Habitat for Humanity avaa Struthers-kahvilan | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Struthers — Habitat for Humanity of Mahoning Valley kunnostaa vanhaa toimistotilaansa Struthersissa tehdäkseen tilaa Three Trees Cafelle, uudelle hankkeelle, joka tehostaa organisaation ohjelmia.

Organisaatio sai alkunsa vuonna 1989. Vuonna 2007 organisaatio avasi The ReStoren Struthersissa ja toisen vuonna 2013 Columbianassa, jotka molemmat kuljettavat uusia ja vähän käytettyjä huonekaluja, kalusteita ja rakennusmateriaaleja.

Vuonna 2017 siitä tuli Habitat for Humanity of Mahoning Valley, ja sitä laajennettiin Trumbullin ja Columbianan piirikuntiin.

Kasvu jatkuu, kun alueelle on lisätty kahvila, joka tekee monia asioita alueella.

“Rakennan kahvilaa vanhaan ReStoreen yhdistettyyn toimistotilaan”, sanoi projektia valvova Jack Sebest. ”Aiomme myydä käytettyjä kirjoja, herkullista kahvia ja teetä ja lopulta rakentaa ruokalistan. Aloitamme yksinkertaisilla leivonnaisilla ja kokeilemme ruokalistaa ajan kuluessa. Vaikka haluamme tarjota mahtavan juoman ja maukkaan välipalan, kahvilan tehtävänä on tukea Habitat for Humanity -tehtävää.”

Sebest sanoi, että idea oli hänen ja se on ollut työn alla jo jonkin aikaa. Sebest on kotoisin Youngstownin alueelta ja asui Columbuksessa kaksi vuotta seminaarissa valmistuttuaan lukiosta. Hän opiskeli filosofiaa Columbuksessa ja suoritti koulutuksensa kotona keskittymällä viestintään ja voittoa tavoittelemattomaan johtajuuteen Youngstown State Universityssä. YSU:ssa Sebest harjoitteli paikallisessa Habitatissa. Ennen valmistumistaan ​​hän piti esitelmän siitä, kuinka hän haluaisi työskennellä voittoa tavoittelemattoman organisaation kanssa, joka teki ruokaa yhteisön hyväksi.

Kysymykseen, kuinka hän keksi nimen Three Trees Cafe, Sebest vastasi: “Three Trees edustaa sekä kristillistä että yhteisöllistä puoltamme. Uskomme, että Jeesus kuoli ristillä, asuttuaan keskellämme, kahden raskaan syntisen rinnalla. Hän työskenteli aina kenen tahansa ja kaikkien kanssa näyttääkseen tietä. Nuo kolme ristiä olivat enemmän kuin todennäköisiä joissakin vaatimattomissa puissa pikemminkin kuin joissain täydellisesti valmistettuissa risteissä, joita ajattelemme nykyään.

”Joten tällä ajattelutavalla ja työskennellessäni yhteisön kanssa rakentaaksemme kaikkia, keksin Three Treesin. Se näyttää valoa puulle, jota käytämme talojen rakentamiseen, se osoittaa, että toimimme kristillisyydessä ja että pyrimme rakentamaan yhteisöämme Mahoningin, Trumbullin ja Columbianan piirikunnassa.”

RUOKAN RAKKAUS

Sebestin kiinnostus ruokaa kohtaan oli jotain, jonka hän oli kehittänyt varhaisessa elämässä.

“Muistan niin nuorena, että olin pakkomielle ruoanlaittoon”, hän sanoi. ”Vanhempani antoivat minun olla luova keittiössä jo pienestä pitäen ja silti antoivat minun tehdä heille erilaisia ​​asioita, vaikka tein 7-vuotiaana kamalaa ruokaa. Perheeni on aina keskittynyt talon keittiöön, sillä siellä me kaikki teemme ruokaa, syömme ja puhumme yhdessä.

Nuorena miehenä Sebest työskenteli voittoa tavoittelemattomassa kahvilassa lyhyen aikaa ja oppi tiensä kaupallisessa keittiössä.

“Rakastan oppimista verkossa ja pakotan itseni kokeilemaan mahdollisimman monia asioita, kun kehitän ja työskentelen eri reseptien kanssa”, hän sanoi. ”Olen vähän työskennellyt catering-yrityksessä, sekä tehnyt ruokaa kotona tai tyttöystäväni luona. Joten minulla oli aina intohimo ruokaan, mutta kehityin sitä paljon enemmän, kun menin kouluun Columbuksessa. En pitänyt ruoasta, jota he tarjosivat kahvilan buffet-linjassa, joten aloin valmistaa aterioita joka hetki, kun minulla oli aikaa.”

Hän sanoi, että Habitat for Humanity of Mahoning Valley antoi hänelle täydellisen tehtävän kehittää kahvila organisaatiolle.

Tänään, kaksi vuotta myöhemmin, projekti on käynnissä. Habitat-toimistot siirrettiin ReStore-rakennuksesta osoitteessa 480 Youngstown-Poland Road Struthersissa muutaman korttelin päähän osoitteeseen 1919 East Midlothian Blvd. Uuden sijainnin nimi on “The Hub”.

“Olemme tehneet lujasti töitä uudistaaksemme entisen kirkon uusiksi toimistotiloiksimme ja käyttäneet sitä myös paljon rakennustarvikkeiden säilytykseen”, hän sanoi. “Meillä on paljon suuria suunnitelmia Hubille. Opetamme tunteja, olipa kyse sitten taloudesta, kodin korjaustöistä ruoanlaittoon. Haluamme myös tehdä työkalukirjaston ja käynnistämme korjausohjelman.”

HYVÄT TYÖT

Mitä tulee Three Trees Cafeen, hän toivoo tuovansa ihmiset Habitatin maailmaan. Hän haluaa sen laajentavan hyvän Habitatin ulottuvuutta.

“Se on saada ihmisiä ReStoreen yhtä paljon kuin uusien vapaaehtoisten saaminen työmaille”, hän sanoi.

Sebest kertoi nähneensä kahvilan toisessa osavaltiossa ja käyneensä siellä.

“Tutkittuani jonkin verran voittoa tavoittelemattomia kahviloita, sain selville, että sellainen oli olemassa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa”, hän sanoi. ”Kävin jopa vierailemassa ja juttelin siellä olevien työntekijöiden kanssa. Se oli erittäin hyödyllinen kokemus.”

Ensimmäinen paikka on Struthersissa, mutta jos se lähtee nousuun ja palvelee tarkoitustaan, tämä voi varmasti olla harkittava asia useissa paikoissa. Habitat for Humanity of Mahoning Valleyssä on myös ReStore Salemissa osoitteessa 1965 N. Ellsworth Ave.

Sebest mainitsi myös yhteistyön paikallisten tuottajien ja paahtimoiden kanssa alueella ja lopulta puutarhaohjelman. Hän sanoi, että kahvilan takaosaan valmistellaan tänä vuonna puutarhatonttia ja se on käyttövalmis ensi vuonna.

Sebest puhui äskettäin Canfield Rotary Clubin kokouksessa paljastaakseen uuden kahvilan. Häneen liittyi Habitatin kehitysjohtaja Becca Simon. Hän kertoi, että organisaation perustamisesta lähtien se on rakentanut yli 140 taloa ja työllistää yli 20 henkilöä.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment