Kirjeet: Buffalo Mountain, Ballad Health | Lausunto

Kirjeet: Buffalo Mountain, Ballad Health

Buffalo Mountain on hyvin hoidettu

Olemme olleet innokkaita retkeilijöitä alueemme poluilla jo useiden vuosien ajan.

Tänään vierailimme ensimmäistä kertaa Buffalo Mountain Parkissa, ja se oli loistava! Upeat näkymät ja pelkkä hiljaisuus on vertaansa vailla paikallisesti. Voit heti todeta, että nämä reitit on pyritty pitämään mahdollisimman luonnollisina.

Paikallisen kasviston leikkaamiseen suoritettu huolellinen tarkkuus varmistaa minimaalisen vaikutuksen herkkään ekosysteemiin samalla, kun se mahdollistaa turvallisen, yhden tiedoston kulkemisen. Oli virkistävää nähdä, että nämä reitit olivat vain jalankulkuisia ja koiraystävällisiä

Vaikka kaikilla pitäisi olla paikka leikkiä, pyörän käyttöä varten tarvittava infrastruktuuri vahingoittaisi kovalla työllä ansaittuja säilyttämisponnisteluja. Puhumattakaan lukuisista turvallisuusongelmista, joita jyrkät putoukset ja tiukat ohitukset sekoittuvat nopeuteen.

Vierailumme aikana kohtasimme paikallisten Connien ja Allenin kanssa, jotka olivat erittäin ahkerassa työssään polkujen trimmaamisessa ja kunnossapidossa. Connie, luonnontieteilijä, oli ystävällisesti kertomassa alueen historiasta ja opetti meille herkkää tasapainoa, jota tarvitaan voidaksemme nauttia sellaisista kauniista alueista kuin Buffalo Mountain.

Tässä on toivottavaa, että uskomattomat ponnistelut ja ihmiset tunnustetaan siitä, että he pitävät sen mahdollisimman koskemattomana ja luonnollisena, emmekä koskaan “toivoisi, että meillä olisi”.

Joten tässä on suuri kiitos ja hatun kärki Buffalo Mountainille ja hänen huoltajilleen.

Me rakastimme sitä.

BRAD ANDERSON

kingsport

Balladi tarvitsee lisää säätelyä

Toissapäivänä minut vapautettiin Johnson City Medical Centeristä leikkauksen jälkeen, ja vaadin neljän päivän toipumista sairaalassa ennen kotiinpaluuta.

Kotiutukseni aikana sain liikkumisvälineitä auttamaan minua toipuessani kotona. He tulivat Ballad Healthista. Reseptilääkkeet tilattiin Balladin terveysapteekista, vaikka olimme ilmoittaneet haluavamme käyttää omaa apteekkiamme. Yksi resepti oli kohtuuttoman korkea ja poistimme sen.

Illalla minulle annettiin hengityslaitteet. Se tuli Ballad Healthin tytäryhtiöltä. Tänään kävin fysioterapeutin luona, joka analysoi tilanteen ja kertoi, että myös toimintaterapeutti tullaan tarjoamaan. Molemmat tulevat Ballad Healthin tytäryhtiöstä.

Myöhemmin samana päivänä sain puhelun kotisairaanhoidosta, joka on osa Ballad Health -järjestelmää.

Uskon kapitalistiseen järjestelmäämme. Uskon kuitenkin kilpailukykyiseen järjestelmään. Ballad Healthin perustamisesta lähtien tämä lääketieteellinen järjestelmä on hallinnut aluetta. Missä määrin se voi tehdä mitä haluaa, tehdä hinnoittelusta kilpailukyvyttömän jne., en tiedä. Tiedän, että haluan valita vapauden.

Lisäksi tämän terveydenhuoltojärjestelmän dominointi osoittaa, että terveys perustuu sen tarjoajien kannattavuuteen eikä ihmisten terveydenhuoltoon.

Minulla ei ole ratkaisua Ballad Health -dominointiin. Koska Tennesseen osavaltio loi monopolin, minusta näyttää kuitenkin siltä, ​​että se voisi luoda rajoituksia monopolistisille käytännöille.

EDWARD WOLFF

Jonesborough

Lataa viimeisimmät uutiset ja päivitykset Johnson City Press -sovellus.

.

Leave a Comment