuussa.

Reddick sanoi, että hänen jalkaongelmiaan on ollut vaikea diagnosoida, koska on vaikea luoda uudelleen kilpa-olosuhteita autotallissa.

Hän ei ole ainoa, jolla on ollut tunnottomuusongelmia uudessa autossa: Alex Bowman puhui samoista ongelmista Daytonassa. Team Pensken Austin Cindric – joka voitti Daytonassa – sanoi, että hänen “oikea takapuoli oli tulessa” muutaman kierroksen jälkeen Las Vegasissa viime viikolla.

“On melko haastavaa ymmärtää istuminen paikallaan ilman kuormaa, ilman kolhuja, ei lämpöä, mikä tahansa se voi olla, jos todella tuntuu, jos siellä on ongelma”, Reddick sanoi. “On vaikea ymmärtää, mikä on oikein ja mikä ei.”

Kyle Larson – puolustava NASCAR-mestari, joka on voittanut jo kerran tällä kaudella Fontanassa – sanoi viime viikolla odottavansa Reddickiltä “upea kausi” sen jälkeen, kun kuljettaja johti laumaa sesongin testien aikana. Se voi kuitenkin alkaa sunnuntaina Phoenixissa. kaikki ihmettelevät, kuinka uudet autot mukautuvat Arizonaan.

“On vaikea sanoa”, Reddick sanoi. “Nämä autot, se on ollut hauskaa.”

KÄYNNISTÄ DRAMA UUDELLEEN

Seuraavan sukupolven autoista puhuttaessa Bowman on utelias, kuinka ne aikovat reagoida uudelleenkäynnistyksiin Phoenixin varoitusten jälkeen.

Uudelleenkäynnistykset ovat jokseenkin hulluja useimmilla radoilla, sillä kymmenet autot ratkaisevat paikan, mutta Phoenix Racewayn tri-ovaali tarjoaa uuden haasteen, koska kuljettajilla on paljon tilaa liikkua asematasolla, jos he voivat hallita autoaan.

“Aloittaako tästä uudelleen? He ovat tavallaan tunnetusti hulluja koiran jalan aiheuttajia ja pystyvät korjaamaan sen”, Bowman sanoi. “En ole varma, onko kukaan vielä mennyt sinne Next Gen -auton kanssa, johtuen siitä, kuinka jäykkä auto on ja kuinka asiat tapahtuvat, kun auto osuu maahan.”

Bowman, viime viikon voittaja Las Vegasissa, sanoi olevansa kiinnostunut näkemään, onko esiliina hyvä kilpa-ajoon. Mutta hän ei aio olla marsu.

“Anna jonkun muun selvittää se ensin, luulen”, Bowman sanoi virnisti.

NINE TIMERS CLUB

Kevin Harvick on palannut Phoenixiin, jossa hänellä on ollut paljon menestystä yhdeksällä voitolla.

Mutta 46-vuotias ei ole voittanut radalla vuoden 2018 jälkeen, ja Next Gen -auto tarjoaa veteraanikuljettajalle toisen ryppyn navigointiin. Harvick sanoi, että uusi auto saattaa olla erilainen, mutta kolmen kilpailun jälkeen se ei ole enää tekosyy.

“Tämä on vain “Auto”, Harvick sanoi. “Se ei ole enää “seuraava”. Olemme täällä kilpailemassa autolla.”

Harvickin yhdeksän voittoa Phoenixissa ovat ylivoimaisesti eniten sunnuntain kentällä. Kyle Busch on voittanut kolme kertaa, kun taas Joey Logano ja Denny Hamlin ovat molemmat voittaneet kahdesti. Martin Truex Jr. voitti viime vuoden kevään kilpailun Phoenixissa.

SEKALAISIA ASIOITA

Phoenixissa FanDuelin mukaan. Truex on seuraavana 7-1 kertoimella… Suuri osa muusta Yhdysvalloista saattaa olla närkästynyt sunnuntaina, koska he menettävät tunnin unta kesäajan kellonvaihdon vuoksi. Näin ei tapahdu Arizonassa, joka ei tunnista kesäaikaa. … Bowman on kotoisin Tucsonista, Arizonasta.

___

Lisää AP-autokilpailuja: https://apnews.com/hub/auto-racing ja https://twitter.com/AP_Sports
Leave a Comment