Kevin Durant pudottaa kauden ennätyspisteen 53 pistettä, jatkaa NBA:n tähtihuimausta Netsin voitossa. Knicks

Tähdet kaikkialla NBA:ssa ovat olleet viime viikkoina maalinteossa. LeBron James on mennyt 50:een kahdessa kolmesta viimeisestä ottelustaan; Jayson Tatum teki 54 maalia Netsissä; Kyrie Irving putosi 50 Hornetsissa; ja Nikola Jokic (46), Julius Randle (46), Giannis Antetokounmpo (43), Joel Embiid (43) ja Darius Garland (41) ovat kaikki tehneet 40 plus.

Sunnuntaina iltapäivällä Kevin Durant pääsi sekaan. Irvingin istuessa kentällä Barclays Centerissä ensimmäistä kertaa koko kauden aikana, Durant heitti 53 pistettä 19:stä 37:stä kentältä ammutusta laukauksesta ja lisäsi kuusi levypalloa ja yhdeksän syöttöä Brooklyn Netsin 110-107-voittoon New York Knicksistä.

53 pistettä oli Durantille kauden ennätys ja myös hänen uransa toiseksi paras maalintekopeli, jääden vain Oklahoma City Thunderiin vuonna 2014 keräämänsä 54 pisteen alapuolelle. Lisäksi hän liittyi LeBroniin ja Tatumiin. vain pelaajat, joilla on useita 50 pisteen pelejä tällä kaudella.

“En tuntenut Sethiä [Curry] ei pelannut ennen kuin he ilmoittivat avauskokoonpanot”, Durant sanoi. “Joten minusta tuntui, että meiltä puuttui hyvä pistely – Seth on kolmen tason maalintekijä. Joten minusta tuntui, että minun oli otettava hänet ja Kyrie [Irving]. Taistelimme toisella neljänneksellä, joten yritin vain olla aggressiivinen. Se oli eniten kuvia, joita olen ottanut vähään aikaan, joten se tuntui hyvältä.”

37 maaliyritystä eivät olleet vain Durantin suurimmat laukaukset vähään aikaan, vaan ne olivat useimmat laukaukset, jotka hän on tehnyt yhdessä pelissä koko uransa aikana. Mutta koska Irving ei vieläkään pysty pelaamaan kotiotteluissa, Curry jäi sivuun nilkkavamman vuoksi ja Ben Simmons on poissa toistaiseksi, Nets tarvitsee Durantia kantamaan heidät.

Kuten hän osoitti sunnuntaina, hän on enemmän kuin kykenevä. Durant hallitsi koko päivän joukolla mahdottomia vartioittavia laukauksia, jotka sisälsivät juoksijat lasilta, vetohyppyjä dribbauksesta ja kiinni ja ammu 3s. Jopa silloin, kun Knicks turvautui tuplajoukkueeseen aina, kun hänellä oli pallo neljännellä neljänneksellä, Durant onnistui silti murtautumaan vapaaksi kytkimeen 3 viimeisellä minuutilla.

Matkan varrella hän piti hauskaa, jutteli fanien kanssa väkijoukossa ja jopa pilkkasi Evan Fournieria erityisen vaikuttavan hyppyn jälkeen.

Durant ilmoitti Fournierille olevansa liian pieni vartioimaan häntä.

“Pelaan aina ilolla”, Durant sanoi. “Joskus keskustelen ihmisten kanssa sivussa, mutta loppujen lopuksi on aina hauskaa joka kerta, kun astun ulos lattialle. Olen iloinen, että voimme voittaa Knicksin kotonamme sunnuntaina. Se on aina hauskaa. “

Vielä tärkeämpää kuin Durantin henkilökohtainen saavutus, Nets otti kolmannen peräkkäisen voittonsa ja parani kaudella 35-33. Vaikka kukaan ei todellisuudessa odottanut heidän putoavan turnauspaikoilta, he ovat nyt keränneet viiden pelin edun 11. sijalle Washington Wizardsille, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi kauden tässä vaiheessa.

Leave a Comment