Fort Worth -nainen, joka laskutettiin keskenmenon aikana, on Yhdysvaltain terveydenhuolto

LAUSUNTO JA KOMMENTIT

Pääkirjoitukset ja muu Opinion-sisältö tarjoavat näkökulmia yhteisöllemme tärkeisiin asioihin ja ovat riippumattomia uutistoimittajien työstä.

Yli 50 vuoden aikana tämä lääkäri on nähnyt järjestelmän painopisteen muuttuvan potilaasta osakkeenomistajille.

Yli 50 vuoden aikana tämä lääkäri on nähnyt järjestelmän painopisteen muuttuvan potilaasta osakkeenomistajille.

Bigstock

Potilaat ovat viimeinen huomionosoitus

Maanantain etusivun tarina “Nainen laskutettiin keskenmenon aikana paikallisessa sairaalassa”, jossa naiselta pyydettiin maksamaan hoidosta keskenmenon aikana, on paikallaan. Aloitin lääketieteellisen koulun vuonna 1970 ja olen nähnyt 50 vuoden ajan heikkenevän empatian, välittämisen ja järkevyyden lääketieteen ja terveydenhuollon toimittamisessa. Syitä ovat osakkeenomistajien tuotto, laitekustannukset, alennetut korvaukset palveluntarjoajille, potilaiden korkeat odotukset ja päätöksenteon vakuutus.

Etulinjan sairaanhoitajien taakka ja laskutusosastojen paineet lääkäreille, sairaanhoitajille ja hallintohenkilöstölle pilaavat sen, mitä tarvitsemme eniten: terveydenhuollon tarjoamisesta huolehtimisen. Mitä on tapahtunut potilaalle, joka on kaiken tämän keskellä?

– Lee S. Anderson, linnoituksen arvoinen

Kappelit tarjoavat tarvittavaa hoitoa

Maanantain tarina naisesta, joka sai keskenmenon paikallisessa sairaalassa, kosketti minua todella. Kun olin osa sielunhoitoosastoa Harris Methodist Hospitalissa, meillä oli lähes tusina pappia henkilöstössä – vapaaehtoisia lukuun ottamatta, enimmäkseen pappeja. Eräs pappi keskitti päivittäisen työnsä ensiapuun ja työskenteli lääketieteellisen tiimin kanssa ihmisten tukemiseksi ja hoitamiseksi.

Valitettavasti liian monet sairaaloiden johtokunnat ja johtajat pitävät sielunhoitoa pehmeänä kohteena, joka on helppo eliminoida, mikä parantaa heidän tulostaan.

Mielenterveysosastolla on täydet aikataulut, mikä jättää tukea ja myötätuntoa saarnaajien, pappien ja pastorien vapaaehtoiselle ryhmälle. Artikkelisi ei koskenut sairaaloiden arvokasta omaisuutta.

-James Cooke Willow Park

Tämä porukka ei ole oikea

Kuulen jatkuvasti, kuinka monet samat ihmiset, jotka kritisoivat edellistä hallintoa amerikkalaisten sotilaiden tappamisesta vastuussa olevan iranilaisen kenraalin tappamisesta, vaativat Yhdysvaltoja puuttumaan Ukrainaan. Kaikki on hyvin, kunnes ensimmäinen video amerikkalaisen lentokoneen alasampumisesta saapuu YouTubeen.

Haluatko saman joukon, joka suunnitteli Afganistanin vetäytymisen, suunnittelevan Ukrainaa? Sen lisäksi, että gen. Mark Milley, yhteisen esikuntapäälliköiden puheenjohtaja, ja puolustusministeri Lloyd Austin ovat epäpäteviä, heillä on luultavasti enemmän monimuotoisuutta harjoitettavaa koulutusta.

Muista, että meidän täytyi vain pitää sitoumus olla ottamatta Ukrainaa Natoon. Unohdamme, että meillä oli melkein ydinsota, kun Venäjä yritti laittaa ohjuksia 90 mailin päähän rannikostamme.

– Chuck Fiedler Haslet

Ukraina asettaa meidät kaikki suureen koetukseen

Geopoliittinen painajainen on irrationaalinen valtionpää. Venäjän armeijan komentajat odottivat helposti tuhoavansa Ukrainan armeijan, mutta he olivat väärässä.

Ukrainalaisten rohkeus ja rohkeus on inspiroivaa. Ihmiskunta seuraa viattomien ei-taistelijoiden teurastusta. Vapaa maailma ja NATO kohtaavat totuuden hetken.

Tämä aggressiivinen hyökkäys ja viattomien ihmisten teurastus on katkaistava.

– John P. King, linnoituksen arvoinen

Yhdysvaltain on käytettävä armeijaansa

Presidentti Joe Biden ja Yhdysvallat eivät tee tarpeeksi tukeakseen Ukrainaa sen vastustaessa Venäjän provosoimatonta ja perusteetonta hyökkäystä, joka tuo käsittämättömän kuoleman, tuhon ja kurjuuden Ukrainan kansalle.

Yhdessä elämämme suurimmista humanitaarisista hätätilanteista Yhdysvaltojen, maailmanlaajuisen supervallan, jolla on vertaansa vailla olevat sotilaalliset resurssit, on tehtävä paljon enemmän auttaakseen Ukrainaa, mukaan lukien toimitettava niin monta hävittäjää kuin se tarvitsee, riippumatta havaituista ja niihin liittyvistä riskeistä, kuten toiminta voisi tuoda mukanaan.

Ilman tätä apua Ukraina, yli 43 miljoonan asukkaan suvereeni maa, joutuu varmasti Venäjälle.

– Lee Enochs linnoituksen arvoinen

Hinnoiteltu asuntomarkkinoilta

Maaliskuun 9. päivän painoksessa kahdessa otsikossa mainitaan alle 300 000 dollarin aloituskoteja ja 360 000 dollarista alkaen lähtötason koteja. (11A) Kuinka monella nuorella pariskunnalla, joka on äskettäin lopettanut lukion tai jopa yliopiston ja jotka ovat juuri aloittaneet uransa ja joilla on toiveita perheen perustamisesta, on varaa sellaisiin asuntojen hintoihin? Tai edes keski-ikäisiä ammattilaisia?

Ei ihme, että Tarrantin piirikuntaan ja muualle maahan rakennetaan niin monia megakokoisia kerrostalokokonaisuuksia. Huippurikkaat omistavat asuntoja ja asuvat isoissa taloissa. Kaikki muut päätyvät asumaan kerrostaloihinsa.

Hallituksen tulisi keskittyä talouspolitiikkaan pelastaakseen keskiluokan, jotta Amerikka ei muutu oligarkiaksi.

– Pat Wertheim Arlington

.

Leave a Comment