Habitat For Humanity sanoo “Tervetuloa kotiin” Bayville Nativelle

Nicolen perhe poseeraa uuden kotinsa portailla. (Kuva: Northern Ocean Habitat for Humanity)

BERKELEY – Sanotaan, että et voi mennä kotiin enää. Mutta ehkä he ovat väärässä.

Northern Ocean Habitat For Humanity toivotti perheen ensimmäiseen upouuteen kotiinsa. He tutkivat kaikkea ja ottivat jokaisen sentin levein silmin ja levein hymyin, erityisesti lapset, CJ ja Scarlett.

Heidän äitinsä Nicole oli ollut sisällä useita kertoja taloa rakennettaessa. Omistajat panostavat “hikipääomaan” – naulaamalla tai maalaamalla osana prosessia. Habitat tekee kumppaneita perheiden kanssa, jotka etsivät “käsiä ylös, ei käsityötä” ensimmäisen kotinsa omistamiseen.

Nicolella on kunnia olla 20th Northern Ocean Habitat For Humanityn rakentama koti. Kuusi näistä kodeista on Berkeleyssä. Se sijaitsee Grand Central Parkwaylla. Maa oli osa Habitatille annettua tilaa.

Nicole on kotoisin Bayvillestä, ja hänen lapsensa käyvät H & M Potter Elementary Schoolissa, samassa koulussa, jota hän kävi lapsena. “On mukavaa nähdä entiset asukkaat palaamassa Bayvilleen”, sanoi pormestari Carmen Amato.

Scarlett tarkistaa huoneensa. (Kuva: Northern Ocean Habitat for Humanity)

”Numero 20 vei pitkän matkan päästäkseen tänne kaikkien haasteiden ja COVIDin kanssa. Kun se lähti rullaamaan, se muodostui niin nopeasti, sanoi Northern Ocean Habitat -rakennusjohtaja Bob Conway. ”En voi kiittää tarpeeksi kaikkia mukana olleita. Saimme enemmän apua ja enemmän lahjoituksia urakoitsijoilta ja yrityksiltä kuin olen nähnyt missään aiemmin.

“Tämä omistautuminen on minulle niin erityinen, koska se on ensimmäinen uusi kotirakennus ja omistautuminen Northern Ocean Habitatin toiminnanjohtajana”, sanoi Kristine Novakowski. ”Kuvittelen, miltä Linda ja Millard Fuller tunsivat tänään, kun he saivat ensimmäisen kotinsa valmiiksi ja luovuttivat avaimet Bolle ja Emma Johnsonille vuonna 1969. Tämä onni tulee muustakin kuin kodin rakentamisesta; se on yhteisön rakentamista ja olemista osa jotain suurta.

Vuokrat ja muut kulut ovat korkeat Ocean Countyssa, kuten muuallakin osavaltiossa. Peruselämiskulut estävät ihmisiä jättämästä tarpeeksi rahaa pois asunnon käsirahaa varten.

Vaikka uusi koti on välitön apu perheelle, se palvelee myös pitkän tähtäimen tavoitetta. Turvallisessa kodissa kasvatetut lapset menestyvät todennäköisemmin. Heillä on todennäköisemmin perusta olla paremmassa paikassa, kun he perustavat oman perheen ja niin edelleen. Tästä syystä apu on todella sukupolvikohtaista. Yhtä perhettä autetaan nyt, mutta vaikutukset tulevat kokemaan heidän lapsenlapsensa.

Nicole tutkii valmistunutta kotiaan. (Kuva: Northern Ocean Habitat for Humanity)

Seuraava koti, jossa Habitat työskentelee, rakennetaan ensi vuonna Manchesteriin.

Lisätietoja ja ideoita auttamiseen on osoitteessa NOHFH.com. Ostokset ReStoressa, joka sijaitsee osoitteessa 1214 Route 37 East Toms Riverissä, auttavat keräämään varoja tuleviin rakennuksiin.

Leave a Comment