IU Health, edessään voittokysymyksiä, antaa Med Schoolille 416 miljoonaa dollaria | Indianan uutiset

INDIANAPOLIS (AP) – Indiana University Health lahjoitti hiljaa 416 miljoonaa dollaria Indianan yliopiston lääketieteelliselle korkeakoululle. Tämä tapahtuu, kun osavaltion suurin sairaalajärjestelmä kohtaa paineita laskea hintojaan ja voittojaan.

Kumpikaan instituutio, joka on erillinen organisaatio, ei ilmoittanut lahjoitusta, mutta se mainittiin “avustuksena liittyvälle yhteisölle”, joka tehtiin 30. joulukuuta IU Healthin tässä kuussa julkaistussa tilinpäätöksessä, Indianapolis Business Journal raportoi.

IU Health -kriitikko sanoi, että lahjoituksen tarkoituksena oli vähentää sairaalajärjestelmän vuoden 2021 voittoja alle miljardiin dollariin, noin 860 miljoonaan dollariin, koska se joutuu osavaltion lainsäätäjien ja muiden valvonnan piiriin.

“Näyttää siltä, ​​että se oli yritys vähentää heidän kannattavuuttaan, joten se ei näyttänyt olevan niin korkea”, sanoi Al Hubbard, entinen osavaltion republikaanipuolueen puheenjohtaja, joka johtaa Hoosiers for Affordable Healthcare -ryhmää.

IU Health, voittoa tavoittelematon järjestö, joka operoi 16 sairaalaa ympäri osavaltiota, sanoi tyypillisesti tukevansa IU:n lääketieteellistä korkeakoulua osana jatkuvaa operatiivista työtä. Suuren panoksen ansiosta IU Health voi tukea lääketieteellistä koulua “merkittävämmällä tavalla”, se sanoi.

Poliittiset sarjakuvat

Viime vuosina IU Health, jolla on yli 7 miljardia dollaria käteistä ja sijoituksia. on lahjoittanut noin 17 miljoonaa dollaria vuodessa lääketieteen korkeakoululle. Se on myös tehnyt suurempia lahjoja lääketieteelliselle korkeakoululle, mukaan lukien 65 miljoonaa dollaria vuonna 2021 ja 61 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Tammikuussa Indianan korkeimmat lainsäädäntöjohtajat kirjoittivat kirjeitä, joissa vaadittiin osavaltion sairaaloita ja sairausvakuutusyhtiöitä alentamaan terveydenhuollon “hallinnan ulkopuolisia kustannuksia”, sanoen, että Indianan hinnat olivat selvästi kansallista keskiarvoa korkeammat.

IU Health raportoi 1,09 miljardin dollarin vuotuisen voiton vuonna 2019 ja 1,1 miljardin dollarin vuotuisesta voitosta vuonna 2020. Tämä on raportoitu “tulojen ylittäväksi kuluiksi”, koska IU Health on voittoa tavoittelematon järjestelmä. IU Health ilmoitti joulukuussa, että se jäädyttää hintansa vuoteen 2025 asti, jotta se mukautuisi kansallisiin keskimääräisiin kustannuksiin.

Indianan yliopiston tiedottaja Chuck Carney sanoi, että IU Health tarjoaa vuosittain rahoitusta lääketieteelliselle korkeakoululle, joka suunnittelee siirtävänsä luokkahuoneensa tulevina vuosina IU Healthin uuteen keskustan Indianapolisin sairaalaan. Sairaala rakennetaan nykyisen metodistisairaalan kampuksen eteläpuolelle.

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment