Ihmisyys ennen kaikkea! Poika, joka kärsii Downin oireyhtymästä, palasi perheen kanssa Techien ponnistelujen ansiosta

Bengalurussa Aakash-niminen poika, joka kärsii Downin oireyhtymästä, yhdistettiin perheensä kanssa Shaan Shanmugam RK -nimisen teknikon ystävällisten ponnistelujen kautta. Shaan huomasi koulupukuihin pukeutuneen Aakashin pikkutunneilla hänen palatessa töistään taksilla.

Noin kello 1.30 poika istui yksin vastapäätä vanhaa Talaghattapuran poliisiasemaa Kanakapura Roadilla. Tekniikka, joka asui Judicial Layoutissa ja työskentelee teknologiapäällikkönä, näki pojan ja piti epätavallisena, että hän ei hakenut apua näin oudolla hetkellä.

Shaan seurasi vaistoaan viitaten siihen, että poika tarvitsi apua, ja lähestyi häntä. Hän tajusi, että pojalla oli Downin syndrooma ja hän näytti 13- tai 14-vuotiaalta, ja yritti puhua hänelle, mutta poika ei pystynyt vastaamaan. Tämän jälkeen Shaan vakuutti Aakashin ajamaan hänen kanssaan ohjaamossa toivoen löytävänsä kotinsa.

Yhteisön pyrkimykset yhdistää poika

Shaan sanoi: “Kysyin häneltä, tiesikö hän, missä hänen kotinsa on, ja hän vastasi “suoraan”. Yli tunnin ajon jälkeen lähestyin Konanakunten poliisiaseman poliiseja. Siellä hän lopulta sanoi, että hänen nimensä on Aakash. “, lainasi The Times of India.

Saatuaan poliiseilta vakuutuksen Shaan jätti Aakashin poliisiasemalle ja jakoi Aakashista viestin, jota jaettiin laajalti, pyytäen yhteisöä yhdistämään pojan perheensä kanssa.

Shaan sanoi, että poliisit tunnistivat pojan koulupuvun erityiskouluksi Dairy Circlen lähellä ja soittivat heille. Myöhemmin koulu otti yhteyttä pojan äitiin nimeltä Bharathi, yksinhuoltaja, joka hoitaa päivittäisen toimeentulonsa pitämällä teekojua Madiwalassa. Hän oli etsinyt poikaansa koko päivän.

Bharathi sanoi, että hänellä oli tapana pudottaa Aakashin lähellä St John’s Hospitalia, josta hänen kouluautonsa hakee hänet noin klo 8.30. Myös 8. maaliskuuta hän pudotti poikansa pysäkille 10 minuuttia ennen pakettiauton saapumista.

Hän sai kuitenkin puhelun koulusta ja ilmoitti, ettei Aakash ollut saapunut. Hän epäili, että hän olisi mennyt jollain toisella bussilla KR Marketiin ja Majesticiin, ja alkoi etsiä häntä sieltä veljensä kanssa.

Perhe etsii kaksi päivää

Bharathi soitti sukulaisilleen Tiruvannamalaista Tamil Nadusta auttamaan poikansa löytämisessä. Mutta onneksi 9. maaliskuuta hän sai puhelun Aakashin koulusta, mikä helpotti häntä siitä, että hänen poikansa oli poliiseissa.

Hänen miehensä hylkäsi hänet Aakashin syntymän jälkeen hänen tilansa vuoksi, mikä teki Aakashista hänen ainoan syynsä elää. Hän oli kiitollinen siitä, että hänen poikansa löysi oikea henkilö, jonka ponnistelut yhdistivät heidät.

Emotionaalinen Bharathi sanoi: “Jos emme olisi löytäneet Aakashia, olin suunnitellut lopettavani elämäni sukulaisteni palattua takaisin”. Bharathi ja hänen veljensä etsivät Aakashia lähes kaksi päivää ilman ruokaa tai unta ja lopulta tapasivat Talaghattapuran poliisiasemalla.

Shaan sanoi, että hänen rakkautensa omaa lastaan ​​veti hänet Aakashiin. Hän sanoi: “Jos en olisi ottanut sitä U-käännöstä, en olisi nukkunut rauhassa ajatellen poikaa.”

Lue myös: Liikalihavuus voi johtaa jopa 53 sairauteen; Miten se kehittyy epidemiaksi?

.

Leave a Comment